Danmark kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Eddie Boyd på trover

Hoteller nær Rådhusplassen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Rådhusplassen

Urban House Copenhagen by MEININGER
2 out of 5
0.6 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 558 kr per natt fra 14. okt. til 15. okt.
4.1/5Very Good! (1,482 anmeldelser)
Uban House

"Very central in location, clean and comfortable bedrooms. Very helpful staff and ok selection for breakfast. Would definitely recommend Uban House and will come back again"…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2019

Urban House Copenhagen by MEININGER
Scandic Palace Hotel
4 out of 5
0.068 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 268 kr per natt fra 20. okt. til 21. okt.
4.3/5Excellent! (1,676 anmeldelser)

"Svært sentral beliggenhet, pen foaje/resepsjonsområde, hyggelig betjening, pent rom"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Scandic Palace Hotel
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
4 out of 5
0.2 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 158 kr per natt fra 21. sep. til 22. sep.
4.6/5Exceptional! (904 anmeldelser)

"Litt vanskelig å finne frem når du kommer med bil. Hotellnavnet står på feil side, slik at du ikke ser det. Fantastisk hotell med lydtette rom. Vi lå i første etg. Ut mot hovedgaten, kunne ikke høre trafikken. Rommet var app. Styrt til alt fra lys til gardiner Fantastisk behjelpelig personell, ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2020

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
The Square
4 out of 5
0.2 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 230 kr per natt fra 21. sep. til 22. sep.
4.2/5Excellent! (1,916 anmeldelser)

"Sentralt moderne hotell på rådhusplassen. Med nye fine bad!"…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2020

The Square
Villa Copenhagen
4.5 out of 5
0.5 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 974 kr per natt fra 25. sep. til 26. sep.
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)

"Hotellet er veldig rent, flott og hyggelig service"…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2020

Villa Copenhagen
Imperial Hotel
4 out of 5
0.5 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 287 kr per natt fra 21. sep. til 22. sep.
4/5Very Good! (821 anmeldelser)

"Hotelet har bra beliggenhet og rommet var med balkong"…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2020

Imperial Hotel
Skt. Petri
5 out of 5
0.6 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 628 kr per natt fra 10. okt. til 11. okt.
4.5/5Wonderful! (1,118 anmeldelser)

"Great hotel and the room was super nice! The breakfast was delicious and service very good. Also very central and convenient for shopping/strolling in the city. Only drawback was the noise from the streets during night."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Skt. Petri
Scandic Webers
4 out of 5
0.6 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 129 kr per natt fra 20. okt. til 21. okt.
3.8/5Good! (991 anmeldelser)

"Veldig små rom - ingen kaffemaskin eller vannkoker"…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Scandic Webers
Ascot Hotel
4 out of 5
0.3 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 223 kr per natt fra 13. okt. til 14. okt.
4.2/5Very Good! (601 anmeldelser)

"Great location, friendly and knowledgeable staff, excellent gym, decent rooms. Breakfast was good! The Ascot was alright! I’d go back again :)"…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2020

Ascot Hotel
Scandic Copenhagen
4 out of 5
0.7 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 158 kr per natt fra 19. okt. til 20. okt.
3.9/5Very Good! (1,615 anmeldelser)
Meget bra hotell sentralt i København

"Veldig bra og moderne hotell til en hyggelig pris sentralt i København. Gode senger. Alt var rent og pent. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Men jeg hadde ønsket kaffekoker på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Scandic Copenhagen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rådhusplassen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Rådhusplassen: Du kan velge mellom både eksklusive og billige hoteller dersom du velger overnatting ved Rådhusplassen i København. Med beliggenhet i hjertet av byen og gangavstand til mange attraksjoner, vil du kunne finne det perfekte hotellet uansett om du er på tur med kjæresten, vennegjengen eller familien.

Rådhusplassen ligger foran Københavns rådhus. Rådhuset har en imponerende fasade og prydes av rådhustårnet, som med sine 105,6 meter er en av Københavns høyeste bygninger. Rådhuset regnes som nasjonalromantikkens hovedverk i Danmark, og sto ferdig i 1905. Du har muligheten både til å ta en guidet tur i rådhuset og til å dra opp i tårnet og få en flott utsikt over byen.

