Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Lillestrøm

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Lillestrøm

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Lillestrøm

Fly til Lillestrøm

Lillestrøm er en by som ligger sentralt til på Østlandet. Det bor omtrent 15 000 i byen, som i stor grad består av småhusbebyggelse. Byen har ikke sin egen flyplass, men ligger svært nære Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn. Det er dermed ikke noe problem å ta flyet når du skal reise til Lillestrøm.

Dersom du vil være sikret så billige flybilletter til Lillestrøm som mulig, bør du gå inn på Expedia.no. Hos Expedia jobber vi veldig hardt for å finne de laveste flyprisene til deg. Dersom du skal bo på hotell i Lillestrøm under oppholdet ditt, kan du spare enda mer på å bestille hotellet og flybillettene samtidig!

Attraksjoner i Lillestrøm

Hvis du legger besøker ditt til en varm sommermåned, kan det være morsomt å ta en tur til Nebbursvollen Friluftsbad. Dette er et populært utfluktssted om sommeren, og her finner du tre bassenger. Bassengene passer bra både for store og små, og dette gjør Nebbursvollen Friluftsbad til en ypperlig attraksjon for alle som reiser med barn. Vannskliene er populære blant den yngre garde, og det er egne områder for ballspill og lek. Rett ved badet er det store friarealer og et grillområde, som fint kan brukes til en piknik. Er du interessert i å fiske, padle i kano eller bare gå rundt og nyte utsikten, er Nitelva et godt alternativ. I denne elven, som renner gjennom byen, vil du ofte se de lokale innbyggerne bade om sommeren.

Kulturbegivenheter

I Lillestrøm finner du en gammel kino- og teaterbygningen fra 20-tallet, som i nyere tid har blitt modernisert kraftig. Den har i dag plass til dobbelt så mange personer som da den ble bygd. Den gamle, ærverdige kinosalen er beholdt i sin opprinnelige stand, men det er i tillegg lagt til en splitter ny teatersal. Akerhus Teater holder til i byen, og det kan derfor fort være en interessant forestilling du kan dra for å se under oppholdet ditt!

Flyreiser til Oslo Lufthavn fra flyplasser i Norge

Alle de norske flyselskapene har jevnlige flyvninger til Oslo Lufthavn fra de største flyplassene rundt om i Norge. Enten du reiser fra Bergen, Trondheim eller Tromsø, vil du kunne velge mellom flyavganger nesten hver til Oslo. De tidligste avgangen er ofte rundt klokken 06:00 om morgenen på ukedager, så forretningsreisende kommer seg av gårde i rett tid.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den klart største flyplassen i Norge, og den ligger ikke langt fra Lillestrøm. Det er faktisk kortere til Lillestrøm fra flyplassen enn det er til Oslo. Dersom du har tenkt på å ordne deg med leiebil i Lillestrøm, er Oslo Lufthavn et fint sted å hente leiebilen. Her holder alle til store aktørene innen bilutleie til, og du kan kjøre rett til hotellet ditt i Lillestrøm fra flyplassen.

Fra flyplassen til Lillestrøm er det omtrent 30 kilometer, og du kjører denne strekningen på 25 minutter. Det er også et svært godt kollektivtilbud på strekningen, og du kan velge mellom tog, flytog og buss. Det raskeste alternativet er flytoget, som bruker 12 minutter. Velger du vanlig tog i stedet, må du regne med ett eller to minutter lenger reisetid. Det er med andre ord ikke den store forskjellen, og prisen på billetten til det vanlige toget er halvparten av prisen på billetten til flytoget.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Aug 20, 2019

Flott med gratis kaffe/te etc . Men , kunne gjerne fått et glass vann gratis , i tillegg til kaffen

Jul 12, 2019

Forferdelig tett luft i føyet da vi gikk på. En av flyvertinnene, den høyeste og blondeste av dem var lite serviceinnstilt og vennlig. Ellers bra.

Jun 24, 2019

Boarding pass fra Frankfurt til Lisboa På movil : (