Billige flybilletter til Stavanger

Billige flyreiser til Stavanger

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 429 kr for enveisflyvninger og 858 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Lufthansa
Lufthansa

Flyreiser til Stavanger

Det er lett å reise til Stavanger med fly fra flere av Norges flyplasser, og det går en rekke daglige og ukentlige flyvninger til og fra denne sjarmerende byen. Stavanger ligger i Rogaland fylke og er en av Norges største byer. Byen fikk kjøpstadrettigheter på 1400-tallet og har opp gjennom historien hatt flere perioder med en blomstrende økonomi som følge av sildefiske, skipsfart og industri. I dag regnes Stavanger for å være et sentrum for petroleumsvirksomhet og tiltrekker seg en rekke turister som følge av sine sjarmerende gamle trehus og den hyggelige stemningen.

Flyvninger til Stavanger fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Stavanger fra flyplasser som Oslo Lufthavn (OSL) og Bergen Lufthavn (BGO) flere ganger om dagen, og fra flyplasser som Trondheim Lufthavn (TRD) og Kristiansand Lufthavn (KRS) flere ganger i uken. Uavhengig av hvor du reiser fra, vil ikke flyturen til Stavanger ta lang tid.

De fleste turistene velger å bestille flybilletter til Stavanger om sommeren, som gjerne byr på det beste været, gode badeforhold og en livlig stemning. Er du ute etter billige billetter, kan det lønne seg å i stedet lete etter flyreiser hit om våren, som er en mindre populær tid, men som også kan by på fint vær, i tillegg til en livlig, studentpreget stemning.

Fly til Stavanger Lufthavn (SVG)

Stavanger Lufthavn (SVG) er en av landets største flyplasser og opplever både nasjonal og internasjonal trafikk. Uavhengig av om du skal videre innenlands eller utenlands etter endt opphold her, kan du enkelt og greit komme deg videre med en flyvning til en norsk by som Sandefjord eller Florø, eller til en større by i utlandet, som København, London eller Amsterdam.

Stavanger Lufthavn (SVG) ligger rundt 14 kilometer sørvest for Stavanger sentrum. Fra flyplassen kan du ta flybussen, rutebuss eller leie en bil i Stavanger for å komme deg inn til sentrum. Flybussen bruker ca. en halvtime, mens rutebussen bruker noe lenger tid. Det går aller raskest å ta en drosje, men det lønner seg som regel økonomisk sett å ta buss.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har fastsatt datoene for din flyreise til Stavanger, kan du se nærmere på hvor du vil bestille hotell i Stavanger. Overnatter du nær togstasjonen, vil du kunne komme deg raskt og enkelt til andre byer på Sørlandet, i tillegg til at du vil befinne deg i kort avstand fra lokale attraksjoner som Arkeologisk Museum og Byparken. Foretrekker du å overnatte i nærheten av Vågen, vil du befinne deg like ved det hyggelige Fisketorget, Stavanger Sjøfartsmuseum og en rekke stemningsfulle spisesteder med utendørs servering. Velger du i stedet å overnatte lenger sørvest i byen og nær Mosvatnet, vil du ha kort vei til et hyggelig grøntområde og Stavanger kunstmuseum.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Stavanger?
Stavanger (SVG-Sola) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til SVG fra sentrum av Stavanger?
Det er 11 km fra Stavanger (SVG-Sola) til sentrale Stavanger. Det kan være en god idé å finne ut hva som er det beste transportalternativet fra terminalen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til Stavanger nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Stavanger, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stavanger?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stavanger, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stavanger med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stavanger, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Stavanger?
Skal du fly til Stavanger, lander du på SVG. Når du kommer frem, vil du befinne deg 11 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Stavanger?
11 flyselskaper tilbyr flyvninger til Stavanger fra 25 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Stavanger?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS har de fleste flyvningene til Stavanger. De fleste av flyvningene kommer fra Frogner, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stavanger?
Det går mye raskere å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal til Stavanger, så går det omtrent 456 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stavanger avreise fra?
Flyvninger til Stavanger fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner, blir fort utsolgt.
Hvor lang tid tar det å fly til Stavanger?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Oslo til Stavanger tar det vanligvis ca. 50 min. Fra Bryn må du regne med omtrent 50 min, mens det fra Frogner tar 50 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Stavanger så rimelig som mulig?
Ikke vent med å bestille. Dette er et av triksene lure jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er rimeligere. Ikke nok med det. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du flyr til. Husk dessuten å sammenligne priser på tvers av flyselskaper. Og til slutt må du ikke glemme at førstemann til mølla får først male. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stavanger?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en behagelig reise. Det er bare å følge tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og er klar til å utforske Stavanger på én-to-tre.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det å fly kan være en god opplevelse hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først og fremst trenger du toalettsaker som leppepomade og håndkrem samt et klesskift og et blad å lese i. Så kan du finne et sted i håndbagasjen til PC, lader, viktige medisiner og for eksempel en god nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og kredittkort.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte gjenstander kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter skrutrekkere, lommekniver, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som balltrær og andre ting som kan skade folk, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • De lange, smale midtgangene på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen. Romslige, flate sko er også lurt.
  • Mange har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere risikoen. Du kan ha på et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke vann ofte samt bevege ben og føtter så mye som mulig. Gå rundt i kabinen eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Stavanger?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har samlet sammen gode tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Snart er du i Stavanger:

  • Sørg for at du har pass og reisedokumenter i nærheten. Det er det første de spør deg om i kontrollen.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som PC-er og mobiler må også legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er en god idé å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Stavanger
AnkomstflyplassSola
Ankomstflyplassens IATA-kodeSVG
AnkomstbyStavanger
Pris for flyreisen904 kr

Populære flyvninger til Stavanger

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 429 kr for enveisflyvninger og 858 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle