Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i København

Vis alle leiebiler i København

Utforsk København

Utforsk København med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i København

Leiebil i København

København er en by som har mye å by reiselystne nordmenn på. Bra vær, billig mat og drikke, og Tivoli er bare noe av det som trekker nordmenn til byen. Det er ikke uten grunn uttrykket ”Det er dejlig å være norsk i Danmark” oppsto. København er en by hvor det kan være praktisk med leiebil, selv om avstandene i sentrum er ganske små. Det er nemlig mye spennende du kan utforske utenfor bykjernen med leiebil.

Bruker du Expedia når du skal bestille leiebil, er du sikret en billig leiebil i København. Det gir en helt egen frihet å ha muligheten til å kjøre akkurat hvor man vil, når man vil – en frihet du får med leiebilen.

De fleste som reiser til København orker ikke kjøre hele veien via Sverige, en tur som tar ganske mange timer. Mange bestiller seg derfor billig fly til København. Har du bestilt leiebil på forhånd, er det praktisk å hente leiebilen på flyplassen, siden du da kan kjøre rett til ditt hotell i København fra flyplassen. Du finner alle de store selskapene som driver med bilutleie på flyplassen, så sjansen for å få en god pris er god.

Opplevelser i København

Tivoli er kanskje den mest kjente attraksjonen i København. Dette store området, midt i sentrum av København, kan by på mange karuseller, boder som selger mye rart og andre ting du forbinder med tivoli. Parken er imidlertid lagt opp på en veldig flott måte, og kan være et sted for både romantikk, fest og gode musikkopplevelser. Vær oppmerksom på at Tivoli bare holder åpent fra april til slutten av september. Det er imidlertid et julemarked fra midten av november til lille julaften.

Reiser du med barn, er Zoologisk have en sikker vinner. Dyreparken ble bygget så tidlig som i 1859, og er i dag en av byens største attraksjoner. Her finner du dyr både fra den tropiske regnskogen og de afrikanske savanner. Det er også mange flotte museer i byen, som Nationalmuseet og Zoologisk museum. Sistnevnte er kjent som et av de mest moderne og beste i hele Europa når det kommer til zoologi.

Dagstur med leiebilen

Vi nordmenn reiser ofte til Sverige for å handle billige varer, svenskene reiser til Danmark og danskene reiser til Tyskland. Og Tyskland er faktisk et land du kan reise til på dagstur når du er i København. Det er omtrent 320 km å kjøre til Hamburg, og med gode veier gjør du unna denne turen på rundt tre timer i leiebilen. Starter du tidlig kan du dermed få nesten hele dagen i den tyske storbyen – som har mye spennende å by på.

Dersom du gjerne vil på dagstur, men synes Tyskland blir litt voldsomt, er Malmø i Sverige et godt alternativ. Denne trivelige byen i Småland i Sør-Sverige ligger bare 42 km fra København, så kjøreturen tar bare en halvtimes tid. Malmø kan blant annet by på Nordens eldste renessanseslott, et akvarium og mange flotte museer.