Oslo - Bergen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 379 kr for enveisflyvninger og 758 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Nov 17, 2019

Treg bagasje

Informasjon om ruten Oslo til Bergen

Avreiseflyplass Gardermoen
Ankomstflyplass Flesland
Flyselskaper som flyr denne ruten Norwegian Air Shuttle, SAS, Widerøe
Pris for flyreisen 758 kr
Avstand 322 km

Flybilletter fra Oslo til Bergen

Bergen er på folkemunne kjent som Vestlandets hovedstand, og mange hevder byen er Norges aller vakreste – der den ligger omkranset av sju fjell og havgapet. Selv om solen ikke er kjent for å skinne så ofte i Bergen, er det fantastisk å være i byen når den faktisk gjør det. Pakk med deg gode sko å gå i, det er nemlig flere av byens attraksjoner som oppleves best til fots.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Bergen

Det er hovedsakelig de norske flyselskapene Norwegian og SAS som setter opp fly, og konkurransen selskapene mellom gjør det mulig å finne svært rimelige flybilletter fra Oslo til Bergen – vel og merke hvis du bestiller i god tid eller når selskapene kjører kampanjer. Søk på Internett etter en oversikt over billige flybilletter, slik at du kan spare penger. Det er mange daglige avganger fra Oslo til Bergen, fra grytidlig morgen til sent på kveld – det er med andre ord helt opp til deg når på dagen du vil reise.

Fakta om reisen

Det er stort sett bare direkteflyvninger når du skal fly til Bergen fra Oslo, og flytiden er på under én time. Dersom du skal kjøre strekningen med bil eller ta toget, må du regne med å bruke omtrent sju timer uten stopp – noe som fort kan bli veldig slitsomt. Dette er mange ekstra timer som du i stedet kunne brukt til å nyte utsikten over Bergen fra toppen av Fløyen. Det er en moderne flåte med fly som flyr strekningen, og flere av dem tilbyr Internett mens du er i luften.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Du kommer deg enkelt til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og vel fremme på flyplassen har du en rekke butikker, spisesteder og puber å velge mellom – vel og merke hvis du har litt tid til overs før flyet går. Hvis du ikke skal sjekke inn bagasje, og du har smarttelefon med billetten din på, holder det faktisk å være ved gaten omtrent 30 minutter før flyet skal gå. Du kan gå rett til gaten, uten å måtte sjekke inn først, hvis du kun har håndbagasje.

Flyreiser fra Oslo til Bergen lufthavn (BGO) – starten på ditt Vestlandseventyr

Dette er den nest største flyplassen i Norge, men den kan likevel ikke sammenlignes med Oslo lufthavn når det kommer til størrelse. Det er kiosker og flere spisesteder på flyplassen, i tillegg til en klesbutikk og en bokhandel. Det er i underkant av 20 kilometer fra flyplassen inn til Bergen sentrum, og av offentlig transport kan du velge mellom buss og Bybanen – som bergenserne er veldig stolte av.

Spennende opplevelser i Bergen sentrum

Når du setter deg på et fly fra Oslo til Bergen, kan du se frem til å oppleve mye innen et relativt lite område i Bergen. Den verdenskjente Bryggen, med hus fra middelalderen, er blant byens høydepunkter. Ved Bryggen ligger Fisketorget og Torgalmenningen – og vipps, så har du fylt opp en hel dag. Reiser du med barn, må du sette av en dag til å besøke Akvariet i Bergen – hvor det er både pingviner og krokodiller.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Bergen fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til BGO!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Bergen. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Bergen(BGO) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Bergen. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!