Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Tivoli

Denne actionfylte fornøyelsesparken midt i hjertet av København er et utmerket reisemål for familier. Den er en av verdens eldste fornøyelsesparker.

I Danmark finner du to av verdens eldste fornøyelsesparker, og én av dem befinner seg midt i sentrum av hovedstaden. Siden åpningen i 1843 har de lokale innbyggerne hyllet Tivoli, og parken er også populær blant turistene som kommer til København. Tivoli er mer enn en fornøyelsespark – det arrangeres konserter her hver dag på ulike steder, og noen av byens beste restauranter holder til på dette området.

Tivoli besøkes av mer enn 4 millioner personer hvert år. Det er et utmerket reisemål for familier med sine attraksjoner som appellerer til barn og voksne i alle aldre. For mange besøkende som ankommer København med toget, er Tivoli den første attraksjonen de ser, da berg-og-dal-banene er lett å skue fra jernbanestasjonen.

Bli med på en runde på en av Tivolis berg-og-dal-baner for å kjenne adrenalinet i kroppen. Du finner attraksjoner som tradisjonelle berg-og-dal-baner og karuseller og moderne versjoner av klassikerne. Demonen når en fart på mer enn 70 kilometer i timen. Du kan nyte den uslåelige utsikten utover byen fra toppen på Himmelskibet, som er en av verdens høyeste karuseller.

Ta deg en spasertur rundt på det 8,5 hektar store området med hager som binder parken sammen. Om kvelden står mer enn 100 000 lys for opplysningen av veiene og trærne. Bli med på en tur med dragebåten på vannet midt i parken, eller sett deg ned og ta noe å spise eller dikke på en av barene og restaurantene som ligger rundt. Det best kjente spisestedet er Noma, som er internasjonalt anerkjent, og som er kjent for sine innovative retter basert på tradisjonell nordisk mat.

Tivoli har en sentral beliggenhet i København og kan nås med sykkel eller til fots fra mange hoteller i sentrum. Hovedbanegården ligger rett ved, og det finnes et begrenset antall parkeringsplasser på gaten i samme område. Tivoli er åpent hver dag fra april til september men har begrensede åpningstider resten av året. Du må betale for å komme inn.


Guide til utforskning av Tivoli


Kart

De beste hotelltilbudene

Vis alle de 256 overnattingsstedene i Tivoli
Urban House Copenhagen by MEININGER 530 kr
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
   
  4,1
  av 5, basert på 2 898 anmeldelser
  2.0 av 5.0

  Dette vandrerhjemmet ligger i København bysentrum og 10 minutters gange unna Sjælland, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek kun 15 minutter unna. Københavns hovedbanegård ligger bare 4 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 5 minutters gange unna.

  The Square 1 001 kr
  The Square

  The Square

  Rådhuspladsen 14, Copenhagen
    
   4,0
   av 5, basert på 4 762 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i København bysentrum og få skritt fra Sjælland, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Danmarks nasjonalmuseum kun 10 minutter unna. Vesterport stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Københavns hovedbanegård ligger 7 minutters gange unna.

   Imperial Hotel 1 029 kr
   Imperial Hotel

   Imperial Hotel

   Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
     
    3,9
    av 5, basert på 3 898 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i København bysentrum og 5 minutters gange unna Sjælland og Tivoli. Dessuten ligger Strøget og Rådhusplassen kun 15 minutter unna. Vesterport stasjon ligger to minutters gange unna, og Københavns hovedbanegård ligger 6 minutters gange unna.

    Tivoli Hotel 1 020 kr
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     av 5, basert på 5 702 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger nær strandpromenaden i København og 15 minutters gange unna Sjælland og Ny Carlsberg Glyptotek. Dessuten ligger Tivoli og Strøget kun 2 kilometer unna. Dybbølsbro stasjon ligger 8 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 19 minutters gange unna.

     Comfort Hotel Vesterbro 827 kr
     Comfort Hotel Vesterbro

     Comfort Hotel Vesterbro

     Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
       
      4,1
      av 5, basert på 1 140 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i København bysentrum og 10 minutters gange unna Sjælland, Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek kun 15 minutter unna. Vesterport stasjon ligger 5 minutters gange unna og Københavns hovedbanegård ligger 5 minutters gange unna.

      Hotel Astoria 540 kr
      Hotel Astoria

      Hotel Astoria

      Banegaardspladsen 4, Copenhagen
        
       3,3
       av 5, basert på 3 386 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger i København bysentrum og 10 minutters gange unna Tivoli og Rådhusplassen. Dessuten ligger Strøget og Danmarks nasjonalmuseum kun 15 minutter unna. Københavns hovedbanegård ligger to minutters gange unna, og Vesterport stasjon ligger 4 minutters gange unna.

       CABINN City 714 kr
       CABINN City

       CABINN City

       Mitchellsgade 14, Copenhagen
         
        3,7
        av 5, basert på 4 679 anmeldelser
        2.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i København bysentrum og få skritt unna Sjælland og Ny Carlsberg Glyptotek. Dessuten ligger Tivoli og Danmarks nasjonalmuseum kun 10 minutter unna. Københavns hovedbanegård ligger 8 minutters gange unna og Vesterport stasjon ligger 12 minutters gange unna.

        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen 1 590 kr
        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

        Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

        Hammerichsgade 1, Copenhagen
          
         4,2
         av 5, basert på 242 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen ligger rett over gaten fra sentralstasjonen og gir gjestene enkel tilgang til transport rundt om i byen. Flyplassen er 15 minutter unna med tog, og Tivoli er bare 5 minutters gange unna.