Bilutleie i Sola

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sola

Bilde tatt av Martin Gerrish

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sola

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sola
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Ifølge oversikten fra de siste sju dagene var den laveste prisen for en leiebil fra Stavanger (SVG-Sola) 746 kr. Reserver en av de komfortable bilene og kjør dit du vil.
Kan jeg leie bil fra Stavanger (SVG-Sola)?
Sixt og Hertz er et par av leiebilbyråene på Stavanger (SVG-Sola), så det er enkelt å komme seg av flyet og bak rattet.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Stavanger (SVG-Sola)?
Vi skjønner at planer kan endre seg, og at fleksibilitet er viktig. Derfor er noen forhåndsbetalte bestillinger kvalifisert for refusjon hvis du gir beskjed minimum seks timer før avtalt henting. Du bør imidlertid lese avtalen, ettersom det finnes unntak. Kundeservicesiden har dessuten mye nyttig informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Stavanger (SVG-Sola) gjennom Expedia?
Det er svært mange grunner til å leie bil gjennom Expedia – fra medlemstilbud og rabatter til praktiske pakkereiser. Planlegger du å lande på Stavanger (SVG-Sola) og kjøre litt rundt? Vi har biler for alle budsjetter og stiler. Vil du spare enda mer, kan du slå sammen leiebil, hotell og fly til en pakkereise.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Stavanger (SVG-Sola) gjennom Expedia?
Sjekk kundevurderinger og -anmeldelser, velg biltype og sammenlign priser fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det enkelt å finne det beste tilbudet. Lager du en pakke av leiebilen fra Stavanger (SVG-Sola) samt hotell og fly, kan du spare enda mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
Du må være minst 19 år for å leie bil i Sola. Vær oppmerksom på at enkelte selskaper krever ekstra betaling fra yngre sjåfører. Du bør sjekke reglene før du bestiller, ettersom de kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du vil leie en stor bil, vil aldersgrensen være høyere.
Hva trenger du for å leie bil på Stavanger (SVG-Sola)?
De fleste leiebilselskaper krever følgende: bilsertifikat og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring, må du sannsynligvis legge frem bevis på egen forsikring. Husk imidlertid at slike krav kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør sjekke før bestilling for å unngå uønskede problemer.
Hva er den laveste leiebilprisen på Stavanger (SVG-Sola)?
De siste sju dagene var den rimeligste daglige prisen for å leie bil på Stavanger (SVG-Sola) 746 kr. Du kommer deg ut av terminalen og inn i bilen før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Stavanger (SVG-Sola)?
Ja, Expedia gjør det enkelt for deg å sette seg bak rattet i en langtidsleiebil etter at du har landet på Stavanger (SVG-Sola). Det er bare å oppgi reisedatoer på siden vår for langtidsleie, sammenligne tilbud fra forskjellige selskaper og så bestille bilen som er perfekt for deg.
Hvor kan jeg leie bil på Stavanger (SVG-Sola) hvis jeg er under 25 år gammel?
Er du under 25, må du sjekke betingelsene og vilkårene til bilutleiebyråene på Stavanger (SVG-Sola). Selv om noen av dem leier ut til yngre sjåfører, kan det kreves ekstra betaling. Andre leier kanskje ikke ut til folk under 25 i det hele tatt. Vi anbefaler at du prøver å finne det leiebilselskapet som passer for deg.