Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Amadores-stranden

Denne perfekt beskyttede bukten byr på rolige farvann, en vakker havn og restaurantbesøk langs stranden.

Len deg tilbake og slapp av i den myke sanden på Amadores-stranden, eller ta en svømmetur i det stille, klare vannet. Se båtene som kjører inn og ut ved havnen, og smak på deilig fersk fisk på en av de fortreffelige restaurantene langs strandkanten.

I motsetning til mange av strendene på Gran Canaria er Amadores beskyttet mot det meste av vind og vær som rammer øya. Dette, kombinert med forbudet mot høy musikk og støyende strandleker, gjør Playa de Amadores til et av øyas mest rolige steder å slappe av ved sjøen. Stranden er hele 800 meter lang, så den blir aldri overbefolket. Her finner du alt du trenger for å ha en avslappende dag ved stranden. 

Legg håndkleet på sanden, og nyt morgenen med en bok eller en liten lur. De eneste lydene du vil høre, er fuglesang og småbølgene som polerer sanden. Hvis du blir varm, kan du ta deg en forfriskende dukkert i sjøen som holder en perfekt temperatur. Stranden ligger såpass skjermet at vannet er ekstra trygt å bade i og utrolig klart. Ta på snorkelen og let etter stimer med fargerike fisker. 

Spaser langs den buede bukten bort til den vakre havnen. Beundre de fortøyde, overdådige yachtene som duver rolig opp og ned, eller se ut over horisonten for å få øye på fiskebåtene som vender tilbake etter en morgen på sjøen. Fra stranden kan du se fjellet Teide på øya Tenerife på en klar dag. Når du er ferdig med å sole deg og bade, kan du ta turen innom en av barene som ligger lenger oppe i sanden. Nyt en kald øl eller en cocktail mens du ser solen gå ned bak fjellet. Herfra kan du dra til en av restaurantene i nærheten som serverer deilig tapas og lokal sjømat gjennom hele kvelden.

I 2004 ble Amadores-stranden blått flagg-sertifisert for den høye standarden innen vannkvalitet og sikkerhet. Stranden har fremragende fasiliteter med ferskvannsdusj på stranden og utleie av solstoler. Bo på et av de luksuriøse strandhotellene, eller ta en av rutebussene som har Amadores-stranden som stoppested og kjører fra de fleste feriebyene i nærheten.


Kart

De beste hotelltilbudene i Amadores-stranden

Vis alle de 1 386 overnattingsstedene i Amadores-stranden
Apartamentos Monteparaiso
Apartamentos Monteparaiso

Apartamentos Monteparaiso

Calle Isla De Lobos No. 2, Mogan, Gran Canaria
   
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Dette leilighetshotellet ligger i Mogan og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark og Puerto Rico marina. Dessuten ligger Puerto Rico kjøpesenter og Playa de Balito kun 5 kilometer unna.

  Riosol Hotel 627 kr
  Riosol Hotel

  Riosol Hotel

  C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden, 1,7 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark og 6,1 kilometer unna Anfi-stranden. Dessuten ligger Holiday World Maspalomas og Maspalomas fyr 25 kilometer unna.

   Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel 1 087 kr
   Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

   Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

   Calle La Palma, 2, Playa Amadores, Mogan, Gran Canaria
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet er familievennlig og ligger ved havet i Mogan og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark og Puerto Rico marina. Dessuten ligger Playa de Balito og Puerto Rico kjøpesenter kun 5 kilometer unna.

    Gloria Palace Royal Hotel & Spa 1 472 kr
    Gloria Palace Royal Hotel & Spa

    Gloria Palace Royal Hotel & Spa

    Tamara, 1. Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Mogan og 3 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Puerto Rico kjøpesenter og Puerto Rico marina. Playa de Balito ligger 4,4 kilometer unna.

     Bahía Blanca 781 kr
     Bahía Blanca

     Bahía Blanca

     Calle La Palma, 1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Dette leilighetshotellet ligger i nærheten av bukten og 3 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Puerto Rico marina og Puerto Rico kjøpesenter. Dessuten ligger Anfi-stranden og Lago Taurito vannpark kun 10 kilometer unna.

      Hotel Riviera Vista 817 kr
      Hotel Riviera Vista

      Hotel Riviera Vista

      Paiño, 5, Playa del Cura, Mogan, Gran Canaria
        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger ved havet og 11,8 kilometer unna Mogán havn.

       Palmeramar 523 kr
       Palmeramar

       Palmeramar

       C/Montaña Clara, nº 5, Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
         
        1.0 av 5.0 Stjerner

        Denne leiligheten i Mogan ligger nær stranden, Amadores-stranden, Puerto Rico-stranden og Cura-stranden. I nærheten finner du også Angry Birds aktivitetspark og Puerto Rico kjøpesenter.

        Servatur Puerto Azul - All Inclusive 1 231 kr
        Servatur Puerto Azul - All Inclusive

        Servatur Puerto Azul - All Inclusive

        Avenida La Cornisa, 13, Amadores, Mogan, Gran Canaria
          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet med alt inkludert ligger ved havet og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Puerto Rico marina og Puerto Rico kjøpesenter. Playa de Balito ligger 3,2 kilometer unna.