Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Stavanger

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Stavanger

Ankomstflyplass Sola
Ankomstflyplassens IATA-kode SVG
Ankomstby Stavanger

Flyreiser til Stavanger

Det er lett å reise til Stavanger med fly fra flere av Norges flyplasser, og det går en rekke daglige og ukentlige flyvninger til og fra denne sjarmerende byen. Stavanger ligger i Rogaland fylke og er en av Norges største byer. Byen fikk kjøpstadrettigheter på 1400-tallet og har opp gjennom historien hatt flere perioder med en blomstrende økonomi som følge av sildefiske, skipsfart og industri. I dag regnes Stavanger for å være et sentrum for petroleumsvirksomhet og tiltrekker seg en rekke turister som følge av sine sjarmerende gamle trehus og den hyggelige stemningen.

Flyvninger til Stavanger fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Stavanger fra flyplasser som Oslo Lufthavn (OSL) og Bergen Lufthavn (BGO) flere ganger om dagen, og fra flyplasser som Trondheim Lufthavn (TRD) og Kristiansand Lufthavn (KRS) flere ganger i uken. Uavhengig av hvor du reiser fra, vil ikke flyturen til Stavanger ta lang tid.

De fleste turistene velger å bestille flybilletter til Stavanger om sommeren, som gjerne byr på det beste været, gode badeforhold og en livlig stemning. Er du ute etter billige billetter, kan det lønne seg å i stedet lete etter flyreiser hit om våren, som er en mindre populær tid, men som også kan by på fint vær, i tillegg til en livlig, studentpreget stemning.

Fly til Stavanger Lufthavn (SVG)

Stavanger Lufthavn (SVG) er en av landets største flyplasser og opplever både nasjonal og internasjonal trafikk. Uavhengig av om du skal videre innenlands eller utenlands etter endt opphold her, kan du enkelt og greit komme deg videre med en flyvning til en norsk by som Sandefjord eller Florø, eller til en større by i utlandet, som København, London eller Amsterdam.

Stavanger Lufthavn (SVG) ligger rundt 14 kilometer sørvest for Stavanger sentrum. Fra flyplassen kan du ta flybussen, rutebuss eller leie en bil i Stavanger for å komme deg inn til sentrum. Flybussen bruker ca. en halvtime, mens rutebussen bruker noe lenger tid. Det går aller raskest å ta en drosje, men det lønner seg som regel økonomisk sett å ta buss.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har fastsatt datoene for din flyreise til Stavanger, kan du se nærmere på hvor du vil bestille hotell i Stavanger. Overnatter du nær togstasjonen, vil du kunne komme deg raskt og enkelt til andre byer på Sørlandet, i tillegg til at du vil befinne deg i kort avstand fra lokale attraksjoner som Arkeologisk Museum og Byparken. Foretrekker du å overnatte i nærheten av Vågen, vil du befinne deg like ved det hyggelige Fisketorget, Stavanger Sjøfartsmuseum og en rekke stemningsfulle spisesteder med utendørs servering. Velger du i stedet å overnatte lenger sørvest i byen og nær Mosvatnet, vil du ha kort vei til et hyggelig grøntområde og Stavanger kunstmuseum.