Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Sola

I kveld 19. nov - 20. nov
Denne helgen 23. nov - 25. nov
Neste helg 30. nov - 2. des

Populære hoteller i nærheten av Sola flyplass

Vis alle de 81 overnattingsstedene i Sola
Clarion Hotel Air
Clarion Hotel Air
4.0 av 5.0 Utsolaarmen 16, Sola
Gratis avbestilling
4,5/5 (55 anmeldelser)
786 kr per nattfor 2 gjester

God mat,flott med sunne alternativer. Bra beliggenhet om du skal fly. Ble dyrt å betale for parkering. Bra rom og en fin overraskelse med gode produkter på bad og ikke bare dårlige standard såpene 😊

Anmeldelse skrevet 13. aug 2018
Quality Airport Hotel Stavanger
Quality Airport Hotel Stavanger
4.0 av 5.0 Sømmeveien 1, Sola
Gratis avbestilling
3,9/5 (219 anmeldelser)
692 kr per nattfor 2 gjester

Meget bra renhold og kjempe service.

Anmeldelse skrevet 5. aug 2018
Scandic Stavanger Airport
Scandic Stavanger Airport
4.0 av 5.0 Flyplassvegen 226, Sola
Gratis avbestilling
4,5/5 (626 anmeldelser)
835 kr per nattfor 2 gjester

Rask og hyggelig insjekkking. Bra størrelse på rommet og god seng. Badet er fint og bra. I løpet av natten ble detmye lyd fra badedører som bråker ved lukking. Trengs noen gummiknotter for å dempe lyden ved lukking. Frokosten er en kontinental. Beliggenheten rett ved inngangen til flyplassen er ...

Anmeldelse skrevet 20. aug 2018
Quality Hotel Pond
Quality Hotel Pond
3.0 av 5.0 Koppholen 17, Sandnes
Gratis avbestilling
4,3/5 (13 anmeldelser)
1 174 kr per nattfor 2 gjester

Hotellet er nytt , god gratis parkering , hyggelig betjening , kjempegod mat , rene fine rom , frokost godt utvalg , ikke langt til flyplass eller sentrum. Her kommer jeg garantert til å bo flere ganger , muligens hver måned når jeg er i Stavanger. Bør ha bil .

Anmeldelse skrevet 8. jun 2018
Tananger Leilighetshotell
Tananger Leilighetshotell
3.0 av 5.0 Kontinental Vegen 2, Sola
Gratis avbestilling
4,3/5 (23 anmeldelser)
978 kr per nattfor 2 gjester

Perfekt beliggenhet, fint rom

Anmeldelse skrevet 12. aug 2018
Sola Strand Hotel
Sola Strand Hotel
3.5 av 5.0 Axel Lundsv. 27, Sola
Gratis avbestilling
1 424 kr per nattfor 2 gjester
Thon Hotel Sandnes
Thon Hotel Sandnes
3.0 av 5.0 Roald Amundsens gate 115, Sandnes
Gratis avbestilling
3,9/5 (41 anmeldelser)
799 kr per nattfor 2 gjester

Bra hotell, uproffe ansatte (ønsket betaling for opphold 2 ganger)

Anmeldelse skrevet 19. aug 2018
Frogner House Apartments – Lagårdsveien 61
Frogner House Apartments – Lagårdsveien 61
3.5 av 5.0 Lagaardsveien 61, Stavanger
Gratis avbestilling
3,7/5 (1 203 anmeldelser)
955 kr per nattfor 2 gjester

Den var bra

Anmeldelse skrevet 12. aug 2018
Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
4.0 av 5.0 Olav V's Gate 3, Stavanger
Gratis avbestilling
4,6/5 (206 anmeldelser)
984 kr per nattfor 2 gjester

Svært fornøyd med lokalisasjon , atmosphære og service

Anmeldelse skrevet 2. okt 2018

Hotell nær Stavanger lufthavn: Flyplassen til Stavanger ligger på Sola, litt sør for Stavanger. Det er mye spennende å se og gjøre i Stavanger, og mange bruker byen som base for turer til den berømte Prekestolen. Det er flere hoteller nær Stavanger lufthavn, så du finner nok et hotell som passer for deg.

Du finner enkelt billige flybilletter til Stavanger lufthavn fra de fleste flyplasser i Norge, og som oftest kan du fly direkte. En reise til Stavanger lufthavn er starten på spennende opplevelser i Norges ubestridte oljehovedstad, så sørg blant annet for å ta turen innom Norsk Oljemuseum mens du er i byen.

Det er så absolutt fordeler med å velge et hotellrom nær Stavanger lufthavn, blant annet den korte avstanden mellom flyplassen og hotellet. Har du planlagt å leie bil på Stavanger lufthavn, men lander veldig sent om kvelden, kan det være fint med en god natts søvn ved flyplassen før du henter ut bilen og kjører videre til reisemålet ditt.

Hotell – Stavanger lufthavn

Ønsker du overnatting nær Stavanger lufthavn, mangler det så absolutt ikke på alternativer å velge mellom. Det første du må vurdere, er om du vil bo på selve flyplassen, eller om det går greit for deg å bo et stykke fra flyplassen, så lenge det går raskt å komme seg mellom flyplassen og hotellet. Hvis du vil bo på selve flyplassen, kan du sjekke inn på et firestjerners hotell med god standard. Går det greit med litt avstand mellom hotellet og flyplassen, kan du velge mellom ett hotell nord for flyplassen, ved Tjora, og flere hoteller øst for flyplassen, i Forus og Sandnes. Fra disse hotellene bruker du rundt ti minutter med bil til flyplassen, og trenger du hjelp med å få ordnet transport, er det bare å ta kontakt med resepsjonen i hotellobbyen.

Hoteller i Stavanger sentrum

Hvis hovedfokuset ditt er opplevelser i Stavanger og du heller vil bo i nærheten av sentrum fremfor hoteller nær Stavanger lufthavn, har du et mye større utvalg av hoteller å velge mellom. I Stavanger sentrum er det rundt 30 forskjellige overnattingssteder, noe som gjør det enklere å finne det perfekte hotellet for dine behov. For å komme deg inn til sentrum fra flyplassen kan du kjøre, ta drosje eller reise med kollektivtransport. Du kjører strekningen på i overkant av 20 minutter med bil, men du må regne med at flybussen bruker omtrent en halvtime.

Hvilken standard ønsker du på hotellet?

Standarden på hotellene rett ved flyplassen er ganske høy, og her har alle hotellene fire stjerner. Prisnivået på disse hotellene kan allikevel variere ganske mye, og hotellet på flyplassen er hotellet der du må betale mest for et hotellrom. I området øst for flyplassen har hotellene tre eller fire stjerner, så også her kan det være ganske kostbart for et hotellrom. Hvis du er på jakt etter et billig hotell nær Stavanger lufthavn, gjør du nok lurt i å inkludere hotellene i Stavanger sentrum i søket ditt. Der er det hoteller med to stjerner og vandrerhjem med rimelige rom.