MaryleboneLondon

Få et innblikk i Londons kjendisverden i dette området som bugner av flotte restauranter og eksklusive handlegater.

Marylebone er et fasjonabelt strøk med stilige leiligheter, travle handlegater og et godt utvalg av både rimelige og dyre restauranter. boneFlere kjente og fornemme familier har bodd i dette området opp gjennom tidene. Se gjennom morsomme butikker, utforsk særegne museer og dra innom konditorier, slakterbutikker eller matmarkeder for å få med deg dagens ferskvarer.

Vandre nedover Chiltern Street eller Marylebone High Street, to av områdets viktigste handlegater. Handlegatene består av både selvstendige butikker og varemagasiner. De elegante butikkfasadene står i stil med områdets eksklusive atmosfære. Men Marylebones plettfrie ytre står i kontrast til områdets voldelige historie. Offentlige henrettelser pleide å ta plass her, nærmere bestemt ved Tyburn-galgene. Den siste henrettelsen tok plass her på slutten av 1700-tallet.

Forbered deg på å se noen kjente fjes når du vandrer nedover de påkostede handlegatene. Spis på en av de stilige restaurantene på Moxon Street. Ta en rusletur ned Harley Street, en gate som har blitt verdensberømt på grunn av de mange klinikkene for plastisk kirurgi som befinner seg her.

Et av høydepunktene i denne delen av byen er Wallace Collection. Dette kunstgalleriet har en omfattende samling av antikke møbler, porselen og klassiske malerier. Det var markien av Hertford og sir Richard Wallace som står bak denne imponerende samlingen av skatter fra 1700- og 1800-tallet.

Ta turen til Baker Street og lær mer om det fiktive universet rundt Sherlock Holmes. Sherlock Holmes-museet befinner seg i et rekkehus som kan minne om «221B», detektivens hjem i bøkene. Museet stiller blant annet ut voksfigurer og spennende rekvisitter som alle hører hjemme i Sherlock Holmes sin verden. Rett i nærheten finner du også Madame Tussauds som er fullt av virkelighetstro voksversjoner av en rekke kjente personligheter.

På lørdager kan du menge deg med de lokale på det ukentlige matmarkedet. Se gjennom bodene som selger alt fra kaker og frukt til grønnsaker og kjøtt.

Marylebone ligger nordvest for London sentrum, mellom Regent's Park og Hyde Park. Du kan enkelt komme deg hit via undergrunnen eller buss.

Få følelsen av den unike handleopplevelsen og de kulturelle severdighetene i dette stilige området.

De mest populære hotellene i Marylebone

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hard Rock Hotel London
Hard Rock Hotel London
4.5 out of 5
Great Cumberland Pl, Marylebone, London, England
2 346 kr
per natt
15. des.–16. des.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og få skritt fra Marble Arch, Oxford Street og Park Lane. Dessuten ligger Hyde Park og Baker Street kun ...

3.8/5Bra! (416 anmeldelser)

"Veldig flott hotell med gode senger, god mat i restauranten og ypperlig service, men resepsjonen ligger tett på restauranten noe som medfører høgt lydnivå kveldstid. Det var heller ikke noe egnet sted å sette fra seg kofferten utover gulv eller på sengen."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Hard Rock Hotel London
The Marylebone Hotel
The Marylebone Hotel
5 out of 5
47 Welbeck Street, London, England
2 745 kr
per natt
8. des.–9. des.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna The Wallace Collection og Selfridges. Dessuten ligger British Museum og Buckingham ...

4.5/5Fantastisk! (1,162 anmeldelser)
Great location and excellent concierge

"Great location, very helpful concierge, but a bit run down and in need of an upgrade."…"

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2019

The Marylebone Hotel
The Langham, London
The Langham, London
5 out of 5
1C Portland Place, Regent Street, London, England
4 751 kr
per natt
24. nov.–25. nov.

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og 5 minutters gange unna Oxford Street og Royal Institute of British Architects. ...

