Bilutleie i Gardermoen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Gardermoen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Gardermoen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Gardermoen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Oslo (OSL-Gardermoen)?
Du kan få priser helt ned i kun 974 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Hvis du har et lite budsjett, blir du ikke blakk av å leie en bil fra Oslo (OSL-Gardermoen).
Kan jeg leie bil fra Oslo (OSL-Gardermoen)?
Avis og Sixt er noen av leverandørene på Oslo (OSL-Gardermoen). Du kan kjøre av gårde kort tid etter at flyet har landet.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Oslo (OSL-Gardermoen)?
Har du betalt på forhånd, kan du være kvalifisert for refusjon hvis du sier fra minimum seks timer før bilen skal hentes. Sjekk avbestillingsreglene eller gå til kundeservicesiden vår for mer informasjon. Vær oppmerksom på at ikke alle reservasjoner er kvalifisert for refusjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Oslo (OSL-Gardermoen) gjennom Expedia?
Med våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger kommer du garantert til å spare penger når du leier bil gjennom Expedia. Finn ut hva som er ledig på Oslo (OSL-Gardermoen), og velg bilen som er midt i blinken for deg. Vi har imidlertid ikke bare fantastiske priser på leiebiler. Du kan også legge til hoteller, flyreiser og aktiviteter i bestillingen din for å lage en skreddersydd pakke. Jo mer du legger til, desto større besparelser får du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Oslo (OSL-Gardermoen) gjennom Expedia?
Uansett hva slags biltype du er på jakt etter, hjelper Expedia deg med å finne den beste prisen. Du trenger bare å sammenligne tilbud fra ledende leiebilselskaper og velge alternativet som er midt i blinken for deg. Har du lyst til å spare mer? Da kan du lage en pakke av leiebilen fra Oslo (OSL-Gardermoen) og hotell- og flybestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Du må være minst 19 år. Det er imidlertid noen få ting det kan være lurt å vite hvis du er en ung sjåfør. Du må mest sannsynlig betale litt ekstra per dag. Det kan også være egne aldersgrenser for noen biltyper, som luksuriøse eller store biler. Sørg for at du leser alle detaljene før du velger leiebilselskap på Oslo (OSL-Gardermoen).
Hva trenger du for å leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Det du trenger, er førerkort og et kredittkort i ditt navn. Hvis du ikke planlegger å benytte deg av leiebilselskapets forsikring, må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Sjekk slike ting på forhånd for å unngå unødvendige forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Den billigste leiebilen de siste sju dagene kostet 974 kr per dag. Med så gode priser på Oslo (OSL-Gardermoen) kan feriedrømmen faktisk gjennomføres!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Du kan enkelt hente nøklene til en langtidsleiebil så snart du har ankommet Oslo (OSL-Gardermoen). Med våre gode langtidsleietilbud trenger du ikke å korte ned bilturen. Du sparer som regel mer når du leier lenger.
Hvor kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen) hvis jeg er under 25 år gammel?
Dette avhenger av flere ting. Vi anbefaler at du tar en titt på leverandørene på Oslo (OSL-Gardermoen), for å se om de leier biler til sjåfører som er under 25, og om det kreves ekstra gebyrer. Den beste måten å gjøre dette på er å gå gjennom betingelsene og vilkårene. Det er kjedelig med overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår hvilke kostnader som gjelder for deg.