Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hostel i Stavanger

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hostel i Stavanger 

Stavanger Vandrerhjem St Svithun
2 out of 5
Gerd-Ragna Bloch Thorsens gate 8, Stavanger
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 593 kr per natt fra 30. sep. til 1. okt.

Dette vandrerhjemmet ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Universitetssykehuset, Arkeologisk museum i Stavanger og Sørmarka Arena. Dessuten ligger ...

4/5Very Good! (147 anmeldelser)
Sentralt og enkelt.

"Var 2 dager på jobb i Stavanger. St Svithun ligger sentralt til 20 min spasertur fra sentrum. Mange parkeringsplasser rett utenfor (betalt). Enkelt hotell. Deilig med døgnåpen kiosk i inngangspartiet hvor man også får kjøpt enkel mat."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2020

Stavanger Vandrerhjem St Svithun
Sandnes Vandrerhjem
2 out of 5
Storgaten 45, Sandnes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 741 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.

Dette vandrerhjemmet ligger i Sandnes, 0,2 kilometer unna Vitenfabrikken og 5 kilometer unna Sandvedparken og Kvadrat kjøpesenter. Forusstraen ligger 5 kilometer ...

4.2/5Very Good! (99 anmeldelser)

"Helt ok rom for en overnatting. Ligger midt i sentrum, bare noen få parkeringsplasser"…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2020

Sandnes Vandrerhjem
Ryfylke Hostel Vaulali
2 out of 5
Tjøstheimvegen 541, Tau, Strand, Rogaland
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ved stranden ligger i Strand og 10 kilometer unna Mølleparken, Flor & Fjære og Mosvangen. Dessuten ligger Mølleparken og Kuvika 15 kilometer ...

4.3/5Excellent! (11 anmeldelser)
Utmerket

"Fine rom, gode senger. Nydelig beliggenhet hvis man ønsker å bo utenfor by. Flotte uteområder. God frokost og kjempegod kaffe. Mitt overnattingssted neste gang man skal til prekestolen."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Ryfylke Hostel Vaulali
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Stavanger
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Stavanger

Clarion Hotel Energy

Clarion Hotel Energy

4 out of 5
Ishockeyveien 2, Stavanger
Prisen er 888 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
4.4/5Wonderful! (449 anmeldelser)

"Helt ok hotell for ei natt. Litt dyrt i forhold hva man får"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2020

Clarion Hotel Energy
Clarion Hotel Stavanger

Clarion Hotel Stavanger

4 out of 5
Arne Rettedals gate 14, Stavanger
Prisen er 1 090 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4.4/5Excellent! (610 anmeldelser)

"Flott hotell som ligger i sentrum av Stavanger. Vi fikk litt rotete rom. Men det var greit i frokost salen, rent, desinfeksjonsmidler tilgjengelig overalt, ansatte passer at gjester skal holde avstand. Stort valg av mat i frokostbuffet. Parkering tilgjengelig, men koster litt mer enn annonsert på ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2020

Clarion Hotel Stavanger
Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

4 out of 5
Olav V's Gate 3, Stavanger
Prisen er 1 112 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4.5/5Wonderful! (901 anmeldelser)
Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

"Hotellet kunne tilrettelagt for de som ankommer med bil. F.eks. ved å ha 2-3 parkeringsplasser tilgjengelig for disse gjestene. Fikk beskjed om at parkeringsvaktene var raskt på stedet ved feilparkering for bøteleggelse. Ellers et meget bra opphold."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2020

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bo på vandrerhjem i Stavanger?
Hvis du velger et vandrerhjem, trenger du ikke å bruke så mye på overnatting, og du får mer til overs som du kan bruke på å gjøre morsomme ting i løpet av ferien. Vi har hørt mye bra om både attraksjoner som den vakre strandlinjen og aktiviteter som fotturer.
Hva er et vandrerhjem?
Disse internataktige overnattingsstedene kommer i mange ulike former, men alle har en del ting til felles: lave priser, sosialt miljø og delte rom (mange vandrerhjem har private rom også).
Hvilke vandrerhjem i Stavanger er best?
Er du klar for å finne vandrerhjem i byen? Disse har fått de beste anmeldelsene fra de som reiser med oss, og er kanskje et lurt sted å starte: Stavanger Vandrerhjem St Svithun: Failitetene her består blant annet av wi-fi (inkludert), døgnåpen resepsjon og møterom. Rommene har dessuten håndklær, dusj og sengetøy. Sandnes Vandrerhjem: Dette overnattingsstedet har enkel tilgang til offentlig transport, og det tar bare fem minutter å gå til Sandnes Sentrum togstasjon. Noen av fasilitetene her er wi-fi (inkludert), en bar og døgnåpen resepsjon. Det er både håndklær, skrivebord og sengetøy på alle rom. Ryfylke Hostel Vaulali: Failitetene her består blant annet av wi-fi (inkludert), parkering (uten ekstra kostnad) og tur-/billettassistanse. Det er både dusj og skrivebord på alle rom.
Når på året er det best å bo på vandrerhjem i Stavanger?
Været kan være veldig viktig når du skal utforske et nytt sted, så her har du litt informasjon som kan være nyttig: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den årlige nedbørsmengden for Stavanger er i snitt 889 mm.
Hva kan man se og gjøre i Stavanger?
Stavanger er kjent for blant annet kaféer, sightseeing og skøytegåing. En populær attraksjon er blant annet Kongeparken. Opplev naturen ved å besøke steder som Flor & Fjære, Sola strand og Godalen Badeplass. Du kan også få med deg kulturelle attraksjoner som Stavanger Maritime Museum, Norsk oljemuseum og Norsk hermetikkmuseum.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Stavanger når man bor på vandrerhjem?
Ta med deg denne informasjonen om transportmuligheter i og rundt Stavanger når du skal på oppdagelsesferd, for å få mest mulig ut av ferien: Bestill fly til nærmeste flyplass, Stavanger (SVG-Sola), som ligger 11,4 km unna. En annen mulighet er Haugesund (HAU-Karmøy) – 51 km unna. Når du kommer frem, vil du kanskje å benytte deg av offentlig transport. For å se mer av nærområdet kan du ta toget fra Stavanger togstasjon, Paradis togstasjon eller Mariero togstasjon.