Billige flybilletter til Sola

Billige flyreiser til Sola

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 240 kr for enveisflyvninger og 659 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
KLM
KLM

Anmeldelser fra verifiserte kunder

7. nov. 2019

Nei

En verifisert reisende
Amsterdam til Sola · KLM
18. jun. 2019

Turen til Aberdeen gikk kjempebra for småungene. Personalet var kjempegreie. Turen tilbake gikk for såvidt greit også men personalet på dette flyet var litt for "voksne" for småungene

En verifisert reisende
Aberdeen til Sola · Widerøe

Fly til Sola

Flyvninger til Sola

Sola er et sjarmerende og landlig sted. Det er mest kjent for å huse flyplassen i området, Sola lufthavn. En flyreise til Sola tar deg nærmere Stavanger, Sandes, Bryne og andre steder i Rogaland. Sola ligger flott til langs Norges kyst, og har strender og badeliv å by på om sommeren. Området er naturskjønt.

De fleste som har flybilletter til Sola, har kanskje ikke bestilt hotell på Sola, eller har planer om å utforske området rundt. Mange besøker Stavanger, som er den største byen i området. Her finner du hoteller og bylivet. Sola byr på mange opplevelser, og sammen med storbyen Stavanger er de med på å gjøre området interessant for dem som bestiller en flyreise til Sola.

Flyreise til Sola flyplass

Stavanger lufthavn, Sola, er ikke veldig stor. Selv om antall passasjerer har økt, er flyplassen relativt beskjeden i omfang. Du finner flere spisesteder og kaffebarer der, så om du har litt tid til overs, kan du ta deg en matbit eller en kaffekopp. Hvis du ankommer fra eller skal reise til utlandet, har flyplassen to tax free-butikker med et godt utvalg av varer. Butikken i utlandshallen er den største.

Transporten videre fra Sola flyplass

Etter å ha tatt fly til Sola, kan du velge mellom tre hovedtransportmidler – buss, drosje og leiebil. Det kan være veldig kjekt å ordne seg leiebil på Sola. Det å kunne kjøre sørover langs Jæren og oppleve kysten og havet med friheten av en leiebil, vil absolutt heve ferieopplevelsen. Eller du kan ta drosje til hotellet eller dit du måtte ønske. Drosjeprisene er som ellers i Norge.

Bussene gå regelmessig fra flyplassen. Flybussen inn til Stavanger tar rundt 25–30 minutter, og du kan få egne honnør-, barne-, militær-, familie- og studentpriser. Det går også flybuss sørover helt til Bryne. I tillegg går det rutebuss mellom Stavanger, flyplassen, Forus og Sandnes. Prisen for en billett på rutebuss er noe lavere enn en flybussbillett. Fordelen med flybillett er at det går litt kjappere, i tillegg får du rabatt om du kjøper tur-retur-billett.

Fly til Sola – en herlig natur med spennende opplevelser

Sola har flotte sandstrender og gode surfeforhold. Stavanger og Sandnes kan by på kaffe latte og flere butikker. En ferie til Sola vil gi deg saltvann i ansiktet og bølger å surfe på. Her kan du leie surfeutstyr – brett, komplett våtdrakt og instruktør – og la deg bli bitt av surfebasillen. Det er verdt en flyreise til Sola for å oppleve kystlandskapet i Rogaland. Her finner du langgrunne strender for nybegynnerne, som helst vil føle tryggheten av havbunnen under føttene. Er du litt mer proff, kan du ta leiebilen fatt og kjøre sørover. Du finner mange ypperlige steder å surfe langs Jæren.

Utforsk Sola og la deg blende

Sola og resten av Rogaland har mye å by på. Naturen er, som mange andre steder i Norge, pustberøvende vakker og storslått. Her er sjansen stor for å få heftige naturopplevelser. Å bestille fly til Sola anbefales! Expedia hjelper deg gjerne med å finne gode leiebilavtaler, de beste hotelltilbudene og billige flybilletter til Sola og Rogaland. God tur!

Populære flyvninger til Sola

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 240 kr for enveisflyvninger og 659 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle