Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Nederland 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Nederland med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Nederland. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Nederland

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Dutch Design Hotel Artemis
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Apollofirst Boutique Hotel

De mest populære hotellene i Nederland

Mainport
Mainport
5 out of 5
Leuvehaven 77, Rotterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 113 kr per natt fra 5. apr. til 6. apr.
4.5/5Wonderful! (989 anmeldelser)
Fint opphold på flott hotell

"Mainport ligger sentralt til i Rotterdam og har veldig god standard med treningssenter, svømmebasseng og restaurant."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

Mainport
Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
5 out of 5
Prinsengracht 323, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 946 kr per natt fra 14. mar. til 15. mar.
4.7/5Exceptional! (999 anmeldelser)

"Perfekt beliggenhet, god service, nydelig frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019

Pulitzer Amsterdam
ReeHorst
ReeHorst
4 out of 5
Bennekomseweg 24, Ede
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 885 kr per natt fra 12. mar. til 13. mar.
4/5Very Good! (167 anmeldelser)
Litt miks up - men veldig bra

"Rot med rommet - fikk rom som allerede var i bruk - fikk nytt rom - men ingen beklagelse. Ellers var hotellet veldig bra."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

ReeHorst
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferie i Nederland

Skjønnheten til dette flate landet, med dyrket jord som ser ut som et lappeteppe, kanaler og blomstermarker, inspirerte malere for hundrevis av år siden, og tiltrekker seg fortsatt store folkemengder som vil dra på ferie i Nederland. Reis til Nederland og opplev den kontrastfylte blandingen av middelaldersk og moderne arkitektur, tradisjonell og liberal kultur, sanddyner og enger. Landet har fortsatt de kjente tingene som tulipaner, coffee shops, vindmøller, tresko og ost, men det er også mange andre sjarmerende ting å oppdage i de 12 provinsene.

Til tross for den lille størrelsen er det 17 millioner mennesker som kaller Nederland hjem. For å se severdighetene kan du ta offentlig transport eller gjøre som nederlenderne og sykle overalt. Bruk de titusenvis av kilometerne med sykkelveier for å utforske landlige områder, lommer med skog, historiske elvebyer og små øyer i Nordsjøen. 

Start med den spennende og multikulturelle hovedstaden Amsterdam, der den sentrale Dam-plassen, området Red Light District, De Wallen, der alt er lov, og Anne Frank-huset bare er noen av høydepunktene. Ta et kanalcruise i det pittoreske kanaldistriktet med brosteinsgater og hus med skrånende gavler. Besøk Museumplein for å se arbeidene til Rembrandt, Vincent van Gogh og andre mestere på Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum.

Ta toget nordover til Zaanse Schans, en vernet historisk by, for å se vindmøller, en oste- og klompen (tresko)-fabrikk og trehus med halmtak. Noen nord-nederlandske gårdbrukere her lever fortsatt på den tradisjonelle måten.

Ikke gå glipp av regjeringssetet Haag, en stilig by med kongelige slott, en imponerende parlamentsplass og morsom bulevard ved havet. Smak på typiske nederlandske oster i Gouda eller Edam, to flotte historiske byer. Etter å ha seilet gjennom den massive havnen i Rotterdam, kan du se samtidskunstmuseene og eklektisk samtidsarkitektur eller besøke en trendy nattklubb. Avslutt reisen i sør, i middelalderbyen Maastricht, og utforsk St. Pietersberg-grottene.

Uansett hvor du er i Nederland, er det bare en kort tur til Belgia eller Tyskland. Med Schiphol lufthavn i Amsterdam som portal til resten av Europa, kan du fly til hvilken som helst annen europeisk by på bare noen få timer.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Nederland?
Hvis du vil utforske berømte attraksjoner som Anne Franks hus og Van Gogh-museet, bør du legge turen til Amsterdam (og omegn). Mange reisende snakker også varmt om Haag (og omegn), der du blant annet finner Scheveningen molo og Madurodam. Har du tid, bør du prøve å få med deg begge byene.
Hvilke er de beste hotellene i Nederland?
Når du ser etter overnattingssteder i Amsterdam (og omegn) med god service og komfortable senger, bør du se nærmere på Old Centre Apartments - Dam Square Area og Hotel TwentySeven. Hvis du også har planer om å besøke Haag (og omegn), kan du sove godt på Novotel Den Haag City Centre eller Boutique Hotel Corona.
Når på året er det best å reise til Nederland?
Hvis du liker den pulserende atmosfæren i høysesongen, bør du dra til Nederland i . Trives du bedre med en mer avslappet atmosfære, så vil være mer passende. Har du et mer begrenset budsjett, bør du unngå , da prisene på hotell og fly er høyere. De laveste prisene finner du som regel i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Nederland?
Når du bestiller reisen din i god tid hos Expedia, har du én ting mindre å bekymre deg over. De fleste flyselskaper tilbyr priser opptil tolv måneder i forveien. Dette er ofte den billigste tiden å bestille på. Hvis du er sent ute, kan du være heldig og finne billige reiser til Nederland bare få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Nederland?
Prisene våre er allerede lave, men du kan få enda bedre rabatter når du bestiller fly, overnatting og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og mange alternativer å velge fra.