Spania kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Mogan

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Mogan

Castillo de Sol
2 out of 5
Calle Gran Canaria,16, Mogan, Kanariøyene
Hent priser
10.41 km fra sentrum
3.3/5 (3 anmeldelser)

"When we arrived on Saturday night we were told that because we were the last ones to book in we had to stay in the hotel next door due to our room having electrical problems and it would be ready the next day. i asked what room number we were in and I was told 711. We were given a safe and iron as ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2019

Castillo de Sol
Hotel Cordial Mogán Playa
4 out of 5
Avenida de los Marrero, 2, Playa de Mogán, Mogan, Gran Canaria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 221 kr per natt
7.67 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (612 anmeldelser)
Helt supert!

"Fantastisk service og komfort. Vakkert sted og flotte omgivelser. Topp service når vi måtte avbryte oppholdet på grunn av corona."…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2020

Hotel Cordial Mogán Playa
Servatur Green Beach
3 out of 5
Avenida Los Canarios 23, Patalavaca, Mogan, Gran Canaria
Prisen er 494 kr per natt
13.31 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (294 anmeldelser)
Praktisk og nyoppusset

"Bra for både selvhushold og restaurant med bar. Flott bassengområde med gode muligheter for solsenger. Også bassengbar med bra utvalg. Nærområde roligmed gode middagsmuligheter og barbesøk. Gode muligheter med gangavstand til Arguineguin og også til Anfi del Mar andre veien. Du kan også ta en liten ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020

Servatur Green Beach
Apartamentos Cordial Mogán Valle
3 out of 5
Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 112 kr per natt
7.29 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (585 anmeldelser)

"Veldig fint for barna! Man har absolutt det man trenger . Kjøkkenutstyr osv. Fine bassengområder. Deilig gåavstand til strand og butikker."…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2020

Apartamentos Cordial Mogán Valle
Apartamentos Los Veleros
2 out of 5
Avda. Guayadeque nº16, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
11.11 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (11 anmeldelser)

"Lo que más me gustó fue la tranquilidad que hay respecto al entorno y a los vecinos"…"

Anmeldelse skrevet 13. jun. 2020

Apartamentos Los Veleros
 Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts
3 out of 5
Calle Abaicin, 12, Urbanizacion Costa Taurito, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
8.09 km fra sentrum
4/5Very Good! (661 anmeldelser)

"Cala Blanca er flott, men langt å gå til sentrum. Hvor er trappene rett ned bakken? Hvor er restaurantene i sentrum?Hvorfor åpner ikke veien til Puerto Mogan?"…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts
Aparthotel Puerto Plata
2 out of 5
Avenida de la Cornisa, 7, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
10.41 km fra sentrum
3.5/5Good! (145 anmeldelser)
Ok+

"Ganske greit sted å bo for en billig penge! Men hadde litt problemer med maur på kjøkkenet! Fint basseng og rent og pent! Ellers skulle vi ønske det var aircondition, ble veldig varmt og klamt for både oss og baby! Det hjalp med kjøp av vifte og fullt gjennomtrekk hele dagen :) Har du baby og barnevogn ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Aparthotel Puerto Plata
Holiday Club Puerto Calma
4 out of 5
Joaquin Blanco Torrent 2, Puerto Rico, Mogan
Hent priser
11.26 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (238 anmeldelser)

"Rent, ryddig og sentralt. Litt lite fasiliteter til barn"…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2020

Holiday Club Puerto Calma
Riosol Hotel
3 out of 5
C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 105 kr per natt
10.36 km fra sentrum
3.8/5Good! (582 anmeldelser)
Riosol anbefales

"Etter noen dager med fantastisk opphold, endte vi midt i covid-19 viruset, men uansett stilte ansatte opp og holdt renhold og sikkerhet på topp. Nydelig utsikt, trygge omgivelser. Oppvarmet basseng, flotte balkonger og solseng områder og gøyalt lekeområde. Vi koste oss veldig og fikk alt tilrettelagt ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. mar. 2020

Riosol Hotel
Hotel Riu Vistamar - All Inclusive
4 out of 5
Avenida de la Cornisa, s/n, Mogan, Gran Canaria
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 395 kr per natt
10.56 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (621 anmeldelser)
Ok

"Et helt ok hotell - noe slitt. Det ble en del trappegåing. Kvalitet på mat midt på treet. Passer nok best for barnefamilier."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2015

Hotel Riu Vistamar - All Inclusive
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mogan
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Mogan

Hotell Mogan: Mogan på Gran Canaria er et yndet reisemål for nordmenn, i stor grad på grunn av det behagelige klimaet Gran Canaria byr på året rundt. I Mogan, som er en av kommunene på øya, finner du mange av de mest populære byene for norske turister, blant annet Puerto de Mogán, Arguineguin og Puerto. Du kan lese mer om disse stedene nedenfor.

