Ferieboliger i Split

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Split

Villa Matejuska Heritage
3 out of 5
Tomica stine 3, Split, 21000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 514 kr per natt fra 24. okt. til 25. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Split, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport ...
4,5/5 Wonderful! (186 anmeldelser)
"the place was clean and modern. The location was very central and close to the old city. The host was really helpful and friendly. 10/10"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2022

Amphora's Garden
5 out of 5
Šetalište Ivana Pavla II 51, Building A, Split, Splitsko-dalmatinska županija, 21000
Prisen er 3 701 kr per natt fra 30. sep. til 1. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i luksuriøs stil i Split, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og en stand ...
4,8/5 Exceptional! (9 anmeldelser)
Flott hotell med god beliggenhet.
"Fantastisk hotell med god beliggenhet! Vi bodde i leilighet med eget soverom som passet bra for familie på 4, 2 barn på sovesofa i stue. Savner at vi ikke fikk tømt søppel og byttet håndklær på de dagene vi var der. Leiligheten er av meget god standard og har alle fasiliteter. Flott takterasse med ..."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2022

Nirvana Luxury Rooms
4 out of 5
Sinjska 7, Split, 21000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 548 kr per natt fra 26. okt. til 27. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Split, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser ...
4,7/5 Exceptional! (215 anmeldelser)
Flott rom og fantastisk sentral beliggenhet
"Hadde et flott opphold. Vi bestilte henting på flyplassen, litt dyrt men tror vi hadde slitt med å finne ut hvor vi skulle på egenhånd. Nydelig rom, masse håndklær og daglig rengjøring. Veldig sentralt plassert så det var kort vei uansett. Hadde rom med balkong og anbefaler det for å sitte ute mellom ..."

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2016

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Split Suites centre rooms Olga & Petra
4 out of 5
3 Rokova ulica, Split, Splitsko-dalmatinska zupanija, 21000
Prisen er 771 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Split, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,2/5 Excellent! (88 anmeldelser)
"Hei! Jeg vil definitivt ikke anmelde dette stedet. På bildene så det stort og kjempefint ut, med bl.a med gjesterom.. Noe som vi tolket at det var en leilighet med to rom, Vi betalte ca 1300kr natta ble fryktelig skuffet. Rommet bestod av kun en dobbeltseng og en dusj.. med en kommode. Vi ble svært ..."

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Villa Muller Split
4 out of 5
5 Jadranska ul., Split, Split-Dalmatia, 21000
Prisen er 2 250 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Split, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 5 strandbarer. Gjestene ...
4,6/5 Wonderful! (25 anmeldelser)
"Great location, very clean, fab views."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2022

Apartmani Marija
3 out of 5
Periciceva 8, Split, 21000
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Split, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport ...
4,6/5 Exceptional! (77 anmeldelser)
Passende leilighet for 4 personer
"Leilighet har alle nødvendige fasiliteter. Fin beliggenhet ifht. strand, enkle restauranter og Split. Husvert Ivan meget hjelpsom og servicevennlig. Ikke vanskelig å være turist med en slik husvert. Vi var fornøyd med oppholdet."

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2016

Studios Ani
3 out of 5
Senoina 13, Split, 21000
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Split, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport ...
4,6/5 Wonderful! (16 anmeldelser)
"The property is extremely conveniently located in a beautiful quiet residential neighborhood just a 3 minute walk to the beginning of the old city and 10 minutes to the furthest parts of the old city, and 15 minutes to the bus station. The hosts were extremely accommodating - they even did our laundry ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

B Gold Luxury Rooms
4 out of 5
Ulica Antuna Branka Šimica 33, Split, Split-Dalmatia, 21000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 749 kr per natt fra 18. okt. til 19. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med spa i Split, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og et spa med full ...
4,4/5 Excellent! (32 anmeldelser)
Great
"It ws an amazing stay and t was clear that they did everything they could to make the stay as comftrable as possible"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2019

Riva and Diocletian Apartments
2 out of 5
Aljesijeva 1, Split, 21000
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Split. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og ...
4,3/5 Excellent! (32 anmeldelser)
"appartement très bien en RDC. un tarif préférentiel sur le parking serait appréciable vu la difficulté pour se garer à proximité de l'hôtel"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2021

Ambassador Suite
3.5 out of 5
Spinciceva 12, Split, Split-Dalmatia, 21000
Hvis du bor i denne leiligheten i Split, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), klesvaskfasiliteter og en møblert balkong. ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Split
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Split du kanskje er interessert i

Radisson Blu Resort & Spa, Split

Radisson Blu Resort & Spa, Split

5 out of 5
Put Trstenika 19, Split, Split-Dalmatia, 21000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

5 out of 5
Sinjska ulica 6, Ulica kralja Tomislava 9, Split, 21 000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 2 035 kr for en feriebolig i , og opptil 3 701 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.1? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Split?

Ja visst, det er et utvalg ferieboliger i Split som ligger kort vei fra Det kroatiske maritime museum. Men du kan også finne overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil ha et avslappende opphold. Mange av turistene i Split skryter av marinaen og strendene. Se dessuten nærmere på kafeene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen i Split?

Stunning Home in Srinjine With 2 Bedrooms, Wifi and Heated Swimming Pool: Denne høyt rangerte ferieboligen i Split tilbyr et utendørs basseng, peis og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn. Andre gode boliger til leie i Split er Beautiful Home in Split With Wifi and 1 Bedrooms og Hus med hage perfekt for en familieferie.

Hvor mange ferieboliger er det i Split?

Expedia har 241 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Split.

Hva kan jeg finne på i Split?

De som er glad i å være ute, bør sjekke ut Riva og Bacvice-stranden. Hvis du er mer interessert i kulturelle opplevelser, kan du ta turen til Kroatias nasjonalteater og Split bymuseum. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Diokletians slott og Katedralen i Split.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Split?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et par dager eller mer i Split. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og wi-fi så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra fullpakkede heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt dra ut og oppleve verden. Det er i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for familieferier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Split
expedia-verifiserte anmeldelser