Leiligheter i Larvik

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Andre typer overnattingssteder i Larvik

Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
4,7/5 Exceptional! (120 anmeldelser)
Fint og idyllisk
"Vi er et par fra Stavanger som nylig hadde 3 overnattinger på Toldgaarden Gjestegaard og synes det var veldig trivelig. Paret som dreiv stedet (betjeningen) tok seg tid til å slå av en prat med oss selv om de hadde det travelt. Koselig å ta med seg kaffekoppen på utsiden og sette seg ned på benken ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

4 roms overnatting i Svarstad
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Great house at nice location
"`We had a pleasant stay in this nice big timberlog on top of the hill. It is in a park on a hill with other houses. The cabins are widely seperated from each other, the other people living there are well out of sight. We had good contact with the owner and every question was answered promptly. The ..."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Leiligheter i Larvik

Antall gjesteanmeldelser 121
Overnatting
Laveste pris 1 400 kr
Høyeste pris 1 400 kr

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Larvik?
Det finnes 16 hoteller og andre overnattingssteder i Larvik. Det er ikke så mange av dem som er leiligheter, men vi hjelper deg gjerne med å finne lignende overnattingssteder. Når du leter etter et sted å bo på Expedia, kan du filtrere for å få frem fasiliteter som kjøkken eller vaskemaskin, bekvemmeligheter man ofte finner i leiligheter. Du kan også begrense søket ditt for å finne tilsvarende overnattingssteder, for eksempel gjestehus, ferieboliger eller hytter.
Hvorfor burde du vurdere en leilighet fremfor et tradisjonelt hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være større enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som har lyst til å få et innblikk lokalbefolkningens hverdagsliv, men også for familier som ønsker å føle seg som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for oppholdet mitt i Larvik?
Her ser du noen av de mest populære leilighetene i området: Toldgaarden Gjestegaard: Kan friste med wi-fi. Det er dessuten parkering (inkludert) og terrasse på stedet. Horten Apartment: ligger 48,5 km unna i I Horten. Byr på blant annet wi-fi. Det er dessuten parkering (inkludert) og vaskeritjenester på stedet. Royal Apartment Sandefjord City Centre: Leiligheten ligger i I Sandefjord, 14,1 km unna. Kan friste med vaskemaskin/tørketrommel, wi-fi og eget spiseområde. Telemark Apartments: Leiligheten ligger i I Porsgrunn, 25 km fra Larvik. Kan friste med wi-fi, balkong og eget spiseområde.
Hva slags vær kan jeg forvente når jeg skal til Larvik?
Selv om været bare er én faktor, kan det virkelig påvirke reiseplanene hvis du skal bli i Larvik en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den årlige nedbørsmengden for Larvik er i snitt 939 mm.
Hva bør jeg få med meg Larvik?
Bøkeskogen og Hallestranda er verdt et besøk hvis du liker å være ute. Hvis du er på jakt etter familievennlige attraksjoner, bør du sjekke ut Foldvik Familypark. Mens du er her, bør du også få med deg Bølgen kulturhus og Larvik museum.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Larvik?
Hvis du vet litt om de forskjellige transportalternativene, kan du spare masse tid når du kommer frem. Fly til Sandefjord (TRF-Torp), som ligger 18,9 km unna sentrum. Du kan også vurdere å fly til Notodden (NTB), som ligger 73,1 km unna. Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta et av togene som går fra Larvik togstasjon eller Eikenes togstasjon.

Nylige anmeldelser i Larvik
expedia-verifiserte anmeldelser