Det arrangeres ofte konserter, utstillinger og visninger av fotballkamper på storskjerm på Rådhusplassen. Plassen brukes også som samlingssted på nyttårsaften og under Copenhagen Gay Pride. Bor du på et hotell ved Rådhusplassen, kan du virkelig ta pulsen på den danske hovedstaden.

Kort vei til Københavns hovedattraksjoner

Tivoli i København, som åpnet dørene første gang i 1843, er Danmarks største attraksjon. Fornøyelsesparken ligger like ved Rådhusplassen, og byr på opplevelser for både store og små året rundt. Med et bredt utvalg av karuseller, gode spisesteder, konserter og forestillinger, ligger alt til rette for en uforglemmelig opplevelse for hele familien. Et hotell ved Rådhusplassen er et ideelt utgangspunkt for å oppleve den magiske stemningen i Tivoli.

En kort spasertur fra Rådhusplassen ligger også Nationalmuseet. Danmarks største kulturhistoriske museum omfatter både dansk og utenlandsk kulturhistorie fra mange perioder. Du kan se alt fra afrikanske masker og egyptiske mumier til de berømte gullhornene, som er blant de mest berømte funnene fra Danmarks oldtid. Nationalmuseet har også arrangementer og aktiviteter for barn, så alt ligger til rette for en spennende og lærerik opplevelse for alle også her.

Videre ligger Den Sorte Diamant bare et steinkast fra Rådhusplassen i København. Det nyeste tilbygget til Det Kongelige Bibliotek er en flott bygning som er verdt et besøk for den som er interessert i arkitektur. Bibliotekets beliggenhet ved Københavns havn gjør at man kan kombinere besøk der med et bad i et av havnebadene dersom været tillater det. Det er et yrende liv ved vannkanten på sommerstid. Den arkitekturinteresserte kan også ta turen videre til Dansk Arkitektur Center, som ligger rundt en kilometer fra Den Sorte Diamant.

Det er heller ikke langt fra Rådhusplassen til Botanisk have, som hører inn under Københavns Universitet. Et par kilometer fra Rådhusplassen ligger også det unike, alternative boligområdet Christiania. Fristedet er et naturskjønt område med hyggelige kafeer, restauranter og konsertsteder. Du finner også et av Københavns beste julemarkeder her.

Fantastiske muligheter for shopping

København er et ypperlig sted for shopping, og et hotell ved Rådhusplassen er et perfekt utgangspunkt. Rådhusplassen ligger i den sørvestlige enden av den livlige handlegaten Strøget. Der finner du et bredt spekter av butikker, og shoppingmulighetene er fantastiske uansett om du er på utkikk etter noe fra verdens ledende merkevarer eller fra mer budsjettvennlige kjeder. I sidegatene kan du finne mange skatter. Ta turen til Krystalgade dersom du er interessert i skandinavisk design eller å gjøre et kupp på en av vintagebutikkene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Rådhusplassen?
Rådhusplassen ligger i et vennlig område i København som er kjent for museer i toppklasse og et aktivt kunstmiljø. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 430 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Rådhusplassen?
CitizenM Copenhagen Radhuspladsen: Dette hotellet med 4 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Rådhusplassen og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet Ascot Hotel og Tivoli Hotel.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Rådhusplassen?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Rådhusplassen.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Rådhusplassen?
Danmarks nasjonalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek og Guinness verdensrekortmuseum har fascinerende utstillinger. Stikk innom Christiansborg slott, Rundetårn og Rosenborg slott for å lære litt mer om området. Du kan se en lokal teaterforestilling på København operahus, Det Kongelige Teater eller Loppen.
Hvordan kommer jeg meg til Rådhusplassen?
Med så mange måter å komme seg rundt på er det lett å få sett hele området rundt Rådhusplassen. Du kan spasere til en av t-banestasjonene i området, som Dybbølsbro stasjon, Enghave Plads Station og Vesterport stasjon. Dersom du har lyst å reise litt rundt i området, kan du hoppe på et tog fra København (ZGH-Københavns hovedbanegård), Københavns hovedbanegård eller Enghave stasjon. Du kan undersøke alternativene for båttransport ved den lokale havnen.

Nylige anmeldelser i Rådhusplassen