Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Tokyo

Tokyo er den typen reisemål du vil huske i mange år etter at reisen er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Tokyo

Expedias pakkereiser med fly og hotell kan hjelpe deg å spare penger. Reisevante kunder vet at pakkereiser er en utmerket måte å spare penger på. Du kan forlenge oppholdet i i Tokyo takket være pengene du sparer.

Oppnå besparelser på opptil $603 ved å kjøpe en pakkereise.

Hos oss kan du søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller i hele verden.

Du finner fantastiske priser for reisen til Tokyo hos Expedia.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, siden størstedelen av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Tokyo

Denne delen av Tokyo har rundt 8 300 000 innbyggere.

Ta med deg barna og få litt kvalitetstid sammen på Disneyland® Tokyo og Sanrio Puroland. Joypolis og Hanayashiki fornøyelsespark er også vel verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Bruk et par timer på å observere de fargerike sjøskapningene Tokyo Sea Life Park (akvarium) og Sunshine akvarium. Shinagawa akvarium og Sumida akvarium er like informative som de andre stedene. Shinagawa akvarium og Sumida akvarium er også gode alternativer hvis du vil se enda flere sjødyr og planter.

Når noen nevner Ueno Zoo eller Tama zoologiske hage, vil folk som er herfra fortelle om sine hyggelige minner om dyr med personlighet som gjør det de gjør best på deres favorittreisemål. Dyrene på Machida ekornhage og Edogawa naturlige zoo vil også by på tonnevis av muligheter for å ta bilder, så ikke dukk opp uten kameraet ditt. Familien din vil bli imponert av mengden av dyr som man finner på Ueno Zoo og Tama zoologiske hage.

Om du ønsker å lære mer om den flotte bryggekunsten, bør du besøke Suntory brygger Musashino fabrikk. Den vennlige bryggmesteren vil lære deg alt om de ulike bryggemetodene og teknikkene og hva det er som gjør dette ølet så lett å drikke.

Mange besøkende liker også å ta en spasertur i Yatsu rosehage og Institutt for naturforskning. Sjeldne og uvanlige planter, bladrike trær og lange svingete alléer venter deg på Koishikawa Korakuen-hagen og Chinzan-so hagen. Hvis du vil lære om lokale og eksotiske planter, bør du besøke Chinzan-so hagen eller Yatsu rosehage.

I Yoyogi-parken og Ueno-parken kan du slappe av i det grønne. Shinjuku Gyoen nasjonale hage og East Garden passer bra for deg hvis du vil spille ballspill med gode venner.

Er du i Tokyo og lurer på hva du kan gjøre der, kan du stoppe hos Asakusa kultur turistinformasjon og Okutama besøkssenter.

Dra til Hossawa-fossen for å oppleve fossen og vill natur.

Ønsker du å komme deg bort fra den stressende hverdagen? Dra til Fuji-fjellet og Takao-fjellet. Naturinteresserte vil også sette pris på et besøk til Kasai Rinkai-parken og Hyogo-parken. Kasai Rinkai-parken og Hyogo-parken er også populære blant naturinteresserte.

Utstillingene i nærområdet tilbyr fascinerende historier. Tokyo museum for fotografi og Bridgestone kunstmuseum tilbyr flere spennende utstillinger. Edo-Tokyo Open Air Architectural museumet og Japansk sverdmuseum er også verdt en nærmere titt.

Utforsk skipsmodeller og nautiske gjenstander mens du navigerer gjennom utstillingene på Museum for maritim vitenskap. Museum for maritim vitenskap er godt kjent for sine skipsvrak og andre sjøfartsgjenstander.

Scientific knowledge is always evolving. Explore the latest findings in science technology and innovation at Tokyo nasjonale vitenskapsmuseum and National Museum of Emerging Science and Innovation. Meguro parasittologisk museum and Polarvitenskapsmuseum are two more good options worth checking out if you have some extra time.

De som er interessert i naturvitenskap bør sette av noen timer til å se nærmere på gjenstandene og raritetene på Arakawa Furusato kulturmuseum. Besøkende som er interessert i naturvitenskap og kulturhistorie, bør sette av litt tid til å besøke de imponerende utstillingene og gjenstandene på Arakawa Furusato kulturmuseum.

Vil du se litt kunst? Her kan du oppdage gallerier av ulike slag. Dra innom Mori kunstmuseum eller Tokyo Metropolitan Teien kunstmuseum for det beste som dette kreative reisemålet har å by på. Nezu kunstmuseum og Tokyo museum for samtidskunst er også verdt å bruke litt tid på hvis det er plass på programmet.

Ta en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Tokyo nasjonalmuseum eller Edo-Tokyo museum. Museum for japanske hus og Mitsui minnemuseum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan fortsette utforskingen på Museum for japanske hus eller Mitsui minnemuseum.

Oppdag områdets fortid med et besøk til Parlamentsbygningen og Waseda-universitet, bare et par av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Keio-universitetet og Chidorigafuchi nasjonalgravlunden. Dra til områdets gjenværende historiske steder og start historietimen.

Nijubashi-broen og Kachidoki-broen gjør det mulig å passere over byens elver med et fint syn av det glitrende vannet nedenfor. Besøkende som er interessert i byggeteknikk burde også dra innom Hijiribashi-broen.

