Bilutleie i Miami internasjonale flyplass

Søk og sammenlign fra 19 bilfirmaer i Miami internasjonale flyplass

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Miami internasjonale flyplass

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Miami internasjonale flyplass
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
På Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) kan du få priser fra så lite som 635 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Kjører du selv, er det kun du som bestemmer hvor du skal.
Kan jeg leie bil fra Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Det kan du, og du finner leiebilbyråene på MIA Rental Car Center (3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142). Du kan velge mellom et stort utvalg av selskaper, og Enterprise, Thrifty og Budget er populære leverandører. Du bør også se på tilbud fra Payless og P & P Family Auto Rental.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Hvis du må gjøre endringer i planene, kan de fleste bestillinger kanselleres uten gebyr. Forhåndsbetalte reservasjoner må imidlertid kanselleres minimum seks timer før du skal hente bilen, for å få refusjon. Les gjennom avtalen for eventuelle unntak. Du kan også gå til kundeservicesenteret vårt for mer informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) gjennom Expedia?
Du får alltid gode priser på leiebil med Expedia. Uansett om du vil ha en stor eller liten bil, finner du den ideelle leiebilen på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass). Våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger hjelper deg med å få så mye som mulig for pengene. Ønsker du å spare enda mer, kan du slå sammen bestillingene dine til en pakke. Bare legg til fly eller overnatting i leiebilbestillingen, så får du flere rabatter!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) gjennom Expedia?
Uansett hva slags bilklasse du vil leie, hjelper Expedia deg med å få den beste prisen. Det er bare å sammenligne tilbud fra populære leiebilselskaper og velge det alternativet som passer best for deg. Har du lyst til å spare mer? Da kan du lage en pakke av leiebilen fra Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) og hotell- og flybestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Du må være minimum 21 år gammel for å leie bil i Miami. Vær oppmerksom på at noen leiebilselskaper krever ekstra betaling fra unge sjåfører. Du bør sjekke reglene før du bestiller, ettersom de kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du vil leie en større bil, som en SUV, en luksuriøs bil eller en van, vil nok aldersgrensen være enda høyere.
Hva trenger du for å leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Det viktigste er førerkort og et kredittkort i ditt navn. Skal du ikke benytte deg av selskapets forsikring, må du nok legge frem bevis på at du har egen dekning. Sjekk slike ting før henting for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Med dagspriser fra 635 kr de siste sju dagene koster det ikke skjorta å bestille leiebil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass). Velg en av de rimelige bilene og se enda flere severdigheter med pengene du sparer.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Det er bare å hoppe i en langtidsleiebil etter at du har ankommet Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass). Med Expedias fantastiske langtidsleietilbud er det ingen grunn til å korte ned bilturen. Du sparer som regel mer jo lenger du leier.
Hvor kan jeg leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass) hvis jeg er under 25 år gammel?
Er du under 25 år, må du sjekke reglene til leverandørene på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass). Selv om noen av dem leier ut til unge sjåfører, kan det kreves ekstra betaling. Andre leier kanskje ikke ut til folk under 25 i det hele tatt. Vi anbefaler at du prøver å finne et leiebilselskap som oppfyller dine behov.