Starten på sidens hovedinnhold

La deg skjemme bort på disse overnattingsstedene med spa


Se prisene på hoteller i København

I kveld 15. des - 16. des
Denne helgen 21. des - 23. des
Neste helg 28. des - 30. des

Populære Spahoteller i København

Vis alle de 256 overnattingsstedene i København
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
4.0 av 5.0 Nørre Søgade 11, Copenhagen
Gratis avbestilling
4,1/5 (2 200 anmeldelser)
969 kr per nattfor 2 gjester

Et fint hotell som ligger sentralt i København, det var lett å gå til de fleste steder vi skulle besøke, Nyhavn, Strøget og Tivoli. Hotellet anbefales på det varmeste.

Anmeldelse skrevet 3. des 2018
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen
4.0 av 5.0 Center Boulevard 5, Copenhagen
Gratis avbestilling
4,3/5 (6 067 anmeldelser)
825 kr per nattfor 2 gjester

Meget bra hotell med suveren service , spaet skulle vært større men men. Skybaren og restauranten anbefales på det sterkeste! Dette er et hotell vi kommer til og besøke igjen

Anmeldelse skrevet 19. nov 2018
Kurhotel Skodsborg
Kurhotel Skodsborg
4.0 av 5.0 Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg
Gratis avbestilling
4,4/5 (755 anmeldelser)
1 292 kr per nattfor 2 gjester

Hotellet er fantastisk , har vært der mange gang, men denne gangen måtte jeg, grunnet sykdom, avbestille. Kommer tilbake til sommeren. Mvh. Liv Forsbak.

Anmeldelse skrevet 11. des 2018
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4.0 av 5.0 Ellehammersvej 20, Kastrup
Gratis avbestilling
4,5/5 (6 856 anmeldelser)
1 141 kr per nattfor 2 gjester

Utmerket hotell nært flyplass enkelt ved flybytte med overnatting

Anmeldelse skrevet 2. des 2018
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4.0 av 5.0 Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
Gratis avbestilling
4,1/5 (5 706 anmeldelser)
1 024 kr per nattfor 2 gjester

Flott hotell! Nydelige rom og flotte utsmykninger rundt om. Personalet var smilende og gjestfrie. Frokost var bra standard på. Men litt langt å gå fra sentrum. Spesielt med kofferter eller handleposer.

Anmeldelse skrevet 4. nov 2018
DGI Byens Hotel
DGI Byens Hotel
3.0 av 5.0 Tietgensgade 65, Copenhagen
Gratis avbestilling
3,5/5 (1 267 anmeldelser)
987 kr per nattfor 2 gjester

Hotellet lå veldig sentralt, med alle fasiliteter man kunne tenke seg. Noe støy fra sentralbanen, da vi måtte ha vindu åpent om natten pga varmen. Luktet også litt kloakk noen steder på hotellet.

Anmeldelse skrevet 29. jul 2018
Kokkedal Castle Copenhagen
Kokkedal Castle Copenhagen
5.0 av 5.0 Kokkedal Allé 6, Horsholm
Gratis avbestilling
4,4/5 (283 anmeldelser)
1 123 kr per nattfor 2 gjester

Veldig fint sted å bo, var vel litt skuffet vêr servsen på restauranten. Ellers fantastiske omgivelser.

Anmeldelse skrevet 21. aug 2018
Copenhagen Marriott Hotel
Copenhagen Marriott Hotel
5.0 av 5.0 Kalvebod Brygge 5, Copenhagen
Gratis avbestilling
4,3/5 (1 898 anmeldelser)
1 096 kr per nattfor 2 gjester

Flott beliggenhet i gangavstand til sentrale deler av byen.

