Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Stockholm County

Planlegger du en reise til Stockholm County? Vår reiseguide for Stockholm County er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Stockholm County. Les videre for å skape din pefekte reise til Stockholm County.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Stockholm County så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Stockholm County og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Stockholm County for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Stockholm County venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Stockholm County for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Stockholm County, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Stockholm County. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Stockholm County kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Stockholm County enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Stockholm County. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Stockholm County, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Stockholm County ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Stockholm County og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Stockholm County. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Stockholm County

Vis alle de 852 overnattingsstedene i Stockholm County
Scandic Klara 1 155 kr
Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020
Mer informasjon
 
Scandic Klara

Scandic Klara

Slöjdgatan 7, Stockholm
   
  4,1 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Det er veldig sentralt og helt ok, men skulle ønske jeg kunne åpne vinduet. Vi hadde vindu inn mot frokostsalen som uansett ikke hadde hjulpet i forhold til luft akkurat. Var aircondition, men ikke helt det samme som frisk luft. God frokost. Vi måtte be om at rommet ble vasket og få nye håndklær. ...

  At Six 1 706 kr
  Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
  Mer informasjon
   
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
    
   4,7 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Meget luksuriøst hotell med imøtekommende og hyggelig personale. Vi bodde på et standard rom og det holdt en høy standard. Pent innredet, god seng og fint bad. Hvis det er noe jeg skulle satt fingeren på så er det at TVen virket noe utdatert i forhold til andre luksushoteller, men det er bare småpirk. ...

   Clarion Hotel Stockholm 951 kr
   Anmeldelse skrevet 29. des. 2019
   Mer informasjon
    
   Clarion Hotel Stockholm

   Clarion Hotel Stockholm

   Ringvaegen 98, Stockholm
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Great location! Practically on top of Skanstull Metro Plentiful breakfast and they will make you an omelette if needed. Rooms large with sitting area. A nice walk to Gamla stan and beyond. Plenty of ok places to eat in immediate area. Be sure to visit «Himlen» (means heaven in swedish) bar and restaurant ...

    Hobo 992 kr
    Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020
    Mer informasjon
     
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Stockholm, Stockholms Laen
      
     4,5 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Veldig bra! Store og romslige rom! Anbefales. Stilig bar området og god frokost.

     Scandic Anglais 1 078 kr
     Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Scandic Anglais

     Scandic Anglais

     Humlegårdsgatan 23, Stockholm
       
      3,9 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      God beliggenhet, stort rom til 2 voksne og 2 barn. Noe støy fra gata.

      Elite Hotel Marina Tower 1 120 kr
      Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Elite Hotel Marina Tower

      Elite Hotel Marina Tower

      Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
        
       4,4 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Savnet knagger på badet til å henge håndklær på. En person var ikke så imøte kommende og vennlig, ellers var det meget vennlig og serviceminded personal ABBA museumet var hovedmålet for turen denne gangen, kan anbefales. Frokosten var spesielt god. Vi kommet gjerne tilbake.

       Generator Stockholm 697 kr
       Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020
       Mer informasjon
        
       Generator Stockholm

       Generator Stockholm

       Torsgatan 10, Stockholm
         
        4,1 av 5
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Bodde på et 4-mannsrom og blrtsett fra det følte jeg at jeg bodde på et hotellrom. Det var rent, god luft, godt interiør som gjorde oppholdet veldig behagelig. 😄

        Quality Hotel Friends 608 kr
        Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
        Mer informasjon
         
        Quality Hotel Friends

        Quality Hotel Friends

        Råsta Strandväg 1, Solna
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Bra lokalisering nær stadion, kjøpesenter og togstasjon. God standard på rom og bad. Bra frokost.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.