Billige flybilletter til Washington

Billige flyreiser til Washington

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 194 kr for enveisflyvninger og 3 594 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
American Airlines
American Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Washington

Fly til Washington

Washington, D.C. er hovedstaden i USA og en populær turistdestinasjon. Folk kjøper flybilletter til Washington, D.C. for å oppleve byens mange gratis museer, se forestillinger på det verdenskjente John F. Kennedy Center og få omvisninger i historiske bygninger. Mer enn 15 millioner besøkende kommer til Washington, D.C. hvert år. Ta første steg til et besøk til hovedsetet til den amerikanske regjeringen ved å bestille billige flyreiser til Washington, D.C. på Expedia i dag.

Flyplasser i Washington, D.C.

De fleste flyene til Washington, D.C. lander på Reagan National Airport (DCA), som ligger sør for sentrum av Washington. Dette er den nærmeste kommersielle flyplassen til Washington, D.C. Et av hovedflyselskapene på Reagan er US Airways. De fleste flyvningene til og fra Reagan er innenlandsflyvninger. Reisende med internasjonale flyvninger må bruke Washington Dulles International Airport (IAD) eller Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI). IAD er den største flyplassen som betjener Washington-området, og er en av de travleste flyplassene i USA. BWI, som ligger nordøst for Washington, D.C., er den 24. travleste flyplassen i Nord-Amerika målt etter passasjertrafikk. Joint Base Anacostia-Bolling (JBAB), bedre kjent som Bolling Field, er en annen flyplass i Washington-området. Bolling Field er et militæranlegg som ligger sørøst i Washington, D.C., der de tester nytt flyutstyr.

Bestill flybilletter til Washington D.C. hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flybilletter til Washington, D.C.?

De mest populære tidene på året for bestilling av flyreiser til Washington, D.C. er fra mars til midten av juni og fra midten av september til begynnelsen av november. Kirsebærtrærne blomstrer om våren og bladene skifter farge om høsten. Folk unngår ofte Washington på grunn av varmen og fuktigheten i juli og august og på grunn av kulden i januar. Du kan finne gode tilbud i disse månedene. I tillegg til billigere hotellrom og flybilletter, er det mange rabatter på spisesteder og spaanlegg. Hvis du ønsker å besøke Washington, D.C. under en presidentinnsettelse, noe som skjer hvert fjerde år, bør du være klar over at det er utrolig mange mennesker i byen akkurat da, og du må bestille billetter i veldig god tid hvis du ønsker å oppleve dette.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Washington?
De fleste reisende foretrekker Washington, DC (DCA-Ronald Reagan Washington nasjonale flyplss) når de skal besøke denne flotte byen. Du finner imidlertid flere flyplasser i regionen, så ikke glem det når du skal bestille.
Hvor langt er det til DCA fra sentrum av Washington?
Hvis du bor i sentrum av Washington, går det raskt å komme seg dit etter å ha landet på DCA. Terminalen er bare 6 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Washington nå?
Sørg for at reisen til Washington går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Washington?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Washington, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Washington med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Washington, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Washington?
Washington er et viktig knutepunkt for reiser. Mange mennesker drar via DCA (6 km fra sentrum) og IAD (35 km fra sentrum) hver dag. BWI Marshall (45 km fra sentrum) har også mye flytrafikk.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Washington?
46 flyselskaper flyr til Washington fra 177 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Washington?
American Airlines og Delta Air Lines tilbyr de fleste av flyvningene til Washington. En av de mest populære måtene å komme seg hit på, er å fly med American Airlines fra New York.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Washington?
Det er ingen sak å arrangere en uforglemmelig tur til Washington når man kan velge fra 6782 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Washington avreise fra?
De mest populære flyvningene til Washington har avreise fra flyplasser i Burlington, Monroe og Belmont.
Hvor lang tid tar det å fly til Washington?
Hvis du skal reise til Washington fra Burlington, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 53 min. De som tar av fra Monroe, bør regne med en reisetid på ca. 1 t og 31 min. Fra Belmont tar det omtrent 2 t og 24 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Washington?
Som alle erfarne reisende sier – ikke bestill i siste liten. Flyprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. En annen bra måte å finne de beste tilbudene på er å se på alle alternativene. Hvis destinasjonen har flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de minst travle. En annen måte du kan spare penger på, er å bestille tidlig. Hvis du ser et bra tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip muligheten når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Washington?
Her har du all informasjonen du trenger for å få en behagelig flyreise. Hvis du følger tipsene våre, så suser du gjennom sikkerhetskontrollen og er klar til å utforske Washington på null komma niks.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en flott flyreise er å legge en plan for håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, ombordstigningskort, penger og daglige medisiner. Deretter bør du pakke noe som får tiden til å gå, som elektroniske enheter eller et blad. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og rene klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, lommekniver, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som golfkøller og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pepperspray og skytevåpen, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du ha en komfortabel flyreise, bør du tenke på klesvalgene du gjør. Det kan være lurt å kle seg lagvis ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg god og varm hvis det skulle bli litt for kaldt i kabinen. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i kofferten. Du bør heller ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Mange har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kommer av lengre perioder med inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere risikoen. Du kan ha på et par gode kompresjonsstrømper, drikke vann samt bevege på ben og føtter når du kan. Gå opp og ned midtgangen eller gjør øvelser i setet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Washington?
Erfarne reisende vet at trikset er å klargjøre alt før man kommer til sikkerhetskontrollen. På den måten er du på plass på flyet til Washington på null komme niks. Følg disse tipsene for å få en fantastisk start på reisen:

  • Du bør ha pass og reisedokumenter på et lett tilgjengelig sted. Det er det første de spør deg om i kontrollen.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som blant annet jakke, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert mobil og laptop, må også gjennomlyses.
  • Væske og gelé du vil ha med om bord, som sjampo og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Tursko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser om bord. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Washington
Ankomstflyplass
Ronald Reagan Washington nasjonale flyplss
Ankomstflyplassens IATA-kode
DCA
Ankomstby
Washington
Pris tur-retur
1 750 kr

Populære flyvninger til Washington

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 194 kr for enveisflyvninger og 3 594 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines