Bilutleie i Tenerife

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tenerife

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tenerife

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tenerife
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tenerife?
Du behøver ikke å bekymre deg. Du kvalifiserer sannsynligvis for full tilbakebetaling hvis du varsler oss minimum seks timer i forkant av henting. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Tenerife?
Bestill en minibil i Tenerife og se severdighetene i byens mest bestilte biltype. Disse bilene kan friste med et lavt drivstofforbruk og en byvennlig størrelse, noe som gjør dem perfekte for urbane bilister. Vil du oppgradere til noe større, kan du velge en bil av typen stor eller til og med luksus.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tenerife hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i det beste tilbudet. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de fremste bilutleiefirmaene og bestille det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Tenerife med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tenerife?
Det viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Sørg for at du sjekker betingelsene og vilkårene i avtalen for å unngå problemer.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tenerife?
Ja, og du finner garantert den perfekte bilen for deg på vår side for langtidsleie av biler. Bare oppgi reisedatoene dine, så finner vi fantastiske tilbud fra anerkjente selskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Tenerife hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Tenerife hvis du er under 25, avhenger ofte av bilutleiebyrået du velger. Enkelte leverandører krever ekstra betaling for unge sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Pass på at du sjekker betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å betale ekstra ved henting.