Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i København

Leiebil i København

København er en by som har mye å by reiselystne nordmenn på. Bra vær, billig mat og drikke, og Tivoli er bare noe av det som trekker nordmenn til byen. Det er ikke uten grunn uttrykket ”Det er dejlig å være norsk i Danmark” oppsto. København er en by hvor det kan være praktisk med leiebil, selv om avstandene i sentrum er ganske små. Det er nemlig mye spennende du kan utforske utenfor bykjernen med leiebil.

Bruker du Expedia når du skal bestille leiebil, er du sikret en billig leiebil i København. Det gir en helt egen frihet å ha muligheten til å kjøre akkurat hvor man vil, når man vil – en frihet du får med leiebilen.

De fleste som reiser til København orker ikke kjøre hele veien via Sverige, en tur som tar ganske mange timer. Mange bestiller seg derfor billig fly til København. Har du bestilt leiebil på forhånd, er det praktisk å hente leiebilen på flyplassen, siden du da kan kjøre rett til ditt hotell i København fra flyplassen. Du finner alle de store selskapene som driver med bilutleie på flyplassen, så sjansen for å få en god pris er god.

Opplevelser i København

Tivoli er kanskje den mest kjente attraksjonen i København. Dette store området, midt i sentrum av København, kan by på mange karuseller, boder som selger mye rart og andre ting du forbinder med tivoli. Parken er imidlertid lagt opp på en veldig flott måte, og kan være et sted for både romantikk, fest og gode musikkopplevelser. Vær oppmerksom på at Tivoli bare holder åpent fra april til slutten av september. Det er imidlertid et julemarked fra midten av november til lille julaften.

Reiser du med barn, er Zoologisk have en sikker vinner. Dyreparken ble bygget så tidlig som i 1859, og er i dag en av byens største attraksjoner. Her finner du dyr både fra den tropiske regnskogen og de afrikanske savanner. Det er også mange flotte museer i byen, som Nationalmuseet og Zoologisk museum. Sistnevnte er kjent som et av de mest moderne og beste i hele Europa når det kommer til zoologi.

Dagstur med leiebilen

Vi nordmenn reiser ofte til Sverige for å handle billige varer, svenskene reiser til Danmark og danskene reiser til Tyskland. Og Tyskland er faktisk et land du kan reise til på dagstur når du er i København. Det er omtrent 320 km å kjøre til Hamburg, og med gode veier gjør du unna denne turen på rundt tre timer i leiebilen. Starter du tidlig kan du dermed få nesten hele dagen i den tyske storbyen – som har mye spennende å by på.

Dersom du gjerne vil på dagstur, men synes Tyskland blir litt voldsomt, er Malmø i Sverige et godt alternativ. Denne trivelige byen i Småland i Sør-Sverige ligger bare 42 km fra København, så kjøreturen tar bare en halvtimes tid. Malmø kan blant annet by på Nordens eldste renessanseslott, et akvarium og mange flotte museer.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i København

Hva er den beste prisen på leiebil i København?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i København .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i København?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i København er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet København?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i København?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk København

Utforsk København med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!