Billige flybilletter til Roma

Billige flyreiser til Roma

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 019 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Air Baltic
KLM

Fly til Roma

Fly til Roma

Med Expedia er det nå enklere enn noensinne å finne billige flyvninger til Roma. Brukerne er garantert å finne billige billetter til Roma, og vil også kunne sjekke prisene på hundrevis av hoteller i byen – for å spare enda mer.

Det er ganske så enkelt å komme seg til Roma fra Norge. Det er mange forskjellige flyplasser og flyselskaper som kan frakte deg fra Norge og til Italias hovedstad, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Byen i seg selv byr på en herlig blanding av historisk skjønnhet og tradisjonell kultur. Kos deg med en la dolce vita på en av gatekafeene, mens du nyter Romas atmosfære. Historie venter deg på hvert et hjørne, og det gode klimaet er bare en ekstra bonus.

Gå opp Spansketrappen for å nyte utsikten ut over byen, eller still deg i kø for å oppleve det fantastiske sixtinske kapell fra innsiden.

Mange av byens hoteller ligger i romantiske bygninger som har stått i århundrer. Det er hoteller for alle budsjetter, enten man er ute etter luksuriøse hoteller eller rimelige alternativer. Mange av hotellene ligger like ved de mange attraksjonene rundt om i byen. Sjekk hvor hoteller ligger, så du kan planlegge i forhold til hva du vil se og oppleve.

Når du bestiller fly til Roma hos Expedia, er du garantert den beste prisen for hver tur. Du kan imidlertid spare enda mer hos Expedia ved å bestille hotell og fly sammen! Det kunne ikke vært enklere å finne billige flyvninger til Roma enn det er hos Expedia, så bestill turen din i dag!

Fly til Roma fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Roma fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian og KLM).

Flytiden til Roma fra Oslo er i overkant av tre timer hvis du flyr direkte, men de fleste flyvninger har en mellomlanding, noe som medfører at du må beregne en reisetid på fem til seks timer. Du trenger ikke tenke på visum når du reiser til Roma fra Norge.

Fly til Roma Ciampino

Denne historiske flyplassen åpnet i 1916, og var Romas travleste flyplass frem til 1960. Man kan ofte finne billigere billetter ved å fly til denne flyplassen, sammenlignet med Fiumicino.

I Norge er det stort sett bare Ryanair som flyr til denne flyplassen, og da fra Moss-Rygge lufthavn.

Roma Ciampino ligger omtrent 12 km fra Roma sentrum, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum for reisende. Det går blant annet buss og undergrunnsbane til sentrum, i tillegg til at man kan benytte seg av en av de mang drosjene som står oppstilt utenfor flyplassen.

Fly til Roma Fiumicino

Fiumicino er Romas største og travleste flyplass, og de fleste internasjonale flyvningene til Roma lander her. I 2010 var hele 36 millioner passasjerer innom flyplassen, som ligger 35 km fra sentrum.

Fra Fiumicino er det enda enklere å komme seg til sentrum enn det er fra Ciampino. I tillegg til jevnlige busser kan man benytte seg av Leonardo Express, som frakter passasjerene direkte fra flyplassen til Romas Termini Station på 30 minutter. Toget går to ganger i timen, men det går også lokale tog hvert kvarter.

Det er enklere og billigere å fly til Roma enn noensinne før, noe som gjør at millioner av mennesker nå kan nyte den utrolige historien og tidløse skjønnheten til Italias hovedstad. Bestill ferien din til Roma med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Hva venter du på? Bestill i dag!

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Roma?
Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn) er den mest brukte flyplassen i Roma. Det er imidlertid flere andre alternativer her, så vær sikker på at du går for den mest praktiske for deg.
Hvor langt er det til Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn) fra sentrum av Roma?
FCO ligger 20 km fra bykjernen i Roma, så du må regne med en liten reise videre til sentrum av byen.
Kan jeg fly til Roma nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Roma, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Roma?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Roma, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Roma med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Roma, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Roma?
Det er to store flyplasser i Roma. FCO ligger omtrent 20 km fra sentrum, mens Roma (CIA-Ciampino) ligger rundt 15 km unna. Når du finner et bra tilbud og bestemmer deg for et sted å bo, blir det lettere å se hvilken av dem du skal fly til.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Roma?
Det er 70 flyselskaper som forbinder Roma med 187 flyplasser.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Roma?
British Airways og ITA Airways tilbyr ofte flyvninger til Roma. Fly med British Airways fra London, er en av de mest populære valgmulighetene.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Roma?
Det er ingen sak å planlegge en spennende ferie til Roma når du kan velge fra 2550 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Roma avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Roma har avgang fra flyplasser i Gamlebyen, Ashford og London.
Hvor lang er flyturen til Roma?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Gamlebyen til Roma tar det vanligvis ca. 2 t og 48 min. Fra Ashford kan du forvente 2 t og 47 min, mens det fra London tar 2 t og 30 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Roma?
Vi vet alle om noen reisende som alltid klarer å finne ekstremt rimelige billetter hver gang de skal på ferie. Vil du vite hemmeligheten? De venter ikke til siste liten. En annen måte å dra i land de beste prisene på er å undersøke på forhånd. Hvis reisemålet har flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de minst travle. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med gode råd og litt flaks kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Roma?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Roma være helt smertefri eller være langtekkelig. Nedenfor finner du noen tips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en knallbra flyreise er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. Det viktigste først: pass, billett, kredittkort og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som PC eller en god bok. Du bør heller ikke glemme ladere, en behagelig nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, leppepomade og et klesskift er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har skarpe gjenstander som en saks eller en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige kjemikalier som spraybokser og blekemidler samt væske og gelé i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Hovedmålet er å ha det så behagelig som mulig. Du bør kle deg lagvis i usyntetiske klær og ha med en jakke hvis det skulle være kjølig på flyet. På beina er det lurt å ha på et par romslige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene blir litt hovne i løpet av flyturen. Pakk heller stiletthælene og de tunge støvlene i bagasjen.
  • Dessverre er en av risikoene på lengre flyvninger utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å unngå dette bør du gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker kan også minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Roma?
Det handler bare om å klargjøre ting på forhånd. Vi har laget en liste med nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Roma:

  • I kontrollen må de aller først sjekke at du har gyldig pass og tilhørende ombordstigningskort før du får gå videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene og fjern alt som kan pipe i metalldetektoren. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert bærbar PC og mobil, må også skannes separat.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som parfyme og hårspray, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det er mulig at du må ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er smart å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Du kan ikke ta med skarpe eller spisse gjenstander inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Roma
AnkomstflyplassFiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn
Ankomstflyplassens IATA-kodeFCO
AnkomstbyRoma
Pris for flyreisen944 kr