Hoteller nær Bryggens Museum

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Bryggens Museum i Bergen

Søk etter hoteller i Bryggens Museum på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Bryggens Museum ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Bryggens Museum
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bryggens Museum
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bryggens Museum. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Bryggens Museum
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bryggens Museum – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Bryggens Museum?
Bryggens Museum ligger i et kulturelt område i Bergen som er kjent for gode shoppingmuligheter og spennende historiske severdigheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 110 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Bryggens Museum?
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen: Dette hotellet med 4 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Bryggens Museum og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Bergen Børs Hotel og Clarion Hotel Admiral.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bryggens Museum?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter med <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Bryggens Museum.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Bryggens Museum?
Se på de lærerike samlingene på Bryggen, Det Hanseatiske Museum og Lepramuseet. Når du er på ferie i området bør du absolutt legge inn et besøk til Bryggen, Bergenhusfestning og Rosenkrantztårnet. Du kan kjøpe billetter til fremføringer på Den Nationale Scene og Grieghallen.
Hvordan kommer jeg meg til Bryggens Museum?
Med så mange måter å komme seg rundt på er det enkelt å få sett hele området rundt Bryggens Museum. Du kan spasere til en av t-banestasjonene i området, som Byparken stasjon, Nonneseteren stasjon og Bystasjonen. Hvis du vil se mer av området, kan du hoppe på et tog fra Bergen togstasjon.