Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Mogan

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Mogan

Sunshine Beach Villas
3.5 out of 5
Calle El Gavilán, 3, Mogan, Las Palmas de Gran Canaria
Hent priser
11.08 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Februari -20

"Fint hus för plats för minst 3 par eller större familj. Förr incheckning fick vi kod till nyckel. Lätt att hålla kontakt med ägare som direkt svarade på sms eller samtal. Fräsch pool,bra utrustat hus med wi-fi. Huset ligger nära mataffär och bra restauranger. Missa inte kinarestaurangen!! Alla nöjda. ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

Sunshine Beach Villas
Hotel Cordial Mogán Playa
4 out of 5
Avenida de los Marrero, 2, Playa de Mogán, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
7.67 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (608 anmeldelser)

"Nydelig bassengområde, lekkert grønt hageanlegg, stille og rolig, oppvarmede bassenger, hyggelig og serviceorientert betjening, resturantene"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Hotel Cordial Mogán Playa
 Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts
3 out of 5
Calle Abaicin, 12, Urbanizacion Costa Taurito, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
8.09 km fra sentrum
4/5Very Good! (657 anmeldelser)

"Cala Blanca er flott, men langt å gå til sentrum. Hvor er trappene rett ned bakken? Hvor er restaurantene i sentrum?Hvorfor åpner ikke veien til Puerto Mogan?"…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts
Anfi Opal Villas
Hent priser
9.3 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (35 anmeldelser)

"Flott villa😃"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Anfi Opal Villas
Holiday Club Sol Amadores
4 out of 5
Avenida Tenerife 11, Puerto Rico, Mogan
Hent priser
9.97 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (62 anmeldelser)
Fine leiligheter

"Hyggelig betjening og god service. Fin leilighet, flott uteplass på leiligheten og deilig med privat jacuzzi. Litt lite og kjedelig fellesområdet, men rent."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Holiday Club Sol Amadores
Hotel Revoli
4 out of 5
Hent priser
10.63 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (22 anmeldelser)
flott leilighets hotel med sentral beliggenhet

"stor flott hotel leilighet med godt renhold."…"

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020

Hotel Revoli
Holiday Club Puerto Calma
4 out of 5
Joaquin Blanco Torrent 2, Puerto Rico, Mogan
Hent priser
11.26 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (229 anmeldelser)

"Var her i 2 uker. Et flott sted med en veldig bra beliggenhet. Noe trafikkstøy i B-blokka. Kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Holiday Club Puerto Calma
Holiday Club Vista Amadores
4 out of 5
Montana Clara 12, Puerto Rico, Mogan
Hent priser
10.37 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (173 anmeldelser)

"Store fine leiligheter, oppvarmet basseng, og vaskemaskin. Hyggelige og hjelpsomme ansatte."…"

Anmeldelse skrevet 14. feb. 2020

Holiday Club Vista Amadores
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
4 out of 5
Calle La Palma, 2, Playa Amadores, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
10.83 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (676 anmeldelser)
Gloria Palace Amadores februar 1920

"Oppholdet var meget bra med hyggelig betjening. Renholdet i vår sesjon var meget bra. Har pr.dd 12 besøk på dette hotellet og det blir ikke det siste. Et lite minus er at heisene svikter inn i mellom. Kanskje det trengs en oppgradering!"…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gloria Palace Royal Hotel & Spa
4 out of 5
Tamara, 1. Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
Hent priser
10.17 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (463 anmeldelser)

"Very clean and good service. The location was fantastic, and the breakfast was incredible good. To put my finger on something, that would be the furnishings in the room. It was not the newest, and a little bit worn. And the room was not well soundproofed. You can very easily hear people from the ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2020

Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mogan
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Mogan

Hotell Mogan: Mogan på Gran Canaria er et yndet reisemål for nordmenn, i stor grad på grunn av det behagelige klimaet Gran Canaria byr på året rundt. I Mogan, som er en av kommunene på øya, finner du mange av de mest populære byene for norske turister, blant annet Puerto de Mogán, Arguineguin og Puerto. Du kan lese mer om disse stedene nedenfor.

Mogan: røm fra kulde og snø til sol og sommer

Med så mye turisme som dette området på Gran Canaria tiltrekker seg hvert år, er det nok av hoteller å velge mellom når du legger ferieturen til dette solfylte stedet. Enten du er ute etter et billig hotell i Mogan eller et luksuriøst feriested rett ved stranden, har du nok å velge mellom. Det er mange forskjellige hotelltyper her, blant annet romantiske hoteller, familiehoteller, strandhoteller og leilighetshoteller.

Litt om Mogan

Mogan er som nevnt en kommune på øya Gran Canaria, som ligger omtrent 200 km fra den nordvestlige kysten av Afrika. Øya tilhører Spania, og er den sørligste av Kanariøyene. Det bor omtrent 15 000 menneske i Mogan, og områdets viktigste næringsveier er turisme, fiske og landbruk. Gjennomsnittstemperaturen i området er hele 25 grader, noe som har ført til at mange nordmenn av helsemessige grunner enten har flyttet til Mogan eller tilbringer store deler av året der.

Puerto de Mogán

Puerto de Mogán er fiskelandsbyen i kommunen, og kan blant annet by på en pittoresk lystbåthavn, bilfrie smug og en flott havnepromenade. Ferielivet i denne byen er mye roligere enn på reisemålene lenger øst, og byens lille sentrum domineres av koselige, trange smågater uten biltrafikk. Reiser du med små barn kan denne byen være et godt alternativ, og de fleste hotellene ligger rett ved stranden. Det er enkelt å komme seg til de andre byene i kommunen med buss eller båt, noe som gjør at du kan klare deg helt fint uten leiebil.

Arguineguin

Arguineguin er nok den byen flest nordmenn har hørt om på Gran Canaria. Det er blant annet i denne byen du finner øyas norske skole, noe som sier litt om hvor mange nordmenn som faktisk bor i Mogan. Flere av de beste hotellene på øya ligger i Arguineguin, og Anfi Beach er kjent for å være en av Kanariøyenes aller beste strender. Selv om det er mange turister som holder til i byen, har den klart å bevare sin lokale sjarm og sitt kanariske hverdagsliv. Ta en tur ned til havna når solen står opp for å se fiskebåtene komme inn med dagens fangst, som du kan nyte på en av byens mange restauranter samme kveld.

Puerto Rico

Puerto Rico er en livlig by som er kjent for sine mange nattklubber og livlige uteliv. Byen har imidlertid også en rekke fantastiske hoteller og flotte strender å by på, og fra den langgrunne sandstranden i byen går det båter til både Arguineguin og Puerto de Mogán. Hvis du har lyst til å shoppe litt under oppholdet ditt er det et stort kjøpesenter midt i sentrum, hvor det er både butikker, barer og restauranter.

Hotellbestilling: Mogan

Søk etter et hotell i Mogan. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Mogan ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Mogan.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mogan. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Mogan for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Mogan. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Mogan.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Mogan?
Radisson Blu Resort, Gran Canaria er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og spa med full service. Det tar dessuten bare 7 minutter å gå til Anfi-stranden. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Marina Suites og Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Mogan hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Mogan.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Mogan?
Basert på anmeldelser er Apartments at Cala Blanca by Diamond Resorts et populært overnattingssted med 3 stjerner. et leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Mogan?
Hotel Paradise Lago Taurito - All Inclusive Waterpark er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et overnattingssted er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis badeland og barnebasseng. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Hotel Taurito Princess - All Inclusive og Marina Suites. Attraksjoner som Lago Taurito vannpark og Angry Birds aktivitetspark passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Mogan?
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med 2 bassengbarer samt 2 utendørsbassenger – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Noen andre alternativer for reisen er Hotel Paradise Costa Taurito - All Inclusive Waterpark og LABRANDA Hotel Riviera Marina - All Inclusive.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Mogan?
Radisson Blu Resort, Gran Canaria er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et leilighetshotell kan dessuten friste med 3 utendørsbassenger og 3 restauranter. Andre valgmuligheter nær stranden er Gloria Palace Royal Hotel & Spa og Marina Suites. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Amadores-stranden eller Cura-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Mogan?
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 2 bassengbarer. Sunshine og Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for turen din.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Mogan?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Mogan, og reisemålet byr dessuten på strender, som de besøkende liker godt. Denne byen med avslappende omgivelser kan også friste besøkende med sport og spa. Noen av byens mest populære attraksjoner er Mogán havn, Amadores-stranden og Lago Taurito vannpark. I Mogan kan du velge mellom 761 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Mogan?
Noen av de mest populære attraksjonene blant barnefamilier er Lago Taurito vannpark og Angry Birds aktivitetspark. Kjente severdigheter som Vindmøllen og Cañada de Los Gatos arkeologiske sone er også verdt et besøk. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Amadores-stranden, Cura-stranden og Puerto Rico-stranden.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Mogan?
De varmeste månedene er vanligvis august og september, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Mogan er 125 mm.

Nylige anmeldelser i Mogan

Flere reisealternativer