Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Amadores-stranden

Denne perfekt beskyttede bukten byr på rolige farvann, en vakker havn og restaurantbesøk langs stranden.

Len deg tilbake og slapp av i den myke sanden på Amadores-stranden, eller ta en svømmetur i det stille, klare vannet. Se båtene som kjører inn og ut ved havnen, og smak på deilig fersk fisk på en av de fortreffelige restaurantene langs strandkanten.

I motsetning til mange av strendene på Gran Canaria er Amadores beskyttet mot det meste av vind og vær som rammer øya. Dette, kombinert med forbudet mot høy musikk og støyende strandleker, gjør Playa de Amadores til et av øyas mest rolige steder å slappe av ved sjøen. Stranden er hele 800 meter lang, så den blir aldri overbefolket. Her finner du alt du trenger for å ha en avslappende dag ved stranden. 

Legg håndkleet på sanden, og nyt morgenen med en bok eller en liten lur. De eneste lydene du vil høre, er fuglesang og småbølgene som polerer sanden. Hvis du blir varm, kan du ta deg en forfriskende dukkert i sjøen som holder en perfekt temperatur. Stranden ligger såpass skjermet at vannet er ekstra trygt å bade i og utrolig klart. Ta på snorkelen og let etter stimer med fargerike fisker. 

Spaser langs den buede bukten bort til den vakre havnen. Beundre de fortøyde, overdådige yachtene som duver rolig opp og ned, eller se ut over horisonten for å få øye på fiskebåtene som vender tilbake etter en morgen på sjøen. Fra stranden kan du se fjellet Teide på øya Tenerife på en klar dag. Når du er ferdig med å sole deg og bade, kan du ta turen innom en av barene som ligger lenger oppe i sanden. Nyt en kald øl eller en cocktail mens du ser solen gå ned bak fjellet. Herfra kan du dra til en av restaurantene i nærheten som serverer deilig tapas og lokal sjømat gjennom hele kvelden.

I 2004 ble Amadores-stranden blått flagg-sertifisert for den høye standarden innen vannkvalitet og sikkerhet. Stranden har fremragende fasiliteter med ferskvannsdusj på stranden og utleie av solstoler. Bo på et av de luksuriøse strandhotellene, eller ta en av rutebussene som har Amadores-stranden som stoppested og kjører fra de fleste feriebyene i nærheten.


Kart

De beste hotelltilbudene i Amadores-stranden

Vis alle de 2 142 overnattingsstedene i Amadores-stranden
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Calle La Palma, 2, Playa Amadores, Mogan, Gran Canaria
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet er familievennlig og ligger ved havet i Mogan og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 3,2 kilometer unna.

  Riosol Hotel 668 kr
  Riosol Hotel

  Riosol Hotel

  C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Mogan og 2 kilometer unna Puerto Rico-stranden, Amadores-stranden og Angry Birds aktivitetspark. Dessuten ligger Anfi-stranden og Holiday World Maspalomas 25 kilometer unna.

   Apartamentos Monteparaiso 596 kr
   Apartamentos Monteparaiso

   Apartamentos Monteparaiso

   Calle Isla De Lobos No. 2, Mogan, Gran Canaria
     
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Dette leilighetshotellet ligger i Mogan og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 3,6 kilometer unna.

    Gloria Palace Royal Hotel & Spa
    Gloria Palace Royal Hotel & Spa

    Gloria Palace Royal Hotel & Spa

    Tamara, 1. Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Mogan og 2 kilometer unna Playa de Tauro, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 2,3 kilometer unna.

     Holiday Club Vista Amadores
     Holiday Club Vista Amadores

     Holiday Club Vista Amadores

     Montana Clara 12, Puerto Rico, Mogan
       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Denne leiligheten med golfmuligheter ligger i Mogan og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 3,3 kilometer unna.

      Servatur Puerto Azul - All Inclusive 904 kr
      Servatur Puerto Azul - All Inclusive

      Servatur Puerto Azul - All Inclusive

      Avenida La Cornisa, 13, Amadores, Mogan, Gran Canaria
        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet med alt inkludert ligger ved havet og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 3,7 kilometer unna.

       Holiday Club Playa Amadores
       Holiday Club Playa Amadores

       Holiday Club Playa Amadores

         
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Denne leiligheten ligger ved stranden i Mogan og 2 kilometer unna Playa de Tauro, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 2,2 kilometer unna.

        Holiday Club Jardin Amadores 1 528 kr
        Holiday Club Jardin Amadores

        Holiday Club Jardin Amadores

          
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Denne leiligheten ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Angry Birds aktivitetspark, Amadores-stranden og Puerto Rico-stranden. Cura-stranden ligger 3,3 kilometer unna.