Tokyo

Reiseguide
Shibuya som inkluderer by, sentralt businessområde og torg eller plass

De aller fleste har et slags forhold til Japan, og Tokyo spesielt. Enten du er en fanatisk fan av sushi, liker elektronikk eller ganske enkelt er fascinert av japanere så er dette en by de fleste har formeninger om. Så legg din neste tur til Asia innom Tokyo, enten du bruker byen som base mens du reiser rundt i landet, eller om du rett og slett blir der og nyter den fantastiske byen fra ende til annen.

Tokyo er hovedstaden i Japan, og er en av verdens mest befolkede byer. Byen har en spennende blanding av futuristiske og moderne bygninger, og nye og gamle tradisjoner. Tokyo er en by som har noe å by på for de aller fleste, og det er vanskelig å forestille seg at byen for rundt 500 år siden var en del av en liten fiskelandsby. Fiske er for øvrig fremdeles viktig for byen, og en av de største severdighetene er nettopp det yrende fiskemarkedet. Kom deg opp tidlig om morgenen og opplev den livlige handelen av fisk som ligger på rad og rekke med egne øyne. Det er her historiene om millionhandlene med tunfisk skjer, når restauranter fra hele verden setter kloa i en flere hundre kilo tung fisk. Her kan du også oppleve tidenes ferskeste sushi, da det lages i stand med morgenfersk fisk rett foran nesen på deg. For øvrig er det verdt å nevne at det som går for å være en av verdens beste sushirestauranter er en liten knipe på en av byens undergrunnsstasjoner.

Tokyo er ikke én by, men heller en blanding av flere ulike byer som har vokst sammen. Derfor vil de ulike distriktene variere veldig - du finner Imperial gardens i Chiyoda, et elektromekka i Akihabara og ungkultur i Shibuya. Når du er ute på sightseeing må du få med deg nettopp hagene rundt the Imperial Palace og Meiji Shrine. For den beste utsikten utover byen kan du ta turen opp i Tokyo Tower. Ellers kan en båttur på Sumidaelven anbefales, så vel som Toyko Disneyland og Tokyo DisneySea. De to sistnevnte er Asias mest besøkte temaparker. Mens du først er i det humøret kan du også dra innom Sanrio Puroland, hvor du finner flere Hello Kitties enn du noen gang trodde eksisterte.

Det er vanskelig å være i Tokyo uten å ta for seg av det elektroniske tilbudet. Her kan du virkelig vasse i kjente merker som Nikon og Toshiba..

Tokyo er et sted for alle, enten det er guttegjengen på tur, en familieferie eller et romantisk avbrekk i hverdagen. Viktige stikkord for byen er deilig mat, spennende design og masse shopping. Ikke glem at Tokyo også er et perfekt utgangspunkt dersom du ønsker å få med deg det hellige fjellet Fuji.

Så hva venter du på , bestill din reise til Toyko nå!

Videoreiseguide til Tokyo

Discover neighborhoods in Tokyo

THE KNOT TOKYO Shinjuku
THE KNOT TOKYO Shinjuku
3 out of 5
4-31-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo, Tokyo-to
Prisen er 480 kr per natt fra 29. nov. til 29. nov.
Dette hotellet ligger i Shinjuku og 2 kilometer unna Tokyo storbymyndigheter, Shinjuku Gyoen nasjonale hage og Meiji Jingu-helligdommen. Dessuten ligger Tokyo ...
4.4/5 Excellent! (1,396 anmeldelser)
Et bra hotell med fin beliggenhet.
"The Knot Tokyo Shinjuku er et bra hotell som fremstår som nytt og moderne. Det ligger sentralt nok i den spennende bydelen Shinjuku. Det er riktig nok 20 min. å gå til Shinjuku stasjon, men t-bane ligger bare 5 min. unna. Ellers er det enkelt å få taxi. Enkel og rask innsjekk samt utsjekk. Fin tapasrestaurant ..."

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

THE KNOT TOKYO Shinjuku
Shinagawa Prince Hotel
Shinagawa Prince Hotel
3.5 out of 5
4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo, Tokyo-to
Prisen er 798 kr per natt fra 5. des. til 5. des.
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tokyo og 2 kilometer unna Meiji Gakuin universitet og Happo-en-parken. Dessuten ligger Tokyobukta ...
4.1/5 Very Good! (2,201 anmeldelser)
Hotell i supermarked-stil.
"Vær forberedt på å betale ekstra for ALT! Og prisene er uforskammete med tanke på hva du får. Dette er et luksushotell, men bare på pris, ikke på nivå. Rommet var skittent og lytt. Veldig vanlig frokost skulle koste 3000 yen ekstra. Funker kanskje for forretningsreiser der man slipper å betale selv, ..."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Shinagawa Prince Hotel
The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome
The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome
4 out of 5
1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo, Tokyo
Prisen er 664 kr per natt fra 5. des. til 5. des.
Dette hotellet med et spa ligger i Shiodome og 15 minutters gange unna Kabuki-za-teatret og Ginza Wako-bygningen. Dessuten ligger Hibiya-parken og Zojoj-tempelet ...
4.5/5 Wonderful! (2,242 anmeldelser)
"Fint hotell med sentral beliggenhet, rett ved Ginza-området, med diverse cafeer, restauranter og shopping. Ekstremt kort til metro og togforbindelser."

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2019

The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Section L Ginza East
Section L Ginza East
3 out of 5
Shintomi 1-14-5, Chuo, Tokyo, Tokyo
Prisen er 1 430 kr per natt fra 3. des. til 3. des.
Denne leiligheten ligger i Chuo og 2 kilometer unna Kabuki-za-teatret og Tokyo internasjonale forum. Dessuten ligger Det keiserlige palass i Tokyo og Nakagin ...
Section L Ginza East
Citadines Shinjuku Tokyo
Citadines Shinjuku Tokyo
3.5 out of 5
1-28-13 Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo, Tokyo-to
Prisen er 542 kr per natt fra 28. nov. til 28. nov.
Dette leilighetshotellet ligger i Shinjuku og 2 kilometer unna Isetan varehus i Shinjuku og Omoide Yokocho. Dessuten ligger Tokyo Anime Center og Tokyo Tower ...
4.5/5 Wonderful! (2,130 anmeldelser)
Good hotel outside Shinjuku central
"Good hotel for the price. Hard beds and not the best breakfast. But in general a fairly nice hotel. 500m from subway and 850m to central Shinjuku."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Citadines Shinjuku Tokyo
Section L Asakusa East
Section L Asakusa East
3 out of 5
4-chome-13-6 Higashikomagata, Tokyo, Tokyo
Prisen er 993 kr per natt fra 2. des. til 2. des.
Denne leiligheten ligger i Sumida og 2 kilometer unna Tokyo Solamachi, Tokyo Sky Tree og Sensō-ji-tempelet. Dessuten ligger Ryogoku Kokugikan og Ueno-parken ...
Section L Asakusa East
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Tokyo

Populære aktiviteter i Tokyo

Byer nær Tokyo