Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Tokyo

Se de 22 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Tokyo

Ting å gjøre i Tokyo

Japans hovedstad kan være et stort og uoversiktlig lappeteppe for den som prøver å navigere byen ved hjelp av gammeldagse papirkart. For den smarte reisende er det undergrunnen og lokaltogenes rutenettverk som viser vei og disse kan ta deg til nærmest uendelig mange morsomme ting å gjøre i Tokyo raskere enn de fleste andre veivisere og transportmidler. Rett over veien for togstasjonen som bærer byens navn ligger keiserens palass

og det finnes få steder som er mere magisk hvis du vil se på kirsebærtrærne i full blomst enn vollgraven rundt palasset. Du kan leie en båt for å overvære seansen fra vannet men regn med at du bli stående i kø en god stund.

Hanami som japanerne kaller det å se på kirsebærblomster er en tidsbegrenset aktivitet i Tokyo som kun kan gjøres i slutten av mars eller begynnelsen av april. Kommer du til byen utenom denne perioden finner du allikevel et enormt utvalg av ting å gjøre uansett hva du ønsker deg. De aller fleste har lyst til å gå på shopping i Tokyo og mulighetene er helt vanvittige nesten uansett hva du ønsker deg. Let rundt området Shibuya etter de hippeste butikkene for ungdom Shinjuku for shoppingsentre og Nihonbashi for å få en følelse av det ”ekte” Tokyo med litt mer tradisjonelle butikker og ikke minst matutsalg.

Ting å gjøre i Tokyo for den som liker mat

Reiser du til Tokyo eller Japan generelt er du sikkert interessert i å smake noe av verdens beste sushi. Men det er utrolig mye annen mat å prøve i Tokyo og du vil nok finne langt mer enn én restaurant du har lyst til å besøke mens du er der. Et restaurantbesøk i Ginza er blant de mest unike tingene du kan oppleve i en by som har mange unike opplevelser å by på. Her sitter du i trange travle gaterestauranter proppfulle av folk og med all verdens rare retter på menyen.

Hvis det er sushi du er ute etter vil du finne et helt hav av fantastiske steder i Tokyo. Du finner alt fra små koselige familiesteder til store moderne restauranter. Hvis du vil få et grundigere innblikk i hvordan sushi blir til – og orker å stå opp grytidlig – er et besøk på Tsukiji-markedet en spennende og annerledes opplevelse. Her omsettes det fisk for flere millioner kroner daglig og en tur hit er en forfriskende og unik aktivitet å få med seg.

Ta med barna på morsomme Tokyo-aktiviteter

Har du med barna til Japan kan det hende at de trenger litt mer enn bare restauranter og handlegater. Da er det godt å vite at du kan finne en lang rekke fornøyelsesparker museer og andre severdigheter i byen og dens umiddelbare nærhet. I tillegg til franchiser kjent fra amerikansk kultur har Tokyo en rekke egendyrkede fornøyelsesparker som sikkert vil holde ungene i aktivitet i timevis. Ta med familien på Meiji Mura og opplev Japan på slutten av 1800-tallet. Eller hva med noen av verdens heftigste berg-og-dalbaner Fuji-Q Highland?

Kart

Discover neighborhoods in Tokyo

Shinjuku

Unn deg en reise til denne store bydelen i Tokyo, den tilbyr en rekke muligheter til ferie, fra utsikt over byen til trendy restauranter og en stor, fredelig park.

UrbantShoppingBlomster

Shibuya

Utenfor Tokyos travleste jernbanestasjon ligger det gater med endeløse muligheter for shopping og bespisning og den største konsentrasjonen av "kjærlighetshoteller" i byen.

ShoppingUrbantTempler

Akihabara

Mens du er i Akihabara, bør du ta en tur til Ueno-parken og Akihabara Electric Town, som er to kjente severdigheter i nærheten.

Ueno

God mat er bare én av grunnene til at mange drar til Ueno. For å få med deg attraksjoner som Ameyoko-markedet er det bare å hoppe på metroen på Ueno-okachimachi stasjon eller Ueno-hirokōji stasjon.

ShoppingMuseerSightseeing

Ikebukuro

Området er kjent for spennende butikker og god mat, og mens du utforsker Ikebukuro og områdene rundt, bør du ta turen til Sunshine City kjøpesenter og Sunshine akvarium.

ShoppingMiddagKafeer

Asakusa

Følg i fotsporene til tilbedere fra flere århundrer tilbake langs en gate full av tradisjonelle matboder, og gjennom portene til et av Tokyos mest populære templer.

TemplerShoppingKultur