Starten på sidens hovedinnhold

Stockholm

Kjent for Shopping, Middag og Skyskrapere

Opplev det historiske området Stockholm. Her finner du spennende museer og flotte restauranter. I tillegg kan du se populære severdigheter som Vasamuseet og ABBA The Museum.

Slik kommer du deg til Stockholm

Opplev det historiske området Stockholm. Her finner du spennende museer og flotte restauranter. I tillegg kan du se populære severdigheter som Vasamuseet og ABBA The Museum.

Aktiviteter i Stockholm

ABBA The Museum er et populært museum i Stockholm sentrum med en rikholdig historie. Området har interessante museer og kunst du bør oppleve.

Vasamuseet er et populært museum i Stockholm sentrum med en rikholdig bakgrunn. Området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Skansen er et velkjent museum i Stockholm sentrum med en interessant bakgrunn. Området har kunst og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Drottningholm slott, en velkjent plass i Drottningholm full av historie. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Stockholms kongelige palass er bare én av severdighetene i Stockholm sentrum, så pass på at du også får med deg noe av det andre stedet har å by på! Området har shoppingmuligheter du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Ta en tur til Gröna Lund tivoli, en velkjent severdighet i Stockholm sentrum. Området har shoppingmuligheter du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Kungliga Operan i Sverige er et populært teater i Stockholm sentrum med en spennende bakgrunn. Området har interessante museer du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Etter et besøk ved Stockholms stadshus bør du sette av tid til å få med deg de andre severdighetene og aktivitetene i Stockholm sentrum. Området har interessante museer du bør oppleve, eller bli med på aktiviteter som omvisninger.

Billetter og turer

Stockholm er en av de vakreste byene i Europa, et utrolig syn med terrakottafargede og safrangule bygninger som er omgitt av skjærgården som byen er ligger ved. Du kan få en detaljert innføring i noen av byens høydepunkter fra en komfortabel luksusbuss.

Billetter og turer

Maritime Stockholm er bygget på en øygruppe med 14 øyer og omgitt av Østersjøen, og er den perfekte byen å se fra vannet. Dra på et båtcruise langs elver rundt øya Djurgården, gli gjennom den utgravde kanalen og passer under noen av byens 57 broer.

Billetter og turer

Opplev den uberørte naturen i Stockholms skjærgård med et cruise som viser deg den rolige skjønnheten langs den svenske kysten. Et klassisk og profesjonelt restaurert dampskip fra 1900-tallet gir deg en unik følelse av stil mens du beundrer det tidløse landskapet.

Billetter og turer

Få mest mulig ut av tiden du har i Stockholm med en billett som gir deg rabattert adgang til mer enn 60 av de viktigste severdighetene. Gå til toppen av SkyView og se ned over skjærgården, ta en sightseeingbuss til det kongelige slottet og ta en svipptur innom Vasa-museet med et sveip av kortet.

Billetter og turer

Bli med på et avslappende cruise langs de sjarmerende kanalene og under de mange broene i byen. Du kan nyte den flotte utsikten over fargerike Gamla Stan og seile forbi den pittoreske øya Djurgården, før dere passerer slusene mellom innsjøen Mälaren og Østersjøen.

Billetter og turer

Bli med på en rolig spasertur gjennom det fortryllende hjertet av Stockholm for å oppleve sjarmen og karakteren som definerer det historiske området. Du kan gå gjennom gamle brosteinsbelagte smug, beundre de safran- og terrakottafargede bygningene og lytte til spennende anekdoter fra en lokal guide som gir liv til stedet.

De beste områdene å besøke i Stockholm

Hvilke andre steder er som Stockholm?

Se lignende reisemål som du kanskje vil like