Anmeldelse skrevet 7. nov 2018
Scandic Sluseholmen
Scandic Sluseholmen
4.0 av 5.0 Molestien 11, Copenhagen
Gratis avbestilling
3,9/5 (893 anmeldelser)
840 kr per nattfor 2 gjester

Fint hotell og god frokost. God størrelse på rommet. :)

Anmeldelse skrevet 11. aug 2018

Nylig bestilte hoteller i København

Clarion Hotel Copenhagen Airport
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 5 timer siden

Reiseguide: Spahoteller i København

Hotell København: København er hovedstaden i Danmark, og ligger langs vannkanten øst på øya Sjælland. For nordmenn var København lenge storbyen nærmest den store verden, og et sted nordmenn ofte reiste til for å oppleve eventyr og spenning. I dag er det nok shopping i Strøget og Tivoli som er byens største attraksjoner for nordmenn, men det er også gode muligheter for spa og velvære i byen. Bruker du Expedia er du sikret en god pris på spa-hotell i København.

Spa-hoteller i København

Det er et godt utvalg av spa-hoteller rundt om i København, men den største konsentrasjonen finner du i den sørlige delen av Indre by. Det er imidlertid en rekke spa-hoteller i utkanten av sentrum, for de som ikke vil bo midt i de travleste områdene. Sett under et er tilbudet meget bra, og du vil helt sikkert finne et spa-hotell som passer perfekt for deg i løpet av oppholdet ditt i København.

Spa-mekka i Indre by

Det er ingen steder du finner like mange spa-hoteller som i Indre by, spesielt i den sørlige delen. Innen noen kvartaler fra Tivoli ligger det hele tre spahoteller. Marriott Copenhagen er et luksushotell med 5 stjerner som ligger flott plassert ved Københavns havnebad. Gjennom hotellets spatjenester kan du blant annet få ansiktsbehandlinger, massasjer eller slappe av i dampbadstuen. DGI Byens Hotel er et annet av hotellene nær Tivoli, og er et litt rimeligere hotell. Det har 3 stjerner og kan by på et innendørs svømmebasseng og en rekke forskjellige spatjenester. Et par kvartaler nord for Tivoli finner du Ascot Hotel, som blant annet kan by på treningsrom og solarium samt det nyåpnede spa- og velværeområdet Mirage. Her får du alt fra massasje med honning og sjokolade til ansiktsbehandlinger og voksbehandlinger. Dette er blant Danmarks mest luksuriøse og omfattende spa, så dersom du er ute etter det aller beste på spa-fronten, er Ascot Hotel et godt valg.

Litt lenger nord finner du Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel – bare et kvarta fra hverandre. Begge hotellene har spa med full service og ligger rett ved byens store grøntområder, hvor du blant annet finner Botanisk Have, Geologisk Museum og Kongens have.

Avslappende opplevelse ved flyplassen

Rett ved flyplassen ligger Hilton Copenhagen Airport Hotel, et luksuriøst hotell med 5 stjerner. Dersom du har noen timer å slå i hjel mellom flyvningene, kan en tur til dette hotellet være et godt valg. På hotellet er det et innendørs svømmebasseng og et spa med alle fasiliteter og spatjenester. Høres det ikke mer behagelig ut å slappe av i et boblebad enn å sitte på en ubehagelig stol på flyplassen mens du venter på neste fly?

Gode opplevelse nær Den lille havfrue

Litt lenger nord i København finner du Adina Apartment Hotel Copenhagen, som er et leilighetshotell ikke langt fra Den lille havfrue. Leilighetshotellet har et innendørs svømmebasseng og en badstue hvor gjestene kan kose seg etter en lang dag med sightseeing. Det er også et treningssenter for de som vil holde formen på topp.

Fine opplevelse i utkanten av sentrum

Dersom du foretrekker å bo i roligere områder, et stykke fra selve bykjernen, er hotellene AC Hotel Bella Sky og Scandic Sydhavnen gode alternativer. Det førstnevnte hotellet har et utrolig design og ligger rett ved store grøntområder. I tillegg har det et velværeområde på hele 850 m², med boblebad, massasjedusjer, badstuer og dampbad.

Hotellbestilling: København

Søk etter et hotell i København. Du kan finne overnatting på et billig hotell i København ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i København.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i København. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i København for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til København. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til København.