Camden Town

London
Camden Town som inkluderer shopping
Se etter suvenirer og klær blant markedsbodene og punkerne og rockerne i dette området, som er kjent for sin alternative kultur og sitt særegne natteliv.

Camden Town er et kjent markedssted og en møteplass for reisende, lokale innbyggere og alternative grupper. Det er både et populært område blant turister og et sted for tatoveringsstudioer og heavy metal-butikker, og stemningen er generelt utradisjonell og avslappet her. Det finnes flere samlinger av markedsboder rundt omkring i området, i tillegg til en pittoresk kanal med restauranter og kaffebarer på sidene. Om kvelden samles høylytte ungdommer rundt barene. Det finnes mange typiske engelske puber med levende rockemusikk og nattklubber som spiller ulike typer musikk her.

Utforsk markedsbodene i de ulike områdene rundt i Camden Town. Her kan du kjøpe suvenirer fra oppholdet i London og gaver til vennene dine. I heavy metal-butikkene og tatoveringsstudioene kan du oppleve den mørkere siden av dette området.

Nyt en kopp kaffe på en av kaffebarene langs den vakre kanalen og se på menneskene som spaserer forbi. Du kan se mange alternative lokale innbyggere på markedene med skinnjakker med nagler, hår i flere farger, og spesielle støvler.

Få gratis smaksprøver mens du spaserer blant markedsbodene. Selgerne tilbyr ulike typer delikatesser, som blant annet kinesisk, thailandsk og indisk mat. Du kan dessuten dra på en pub hvis du foretrekker tradisjonell engelsk mat, som pølser og potetstappe eller fish and chips.

Besøk barene om kvelden for å oppleve levende musikk og smake lokal øl. Det store utvalget av barer langs gaten byr på noe for enhver smak, uavhengig av om du foretrekker pop, heavy metal eller salsa. Camden Town har generelt sett en inkluderende og progressiv stemning.

Markedene ble først populære på 1970-tallet. Selv om mange av bodene først solgte fersk mat og råvarer, er de med tiden blitt erstattet av selgere som tilbyr varer som er mer rettet mot turistene.

Camden Town ligger i Camden i den nordlige delen av London. Du kan ta undergrunnsbanens Northern Line hit, og det går dessuten mange busser til området om dagen og kvelden.


Populære steder å besøke i Camden Town

Populære aktiviteter i Camden Town


De mest populære hotellene i Camden Town

Smart Camden Inn Hostel
Smart Camden Inn Hostel
2 out of 5
55-57 Bayham Street, London, England, NW1 0AA
Prisen er 1 239 kr per natt fra 24. jul. til 25. jul.
Du kan bo på dette vandrerhjemmet under turen til London. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en døgnåpen resepsjon. Gjestene sier i anmeldelsene ...
3,3/5 (107 anmeldelser)
Det man betaler for
"Vi var på vennetur for å se en konsert i London. 4 jenter med kofferter fikk ikke plass på et firemannsrom på dette hostellet. Det var mindre enn en lugar, og utrolig varmt og tett på rommet. Men, for 650 kr per person for 3 netter fikk vi det vi betalte for."

Anmeldelse skrevet 24. mar. 2016

Smart Camden Inn Hostel
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
4 out of 5
30 Jamestown Road, London, England, NW1 7BY
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 078 kr per natt fra 10. jul. til 11. jul.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i London, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,4/5 Excellent! (952 anmeldelser)
"Sentral"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2022

Holiday Inn London Camden Lock, an IHG Hotel
Camden Enterprise Hotel & Pub
Camden Enterprise Hotel & Pub
3.5 out of 5
2 Haverstock Hill, London, England, NW3 2BL
Prisen er 1 577 kr per natt fra 7. aug. til 8. aug.
Hvis du bor på dette hotellet i London, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en døgnåpen resepsjon. Gjestene sier ...
4,6/5 Wonderful! (557 anmeldelser)
"Ren og fint rom med god seng og flott bad. Kort vei til underground Chalk Farm st. og bare 10 minutter å gå til Camden."

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Camden Enterprise Hotel & Pub
Selina Camden
Selina Camden
3.5 out of 5
89 Chalk Farm Rd, London, England, NW1 8AR
Prisen er 2 245 kr per natt fra 25. jul. til 26. jul.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i London, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
3,6/5 Good! (16 anmeldelser)
Great hotel, we loved our stay!
"When we arrived we got upgraded to a larger room with a huge king sized bed, which really made the stay. The rooms were clean, the bathroom was stunning and the space felt roomy and eclectic. Will definitely return. Must say we didn’t love the breakfast tho, the vegan options weren’t to our liking ..."

Anmeldelse skrevet 30. des. 2021

Selina Camden
Sonder Camden Road
Sonder Camden Road
3.5 out of 5
201 Camden Road, London, England, NW19AA
Hvis du bor på dette hotellet i London, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og en flatskjerm-TV. Populære ...
3,5/5 Good! (35 anmeldelser)
London Town visit
"Stay was fine good location buses and underground near enough no reception but plenty of emails to help you book and get into your room"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2022

Sonder Camden Road
Camden Market Apartments
Camden Market Apartments
4 out of 5
26 Inverness Street, London, England, NW1 7HJ
Hvis du bor i denne leiligheten i London, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Gjestene sier ...
3,5/5 Good! (37 anmeldelser)
Dårlig renhold og ekstrautgifter
"Leiligheten var ikke skikkelig rengjort. Det var hår på gulvet, og den tilsvarte ikke 4 stjerner. Det var også mye støv generelt med dårlig inneklima, og trappeoppgangen var vemmelig. Hun som vi fikk nøkkelen av da vi ankom var veldig hyggelig og behjelpelig, men han vi sjekket ut hos var sur og ..."

Anmeldelse skrevet 16. des. 2018

Camden Market Apartments
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i Camden TownCamden Town

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: