Billige flybilletter til Roma

Billige flyreiser til Roma

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 095 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
KLM
KLM

Fly til Roma

Fly til Roma

Med Expedia er det nå enklere enn noensinne å finne billige flyvninger til Roma. Brukerne er garantert å finne billige billetter til Roma, og vil også kunne sjekke prisene på hundrevis av hoteller i byen – for å spare enda mer.

Det er ganske så enkelt å komme seg til Roma fra Norge. Det er mange forskjellige flyplasser og flyselskaper som kan frakte deg fra Norge og til Italias hovedstad, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Byen i seg selv byr på en herlig blanding av historisk skjønnhet og tradisjonell kultur. Kos deg med en la dolce vita på en av gatekafeene, mens du nyter Romas atmosfære. Historie venter deg på hvert et hjørne, og det gode klimaet er bare en ekstra bonus.

Gå opp Spansketrappen for å nyte utsikten ut over byen, eller still deg i kø for å oppleve det fantastiske sixtinske kapell fra innsiden.

Mange av byens hoteller ligger i romantiske bygninger som har stått i århundrer. Det er hoteller for alle budsjetter, enten man er ute etter luksuriøse hoteller eller rimelige alternativer. Mange av hotellene ligger like ved de mange attraksjonene rundt om i byen. Sjekk hvor hoteller ligger, så du kan planlegge i forhold til hva du vil se og oppleve.

Når du bestiller fly til Roma hos Expedia, er du garantert den beste prisen for hver tur. Du kan imidlertid spare enda mer hos Expedia ved å bestille hotell og fly sammen! Det kunne ikke vært enklere å finne billige flyvninger til Roma enn det er hos Expedia, så bestill turen din i dag!

Fly til Roma fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Roma fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian og KLM).

Flytiden til Roma fra Oslo er i overkant av tre timer hvis du flyr direkte, men de fleste flyvninger har en mellomlanding, noe som medfører at du må beregne en reisetid på fem til seks timer. Du trenger ikke tenke på visum når du reiser til Roma fra Norge.

Fly til Roma Ciampino

Denne historiske flyplassen åpnet i 1916, og var Romas travleste flyplass frem til 1960. Man kan ofte finne billigere billetter ved å fly til denne flyplassen, sammenlignet med Fiumicino.

I Norge er det stort sett bare Ryanair som flyr til denne flyplassen, og da fra Moss-Rygge lufthavn.

Roma Ciampino ligger omtrent 12 km fra Roma sentrum, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum for reisende. Det går blant annet buss og undergrunnsbane til sentrum, i tillegg til at man kan benytte seg av en av de mang drosjene som står oppstilt utenfor flyplassen.

Fly til Roma Fiumicino

Fiumicino er Romas største og travleste flyplass, og de fleste internasjonale flyvningene til Roma lander her. I 2010 var hele 36 millioner passasjerer innom flyplassen, som ligger 35 km fra sentrum.

Fra Fiumicino er det enda enklere å komme seg til sentrum enn det er fra Ciampino. I tillegg til jevnlige busser kan man benytte seg av Leonardo Express, som frakter passasjerene direkte fra flyplassen til Romas Termini Station på 30 minutter. Toget går to ganger i timen, men det går også lokale tog hvert kvarter.

Det er enklere og billigere å fly til Roma enn noensinne før, noe som gjør at millioner av mennesker nå kan nyte den utrolige historien og tidløse skjønnheten til Italias hovedstad. Bestill ferien din til Roma med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Hva venter du på? Bestill i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Roma

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 095 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle