Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Tokyo

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Tokyo

Fly til Tokyo

Når du skal reise til Tokyo, må du være forberedt på et møte med en helt ny kultur. Kulturen i Japan er faktisk så annerledes fra den norske kulturen at det blir fascinerende, og dette bidrar til å gjøre turen spesiell. Tokyo kan for mange virke overveldende ved første øyekast, sentrum er fylt av skyskrapere, neonlys og mennesker, men etter hvert som du blir komfortabel i byen vil du oppdage de mange skattene den har å by på. Det er ikke billig å fly til Tokyo, men prisene har sunket veldig de siste årene. bruker du Expedia vil du ikke har noe problem med å finne de billigste flybillettene til Tokyo. Det kan være lurt å bestille hotell i Tokyo samtidig som flybillettene – siden du da ofte sparer penger i forhold til å kjøpe de to tingene hver for seg.

Det er ingen selskaper som flyr deg direkte til Tokyo i dag, og du må derfor regne med minst én mellomlanding på turen. De raskeste flyvningene til byen tar i underkant av 13 timer, men du bør regne med iallfall 15 timer som standard.

Tokyo – kontrollert kaos

Tokyo har mange flotte attraksjoner, men noe du bør få med deg er Tsukiji-markedet. Dette er verdens største fiskemarked. Møter du opp før klokken fem om morgenen kan du få med deg den legendariske tunfiskauksjonen – sjekk imidlertid på nett at de slipper inn besøkende dagen du tenker ta turen. Blant andre attraksjoner kan vi nevne tempelet Meiji Jingu Shrine , handleområdet Akihabara og Yoyogi Park.

Flyvninger til Japan fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til Tokyo, lønner det ser å fly fra Oslo Lufthavn for å få så billige flybilletter som mulig – noe som ofte er tilfelle for internasjonale flyvninger. Det er en rekke flyselskaper du kan benytte deg av når du skal reiser til Japan fra Norge, og blant de større er KLM, SAS, Air France, Lufthansa og British Airways – for å nevne noen.

Det er viktig å ha med gyldig pass når du reiser til Japan. Så lenge du skal være i Japan i mindre enn tre måneder trenger du ikke tenke på visum, Norge og Japan har nemlig en gjensidige avtale om at visum ikke er nødvendig for såpass korte turer.

Tokyo Haneda flyplass

Tokyo Haneda flyplass er den klart største flyplassen i Tokyo, og hvert år er rundt 70 millioner passasjerer innom flyplassen. Selve flyplassen er plassert omtrent 14 km sør for Tokyo sentrum, og det er ikke noe problem å komme seg fra flyplassen og inn til byen. Har du drømt å prøve monorail? Vel, da er drømmen din i ferd med å gå i oppfyllelse. Dette er nemlig en av måtene å komme seg inn til sentrum på. I tillegg har du mer tradisjonelle transportmidler som buss og drosje. Du kan også leie bil i Tokyo på flyplassen, siden det er mange selskaper som driver med bilutleie her.

Narita internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er mye mindre enn Haneda, men i norsk målestokk er den ganske stor. Den ligger en god del lenger unna sentrum enn Haneda, nærmere 60 km øst for byen. Fra flyplassen er alle de vanlige transportmidlene tilgjengelige, buss, drosje og tog, og i tillegg til at man kan ta helikopter til Ark Hills-komplekset i Roppongi, et område i Tokyo.

Informasjon om flyreiser til Tokyo

Ankomstflyplass Narita internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode NRT
Ankomstby Tokyo