4.7/5Enestående! (1,026 anmeldelser)
fantastisk hotell med det beste Club level

"Fantastisk hotell ! topp beliggenhet! Club level er det beste i Europa ! champagne hele dagen, samt servering av flotte retter og en herlig frokost ! Langham hotel og club level er det beste valget hvis du skal kose deg i London. Anbefales på det sterkeste !!!"…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2019

The Langham, London
Melia White House Hotel
Melia White House Hotel
4 out of 5
Albany Street, Regent's Park, London, England
1 447 kr
per natt
1. des.–2. des.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 2 kilometer unna Regent Street og British Museum. Dessuten ligger Hyde Park og Buckingham Palace kun 3 kilometer unna. ...

4.1/5Veldig bra! (2,099 anmeldelser)

"Rent og pent. Elegant og ypperlig service. Vi hadde bestilt et litt større rom med kingsize bed. Kjempefint rom mrd stort flott bad. Kommer gjerne tilbske🤗"…"

Anmeldelse skrevet 31. mai 2019

Melia White House Hotel
The Landmark London
The Landmark London
5 out of 5
222 Marylebone Road, London, England
3 307 kr
per natt
15. des.–16. des.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Baker Street og Madame Tussauds voksmuseum. Dessuten ligger Royal Academy ...

4.5/5Fantastisk! (1,081 anmeldelser)
Hotell som fortjener hver stjerne!

"Strøkent hotell med meget god standard nærme Oxford Street og Hyde Park. Mye britisk tradisjon i veggene, men med et moderne uttrykk. Anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

The Landmark London
Hyatt Regency London The Churchill
Hyatt Regency London The Churchill
5 out of 5
30 Portman Square, London, England
3 420 kr
per natt
8. des.–9. des.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 5 minutters gange unna Oxford Street, Baker Street og Park Lane. Dessuten ligger Marble Arch og Hyde ...

4.5/5Fantastisk! (672 anmeldelser)
Pleasent stay

"Very good stay. You have to be patient when you want a warm shower, but everything else perfect"…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2019

Hyatt Regency London The Churchill

Populære severdigheter i Marylebone

Madame Tussauds voksmuseum
Bilde av Madame Tussauds voksmuseum

Madame Tussauds voksmuseum

4.5/5(8 anmeldelser)

Madame Tussauds voksmuseum er et godt besøkt museum i London med en rikholdig historie. Dette kulturelle området har både et godt underholdningstilbud og monumenter du bør oppleve.

BT Tower
Bilde av BT Tower

BT Tower

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker BT Tower, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har både interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Baker Street
Bilde av Baker Street

Baker Street

Søk etter den perfekte suveniren når du går innom Baker Street, et populært shoppingsted i London. Området er kjent for sine mange restauranter, så her er det mye å legge til i reiseplanene dine!

Sherlock Holmes Museum
Bilde av Sherlock Holmes Museum

Sherlock Holmes Museum

Sherlock Holmes Museum er et godt besøkt museum i London med en fascinerende bakgrunn. Dette urbane området har interessante museer og kunst du bør oppleve.

Marylebone High Street
Bilde av Marylebone High Street

Marylebone High Street

4/5(1 anmeldelse)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem med en tur innom Marylebone High Street, et populært shoppingsted i London. Dette kulturelle området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

The Wallace Collection
Bilde av The Wallace Collection

The Wallace Collection

The Wallace Collection er et populært museum i London med en spennende bakgrunn. Dette urbane området har både teatre og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Toppaktiviteter i Marylebone

London Hop-On Hop-Off Big Bus Tour
Bilde av London Hop-On Hop-Off Big Bus Tour

London Hop-On Hop-Off Big Bus Tour

413 kr

Sus gjennom London som en av de lokale på en av byens mest ikoniske toetasjes busser. Gå av og utforsk byens historiske severdigheter og ikoniske arkitektur til fots. Driv nedover langs Themsen på et sightseeingcruise og opplev den rike historien og kulturen til den engelske hovedstaden.

Billetter til Madame Tussauds London med Star WarsTM Experience
Bilde av Billetter til Madame Tussauds London med Star WarsTM Experience

Billetter til Madame Tussauds London med Star WarsTM Experience

341 kr

Meng deg med Hennes Majestet Dronningen og den britiske kongefamilien på den nye, kongelige balkongen, og velg bakgrunner og utstyr for å fotografere øyeblikket med de unge kongelige Prins Harry og Meghan Markle Gjør deg klar for en stjernespekket dag i Madame Tussauds London.

Merlin's Magical London Pass: fem severdigheter, inkl. London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE
Bilde av Merlin's Magical London Pass: fem severdigheter, inkl. London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE

Merlin's Magical London Pass: fem severdigheter, inkl. London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE

743 kr

Fra den himmelhøye utsikten på London Eye til den underjordiske magien på SEA LIFE London Aquarium, fra de livaktige voksfigurene av naturtro kjendiser på Madame Tussauds til Londons mørke fortid i London Dungeon og latteren og spenningen på Shrek’s Adventure –dette kombinasjonspasset til byens favorittseverdigheter er perfekt for alle aldersgrupper.

London Explorer Pass: Velg tre, fire, fem eller sju turer og severdigheter
Bilde av London Explorer Pass: Velg tre, fire, fem eller sju turer og severdigheter

London Explorer Pass: Velg tre, fire, fem eller sju turer og severdigheter

753 kr

Velg blant noen av Londons mest elskede attraksjoner, inkludert Coca-Cola London Eye, Madame Tussaudseller London Dungeon. London Explorer Pass gir deg Explorer credits som du kan løse inn mot tre, fire, fem eller sju severdighetsbesøk fra en liste over mer enn 20 av Londons beste attraksjoner.

London Big Ticket – London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE
Bilde av London Big Ticket – London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE

London Big Ticket – London Eye, Madame Tussauds og SEA LIFE

595 kr

Dette kombinasjonspasset er billetten til byens favorittseverdigheter for alle aldersgrupper – fra den himmelhøye utsikten fra London Eye, magien under vannflaten i SEA LIFE London Aquarium og de livaktige, naturtro voksfigurene av kjendiser i Madame Tussauds.

Guidet heldagstur i liten gruppe til Stratford-upon-Avon, Cotswolds og Oxford
Bilde av Guidet heldagstur i liten gruppe til Stratford-upon-Avon, Cotswolds og Oxford

Guidet heldagstur i liten gruppe til Stratford-upon-Avon, Cotswolds og Oxford

1 705 kr

Utforsk tre av de mest sjarmerende områdene i England med en tur til Stratford-upon-Avon, den naturskjønne regionen Cotswolds og middelalderbyen Oxford. Vandre langs brosteinsgater og sjarmerende bytorg, gå i fotsporene til legender som William Shakespeare, T.

Andre områder i London

City of Westminster
Admiralty Arch som viser historisk arkitektur

City of Westminster

Kjent for Urbant, Teatre, Museer

4.5/5(112 anmeldelser)

City of Westminster kan friste med blant annet interessante museer, spennende butikker og kjente kunstgallerier. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Marble Arch og Park Lane. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Marble Arch undergrunnsstasjon eller Bond Street undergrunnsstasjon.

Mayfair
Mayfair som viser gatescener

Mayfair

Kjent for Shopping, Museer, Sport

I denne London-bydelen finner du noen av Londons beste shoppingmuligheter, berømte auksjonshus og fem-stjerners hoteller, omgitt av vakre parker.

Soho
Soho som viser gatescener

Soho

Kjent for Teatre, Urbant, Underholdning

Queen's Theatre og Leicester Square er to attraksjoner du bør få med deg i Soho i tillegg til byens trivelige barer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Leicester Square undergrunnsstasjon eller Tottenham Court Road undergrunnsstasjon.

London sentrum
Regent Street fasiliteter samt gatescener og historisk arkitektur

London sentrum

Kjent for Teatre, Museer, Urbant

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er noen av de mest populære attraksjonene i London sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Piccadilly Circus undergrunnsstasjon eller Green Park undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, vakker elveutsikt og kjente kunstgallerier.

Paddington
Paddington fasiliteter samt by og torg eller plass

Paddington

Kjent for Arkitektur, Urbant, Shopping

Opplev hyggelige kanaler og den særegne arkitekturen i dette historiske området,kjent verden over takket være en liten bjørn fra Peru.

St. Pancras
St. Pancras fasiliteter samt torg eller plass, historisk arkitektur og høstfarger

St. Pancras

Kjent for Museer, Shopping, Tur

Ta deg noe å drikke i stilfulle omgivelser i Europas lengste champagnebar i «jernbanestasjonenes katedral».