Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Washington

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Washington

Fly til Washington

Washington, D.C. er hovedstaden i USA og en populær turistdestinasjon. Folk kjøper flybilletter til Washington, D.C. for å oppleve byens mange gratis museer, se forestillinger på det verdenskjente John F. Kennedy Center og få omvisninger i historiske bygninger. Mer enn 15 millioner besøkende kommer til Washington, D.C. hvert år. Ta første steg til et besøk til hovedsetet til den amerikanske regjeringen ved å bestille billige flyreiser til Washington, D.C. på Expedia i dag.

Flyplasser i Washington, D.C.

De fleste flyene til Washington, D.C. lander på Reagan National Airport (DCA), som ligger sør for sentrum av Washington. Dette er den nærmeste kommersielle flyplassen til Washington, D.C. Et av hovedflyselskapene på Reagan er US Airways. De fleste flyvningene til og fra Reagan er innenlandsflyvninger. Reisende med internasjonale flyvninger må bruke Washington Dulles International Airport (IAD) eller Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI). IAD er den største flyplassen som betjener Washington-området, og er en av de travleste flyplassene i USA. BWI, som ligger nordøst for Washington, D.C., er den 24. travleste flyplassen i Nord-Amerika målt etter passasjertrafikk. Joint Base Anacostia-Bolling (JBAB), bedre kjent som Bolling Field, er en annen flyplass i Washington-området. Bolling Field er et militæranlegg som ligger sørøst i Washington, D.C., der de tester nytt flyutstyr.

Bestill flybilletter til Washington D.C. hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flybilletter til Washington, D.C.?

De mest populære tidene på året for bestilling av flyreiser til Washington, D.C. er fra mars til midten av juni og fra midten av september til begynnelsen av november. Kirsebærtrærne blomstrer om våren og bladene skifter farge om høsten. Folk unngår ofte Washington på grunn av varmen og fuktigheten i juli og august og på grunn av kulden i januar. Du kan finne gode tilbud i disse månedene. I tillegg til billigere hotellrom og flybilletter, er det mange rabatter på spisesteder og spaanlegg. Hvis du ønsker å besøke Washington, D.C. under en presidentinnsettelse, noe som skjer hvert fjerde år, bør du være klar over at det er utrolig mange mennesker i byen akkurat da, og du må bestille billetter i veldig god tid hvis du ønsker å oppleve dette.

Informasjon om flyreiser til Washington

Ankomstflyplass Washington
Ankomstflyplassens IATA-kode WAS

Populære flyvninger til Washington

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.