Bilutleie i Sola

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sola

Bilde tatt av Martin Gerrish

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sola

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sola
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Stavanger (SVG-Sola)?
Den laveste daglige prisen for å leie bil fra Stavanger (SVG-Sola) de siste sju dagene var 854 kr. Ta en titt på det store utvalget vårt – fra små, økonomiske biler til de mer luksuriøse.
Kan jeg leie bil fra Stavanger (SVG-Sola)?
Kom deg fra flysetet til førersetet raskt etter å ha ankommet Stavanger (SVG-Sola). Sixt og Hertz er noen av bilutleiebyråene du kan benytte deg av her.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Stavanger (SVG-Sola)?
Kansellerer du den forhåndsbetalte reservasjonen din minst seks timer før bilen skal hentes, kan du være kvalifisert for en full refusjon. Du bør imidlertid lese gjennom avtalen, ettersom det finnes unntak. Du kan dessuten gå til kundeservicesenteret vårt hvis du fremdeles har spørsmål.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Stavanger (SVG-Sola) gjennom Expedia?
Det er svært mange grunner til å leie bil gjennom Expedia – fra eksklusive medlemsrabatter til rimelige pakkereiser. Er planen å lande på Stavanger (SVG-Sola) og legge ut på veien? Vi har leiebiler for alle budsjetter og stiler. Har du lyst til å spare mer penger, kan du slå sammen fly, leiebil og overnatting til en pakkereise.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Stavanger (SVG-Sola) gjennom Expedia?
Det er lett å finne de beste tilbudene med Expedia. Bare velg hva slags bil du vil leie, angi datoer samt hentested og avleveringssted, og sammenlign priser fra flere kjente leiebilselskaper. Du kan spare enda mer hvis du lager en pakkereise av leiebilen fra Stavanger (SVG-Sola) og hotell- og flybestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Er du minst 19 år, kan du leie bil i Sola. De fleste leiebilselskaper krever at yngre sjåfører betaler et ekstra gebyr per dag. Aldersgrensen kan dessuten være høyere hvis du vil leie store eller mer luksuriøse biler. Sørg for at du forstår reglene, for å unngå unødvendige overraskelser ved henting.
Hva trenger du for å leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
De fleste bilutleiebyråer krever disse to tingene: førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, må du sannsynligvis legge frem bevis på egen forsikring. Husk imidlertid at slike krav kan variere fra leverandør til leverandør, så det er lurt å sjekke på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Stavanger (SVG-Sola)?
Lommeboken blir glad for å høre at 854 kr var den laveste dagsprisen for å leie bil på Stavanger (SVG-Sola) de siste sju dagene. Med slike lave priser kommer du deg på biltur med penger til overs.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Stavanger (SVG-Sola)?
Gå fra flysetet til førersetet i en langtidsleiebil på Stavanger (SVG-Sola), og legg ut på veien så lenge du vil. Vi har utrolige tilbud på langtidsleie fra forskjellige kjente leverandører.
Hvor kan jeg leie bil på Stavanger (SVG-Sola) hvis jeg er under 25 år gammel?
Er du under 25 år, er det lurt å sjekke vilkårene til leverandørene på Stavanger (SVG-Sola). Selv om noen av dem leier ut til yngre sjåfører, kan det kreves ekstra betaling. Andre leier kanskje ikke ut til folk under 25 i det hele tatt. Vi anbefaler at du prøver å finne det leiebilselskapet som oppfyller dine krav.