Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Eddie Boyd på trover

Hoteller nær Rådhusplassen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Rådhusplassen

Scandic Palace Hotel
4 out of 5
0.068 km fra Rådhusplassen
Hent priser
4.3/5Excellent! (1,776 anmeldelser)

"Svært sentral beliggenhet, pen foaje/resepsjonsområde, hyggelig betjening, pent rom"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Scandic Palace Hotel
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
4 out of 5
0.2 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 187 kr per natt
4.6/5Exceptional! (881 anmeldelser)
sengen er vond, alt for hard.

"sengene er steinharde og man ligger vondt. Når det gjelder renhold så var vi vekk fra kl. 09.00 til 15.45 og da var ikkerommet ryddet eller byttet håndklær!Hotellet fasade lurer alle for det er stygt - men inne på hotellet er det supermoderne og stilig :-)"…"

Anmeldelse skrevet 9. jan. 2020

citizenM Copenhagen Radhuspladsen
The Square
4 out of 5
0.2 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 234 kr per natt
4.1/5Very Good! (5,581 anmeldelser)

"Good location and nice room. The ventilation system in our room was not good though"…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

The Square
Imperial Hotel
4 out of 5
0.5 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 180 kr per natt
4/5Very Good! (796 anmeldelser)
København

"Et tiltalende hotel, med kort vei til strøket og alle fasiliteter. Lett å få parkert visst du kommer med bil. Døgnpris i parkeringshus. Der kan den stå resten av oppholdet og bare nyte København. Og når du først bor på Imperial må du bare spise i restauranten. Utrolig god mat og en hyggelig atsmosfære ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Imperial Hotel
Villa Copenhagen
4.5 out of 5
0.5 km fra Rådhusplassen
Hent priser
Villa Copenhagen
Skt. Petri
5 out of 5
0.6 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 866 kr per natt
4.5/5Wonderful! (1,177 anmeldelser)

"Great hotel and the room was super nice! The breakfast was delicious and service very good. Also very central and convenient for shopping/strolling in the city. Only drawback was the noise from the streets during night."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Skt. Petri
Scandic Webers
4 out of 5
0.6 km fra Rådhusplassen
Hent priser
3.8/5Good! (991 anmeldelser)

"Veldig små rom - ingen kaffemaskin eller vannkoker"…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Scandic Webers
Ascot Hotel
4 out of 5
0.3 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 217 kr per natt
4.1/5Very Good! (557 anmeldelser)

"Ligger fint og sentralt til i København. Litt tungvint for oss med barnevogn, trapper opp fra gaten til hovedinngang samt liten heis opp til etasjene. Barnevognen gikk akkurat inn i den. God frokost."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2020

Ascot Hotel
Scandic Copenhagen
4 out of 5
0.7 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 423 kr per natt
3.9/5Very Good! (1,731 anmeldelser)
Meget bra hotell sentralt i København

"Veldig bra og moderne hotell til en hyggelig pris sentralt i København. Gode senger. Alt var rent og pent. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Men jeg hadde ønsket kaffekoker på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Scandic Copenhagen
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
0.8 km fra Rådhusplassen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 051 kr per natt
4.1/5Very Good! (1,898 anmeldelser)

"Veldig hyggelig personale og kult hotell. Syns dessverre ikke renholdet var godt nok, og en av renholderne åpnet døren om morgenen uten å banke på i forkant, noe som var litt ubehagelig."…"

Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020

Comfort Hotel Vesterbro
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rådhusplassen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Rådhusplassen: Du kan velge mellom både eksklusive og billige hoteller dersom du velger overnatting ved Rådhusplassen i København. Med beliggenhet i hjertet av byen og gangavstand til mange attraksjoner, vil du kunne finne det perfekte hotellet uansett om du er på tur med kjæresten, vennegjengen eller familien.

Rådhusplassen ligger foran Københavns rådhus. Rådhuset har en imponerende fasade og prydes av rådhustårnet, som med sine 105,6 meter er en av Københavns høyeste bygninger. Rådhuset regnes som nasjonalromantikkens hovedverk i Danmark, og sto ferdig i 1905. Du har muligheten både til å ta en guidet tur i rådhuset og til å dra opp i tårnet og få en flott utsikt over byen.

Det arrangeres ofte konserter, utstillinger og visninger av fotballkamper på storskjerm på Rådhusplassen. Plassen brukes også som samlingssted på nyttårsaften og under Copenhagen Gay Pride. Bor du på et hotell ved Rådhusplassen, kan du virkelig ta pulsen på den danske hovedstaden.

Kort vei til Københavns hovedattraksjoner

Tivoli i København, som åpnet dørene første gang i 1843, er Danmarks største attraksjon. Fornøyelsesparken ligger like ved Rådhusplassen, og byr på opplevelser for både store og små året rundt. Med et bredt utvalg av karuseller, gode spisesteder, konserter og forestillinger, ligger alt til rette for en uforglemmelig opplevelse for hele familien. Et hotell ved Rådhusplassen er et ideelt utgangspunkt for å oppleve den magiske stemningen i Tivoli.

En kort spasertur fra Rådhusplassen ligger også Nationalmuseet. Danmarks største kulturhistoriske museum omfatter både dansk og utenlandsk kulturhistorie fra mange perioder. Du kan se alt fra afrikanske masker og egyptiske mumier til de berømte gullhornene, som er blant de mest berømte funnene fra Danmarks oldtid. Nationalmuseet har også arrangementer og aktiviteter for barn, så alt ligger til rette for en spennende og lærerik opplevelse for alle også her.

Videre ligger Den Sorte Diamant bare et steinkast fra Rådhusplassen i København. Det nyeste tilbygget til Det Kongelige Bibliotek er en flott bygning som er verdt et besøk for den som er interessert i arkitektur. Bibliotekets beliggenhet ved Københavns havn gjør at man kan kombinere besøk der med et bad i et av havnebadene dersom været tillater det. Det er et yrende liv ved vannkanten på sommerstid. Den arkitekturinteresserte kan også ta turen videre til Dansk Arkitektur Center, som ligger rundt en kilometer fra Den Sorte Diamant.

Det er heller ikke langt fra Rådhusplassen til Botanisk have, som hører inn under Københavns Universitet. Et par kilometer fra Rådhusplassen ligger også det unike, alternative boligområdet Christiania. Fristedet er et naturskjønt område med hyggelige kafeer, restauranter og konsertsteder. Du finner også et av Københavns beste julemarkeder her.

Fantastiske muligheter for shopping

København er et ypperlig sted for shopping, og et hotell ved Rådhusplassen er et perfekt utgangspunkt. Rådhusplassen ligger i den sørvestlige enden av den livlige handlegaten Strøget. Der finner du et bredt spekter av butikker, og shoppingmulighetene er fantastiske uansett om du er på utkikk etter noe fra verdens ledende merkevarer eller fra mer budsjettvennlige kjeder. I sidegatene kan du finne mange skatter. Ta turen til Krystalgade dersom du er interessert i skandinavisk design eller å gjøre et kupp på en av vintagebutikkene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Rådhusplassen?
Rådhusplassen ligger i et vennlig område i København som er kjent for museer i toppklasse og et aktivt kunstmiljø. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 423 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Rådhusplassen?
CitizenM Copenhagen Radhuspladsen: et hotell 4 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Rådhusplassen og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet Skt. Petri og Comfort Hotel Vesterbro.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Rådhusplassen?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Rådhusplassen.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Rådhusplassen?
Danmarks nasjonalmuseum, Ny Carlsberg Glyptotek og Dansk designsenter har fascinerende utstillinger. Stikk innom Christiansborg slott, Rundetårn og Rosenborg slott for å lære litt mer om området. Du kan se en lokal teaterforestilling på København operahus, Det Kongelige Teater eller Loppen.
Hvordan kommer jeg meg til Rådhusplassen?
Med så mange måter å komme seg rundt på er det lett å få sett hele området rundt Rådhusplassen. Du kan spasere til en av t-banestasjonene i området, som Dybbølsbro stasjon, Enghave Plads Station og Vesterport stasjon. Dersom du har lyst å reise litt rundt i området, kan du hoppe på et tog fra København (ZGH-Københavns hovedbanegård), Københavns hovedbanegård eller Enghave stasjon. Du kan undersøke alternativene for båttransport ved den lokale havnen.

Nylige anmeldelser i Rådhusplassen