Mogan: røm fra kulde og snø til sol og sommer

Med så mye turisme som dette området på Gran Canaria tiltrekker seg hvert år, er det nok av hoteller å velge mellom når du legger ferieturen til dette solfylte stedet. Enten du er ute etter et billig hotell i Mogan eller et luksuriøst feriested rett ved stranden, har du nok å velge mellom. Det er mange forskjellige hotelltyper her, blant annet romantiske hoteller, familiehoteller, strandhoteller og leilighetshoteller.

Litt om Mogan

Mogan er som nevnt en kommune på øya Gran Canaria, som ligger omtrent 200 km fra den nordvestlige kysten av Afrika. Øya tilhører Spania, og er den sørligste av Kanariøyene. Det bor omtrent 15 000 menneske i Mogan, og områdets viktigste næringsveier er turisme, fiske og landbruk. Gjennomsnittstemperaturen i området er hele 25 grader, noe som har ført til at mange nordmenn av helsemessige grunner enten har flyttet til Mogan eller tilbringer store deler av året der.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán er fiskelandsbyen i kommunen, og kan blant annet by på en pittoresk lystbåthavn, bilfrie smug og en flott havnepromenade. Ferielivet i denne byen er mye roligere enn på reisemålene lenger øst, og byens lille sentrum domineres av koselige, trange smågater uten biltrafikk. Reiser du med små barn kan denne byen være et godt alternativ, og de fleste hotellene ligger rett ved stranden. Det er enkelt å komme seg til de andre byene i kommunen med buss eller båt, noe som gjør at du kan klare deg helt fint uten leiebil.

Arguineguin

Arguineguin er nok den byen flest nordmenn har hørt om på Gran Canaria. Det er blant annet i denne byen du finner øyas norske skole, noe som sier litt om hvor mange nordmenn som faktisk bor i Mogan. Flere av de beste hotellene på øya ligger i Arguineguin, og Anfi Beach er kjent for å være en av Kanariøyenes aller beste strender. Selv om det er mange turister som holder til i byen, har den klart å bevare sin lokale sjarm og sitt kanariske hverdagsliv. Ta en tur ned til havna når solen står opp for å se fiskebåtene komme inn med dagens fangst, som du kan nyte på en av byens mange restauranter samme kveld.

Puerto Rico

Puerto Rico er en livlig by som er kjent for sine mange nattklubber og livlige uteliv. Byen har imidlertid også en rekke fantastiske hoteller og flotte strender å by på, og fra den langgrunne sandstranden i byen går det båter til både Arguineguin og Puerto de Mogán. Hvis du har lyst til å shoppe litt under oppholdet ditt er det et stort kjøpesenter midt i sentrum, hvor det er både butikker, barer og restauranter.

Hotellbestilling: Mogan

Søk etter et hotell i Mogan. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Mogan ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Mogan.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mogan. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Mogan for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Mogan. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Mogan.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Mogan?
Radisson Blu Resort, Gran Canaria er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og spa med full service. Det tar dessuten bare 7 minutter å gå til Anfi-stranden. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Servatur Casablanca Suites & Spa - Adults Only og Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Mogan hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Mogan.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Mogan?
Basert på anmeldelser er Servatur Montebello et populært overnattingssted med 3 stjerner. et leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. En annen mulighet for en rimeligere reise er Radisson Blu Resort, Gran Canaria.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Mogan?
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 3 utendørsbassenger og gratis barneklubb. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Radisson Blu Resort, Gran Canaria og Hotel Cordial Mogán Playa. Attraksjoner som Lago Taurito vannpark og Angry Birds aktivitetspark passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par i Mogan?
Hotel Cordial Mogán Playa er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med private balkonger og spa med full service. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Casa Holmston Anfi Tauro. Flott Design, Utsikt, Stort Kjøkken og Felles Svømmebasseng.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Mogan?
Hotel Mogan Princess & Beach Club - All Inclusive er et overnattingssted 4 stjerner, der alt er inkludert. et hotell kan dessuten friste med 2 bassengbarer samt 2 utendørsbassenger – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Noen andre alternativer for reisen er Marina Elite og Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Mogan?
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 utendørsbassenger og spa med full service.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Mogan?
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand. et hotell kan dessuten friste med 3 utendørsbassenger og 2 restauranter. Andre valgmuligheter nær stranden er Radisson Blu Resort, Gran Canaria og Gloria Palace Royal Hotel & Spa. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Amadores-stranden eller Cura-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Mogan?
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 2 bassengbarer. Radisson Blu Resort, Gran Canaria og Sunshine er også to eksklusive overnattingssteder for turen din.
Hvilke hoteller i Mogan har basseng?
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan er et hotell med 5 stjerner og kan friste med 3 utendørsbassenger, barnebasseng og 2 restauranter. Andre overnattingssteder med basseng er Hotel Cordial Mogán Playa og Marina Suites.

Nylige anmeldelser i Mogan

Flere reisealternativer