De overdådige palassene i regionen er alltid populært blant de besøkende. Du kan beundre møblene og ta en liten pustepause i hagene på Det keiserlige palass i Tokyo, Den keiserlige palasspark og Den keiserlige palasspark.

Slott som Hachioji slott er like beundret for deres utvilsomme kulturelle relevans som for sin storslåtte arkitektur.

Lær mer om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Sensoji-tempelet og Meiji Jingu-helligdommen. Om du vil utforske noen flere religiøse steder, kan du dra til Yasukuni-helligdommen og Asakusa Shrine. Du kan også dra til Yasukuni-helligdommen eller Asakusa Shrine.

Etter at du har besøkt alle de største attraksjonene i Tokyo, kan du også ta deg tid til å se et par av de mindre kjente severdighetene. Shibuya krysningspunkt og National Art Center Tokyo er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har god nok tid, kan du også besøke Tokyo nasjonale Diet-bibliotek og Fujifilm-plassen.

Du kan finne opptil 680 steder å overnatte i Tokyo. Gå til Expedias hotellguide for Tokyo for å få de beste tilbudene.

Hotellgjester som leter etter noe elegant, vil helt sikkert like Andaz Tokyo Toranomon Hills - a concept by Hyatt i 1-23-4 Toranomon, Minato-ku og The Ritz-Carlton, Tokyo i Tokyo Midtown 9-7-1 Akasaka Minato-ku.

Hvis du ønsker et mer budsjettvennlig alternativ, kan Khaosan World Asakusa Ryokan i 3-15-1 NishiAsakusa, Taito-ku og Sophiearth Hostel i 1-7-26 Okubo være et bedre alternativ.

Ingen ferie i Tokyo er komplett uten et besøk til Det keiserlige palass i Tokyo. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er The Peninsula Tokyo og Palace Hotel Tokyo begge i kort gangavstand.


Guide til Tokyo


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Tokyo

Vis alle de 2 890 overnattingsstedene i Tokyo
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower 640 kr
Anmeldelse skrevet 16. apr. 2019
Mer informasjon
 
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokyo, Tokyo
   
  4,2 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  God seng, trivelig personale!

  The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome 1 237 kr
  Anmeldelse skrevet 18. sep. 2019
  Mer informasjon
   
  The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome

  The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome

  1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo, Tokyo
    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Fint hotell med sentral beliggenhet, rett ved Ginza-området, med diverse cafeer, restauranter og shopping. Ekstremt kort til metro og togforbindelser.

   Hotel Gracery Shinjuku 1 580 kr
   Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Gracery Shinjuku

   Hotel Gracery Shinjuku

   1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo, Tokyo-to
     
    4,4 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Fikk rom i 20. etage, med fantastisk utsikt. Rommet var litt lite, men helt greit, med fint bad. Liten seng med litt rare puter. Shinjuku er et godt utgangspunkt for å reise rundt i Toyko, og hotellet ligger 8 minutter gange fra stasjonen. Ville fint bodd her igjen ved neste reise til Tokyo.

    Shinagawa Prince Hotel 1 288 kr
    Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    Shinagawa Prince Hotel

    Shinagawa Prince Hotel

    4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo, Tokyo-to
      
     4,0 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Fantastisk hotell med alt man trenger rundt i området. Anbefaler tappayaki på den japanske restauranten i 38.etasje!!

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower 732 kr
     Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

     1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokyo
       
      3,9 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Det aller beste med dette stedet er området. Kabukichō er livlig og trygt.

      Shinjuku Prince Hotel 962 kr
      Anmeldelse skrevet 11. apr. 2018
      Mer informasjon
       
      Shinjuku Prince Hotel

      Shinjuku Prince Hotel

      1-30-1 Kabuki-cho, Tokyo, Tokyo-to
        
       4,0 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Booket dette hotellet kun for en natt denne gang. Bare fordi det er sentralt og jeg skulle reise videre neste dag! Insjekk og utsjekk gikk kjempefort. Har også bodd på dette hotellet i 15 netter en gang før, og var meget fornøyd! Obs, hvis du/dere vil bo over lengre tid anbefaler jeg di største ...

       The Royal Park Hotel Tokyo Haneda 1 621 kr
       Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       The Royal Park Hotel Tokyo Haneda

       The Royal Park Hotel Tokyo Haneda

       2-6-5 Haneda International Airport, Ota-ku, Tokyo, Tokyo-to
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Bra nærhet til internasjonal terminal Haneda.

        APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae 732 kr
        Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019
        Mer informasjon
         
        APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

        APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

        2-2-8 Shinjuku, Shinjuku, Tokyo, Tokyo-to
          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Hotellet ligger i et sentralt område og er ikke vanskelig å finne fram. Veldig hjelpsomme ansatte som gjør at du føler deg godt ivaretatt. Rommet er ikke stort men stort nok til 2 personer, dobbel seng, varm dyne, putene er litt harde med det var ikke noe problem for oss. Du har alt du trenger på ...

         De beste tingene å gjøre i Tokyo

         Se de 41 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Tokyo