Mogan

Reiseguide
Mogan fasiliteter samt elv eller bekk og blomster
Denne sjarmerende landsbyen har fått kallenavnet "Lille Venezia" pga. de sjarmerende broene og trange gatene, men landsbyen har også en skjermet strand og et travelt ukentlig marked.

Padle kajakk i det rolige, klare vannet utenfor stranden ved Puerto de Mogán, eller ta en unik sightseeingtur under vann i en gul ubåt. Handle vesker og håndlagde smykker på de små butikkene i landsbyen, og nyt fersk fisk på en av de mange fantastiske restaurantene med utsikt over bukten.

Slipp unna kjas og mas knyttet til Gran Canarias travleste feriesteder, og nyt en dag eller to i den fredelige atmosfæren på ferie i Puerto de Mogán. Kryss kanalene via fargerikt dekorerte jernbroer for å finne små butikker eller sjarmerende kafeer langs elvebredden. Hvis du er her på en fredag, bør du besøke det ukentlige markedet på torget ved havnen. Her kan du prute på T-skjorter og hatter og se på håndlagde smykker.

Ta en morgentur rundt i landsbyen, og nyt en fredelig ettermiddag på stranden. Lei jetski og kajakk for å komme deg ut på vannet, eller slapp helt av i den myke sanden. Dette er en av en håndfull strender på øya som er laget ved hjelp av sand som er spesialimportert fra Sahara-ørkenen.

Reis til Puerto de Mogán der stranden er skjermet av en liten havn der fiskebåter og overdådige yachter ligger i le fra de store atlanterhavsbølgene utenfor bukten. Se fisker som svømmer langs moloen. Få med deg en tur på den gule ubåten som har stoppested like i nærheten. I løpet av det 45 minutter lange undervannseventyret vil du oppdage fargerike fisker og komme tett på et gammelt skipsvrak.

Når du kommer tilbake til havnen, kan du stikke innom en av kafeene eller restaurantene langs strandpromenaden i Puerto de Mogán. Smak på deilig tapas, eller velg fra en av de internasjonale menyene i nærheten.

Puerto de Mogán ligger på sørvestkysten av Gran Canaria. Du kan kjøre hit fra Gran Canarias hovedstad, Las Palmas, på under en time, og du kan bo på et av luksushotellene ved stranden.

Marina Elite Hotel
Marina Elite Hotel
4 out of 5
Playa Balito, Bco de Balito, Mogan, Gran Canaria
Prisen er 1 577 kr per natt fra 9. jun. til 10. jun.
1 577 kr
per natt
9. jun.–10. jun.
Hvis du bor på dette hotellet med miljøsertifisering i Mogan, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: 2 utendørsbassenger, ...
7,4/10 Good! (556 anmeldelser)
Fin ferie på Balito
"Flott opphald og god service. Sakna kjeldesortering av søppel. Budde på toppen så det var litt langt å gå med bagasje. Ellers er vi fornøgd med opphaldet og anbefalar det."

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2024

Marina Elite Hotel