Monti

Roma
Monti som inkluderer historisk arkitektur, kulturarv og ruiner
I Rione Monti, som er en av Romas mest berømte bydeler, kan du slappe av på vinbarer og restauranter og ta deg en spasertur til berømte Colosseum og andre historiske severdigheter.

Rione Monti er kjent for sin bohemaktige atmosfære og nærheten til noen av Romas mest berømte historiske steder. Fyll opp handleposene i eksklusive motebutikker, og rusle langs brosteinsgatene i dette historiske strøket.

Her finnes også et bruktmarked med blant annet antikke kameraer og ting til hjemmet. Utforsk det berømte Colosseum, eller ta deg en spasertur gjennom en stor offentlig park og beundre gamle skulpturer. Besøk den nærliggende Basilica di Santa Francesca Romana, en vakker romersk kirke fra 1100-tallet. En storbyferie i Rione Monti, som tradisjonelt har vært et arbeiderklassestrøk, anbefales hvis du vil oppleve den ekte romerske livsstilen.

Colosseum ligger en kort spasertur fra sentrum av Rione Monti. Bli med på en omvisning, og lær mer om dette enorme, ovale amfiteateret. Byggverket regnes som en av Romas største arkitektoniske skatter. Det ble reist i det første århundre e.Kr., og i gamle dager ble det brukt til offentlige arrangementer og gladiatorkamper.

Besøk Parco Del Colle Oppio, en historisk park i Rione Monti. Her fant man ruinene etter keiser Neros gylne hus. Selv om mange av monumentene er i dårlig stand, regnes parken fremdeles som et sted av stor arkeologisk betydning, og den er et fredelig sted der du kan slappe av.

Rusle gjennom Rione Montis stille gater. Stikk innom bokhandler og økologiske markeder. Strøket har en rekke lokale kunstgallerier og butikker med gamle klær. På det historiske møtestedet Piazza della Madonna dei Monti kan du beundre den toetasjes fontenen i renessansestil.

Du kan enkelt reise til Rione Monti og Colosseum fra undergrunnsstasjonen Colosseo. Bruk nabolaget som utgangspunkt for fotturer til historiske steder, eller bare nyt atmosfæren mens du slentrer langs de svakt skrånende brosteinsgatene under din ferie i Rione Monti.


Populære steder å besøke

Aktiviteter


De mest populære hotellene i Monti

Hotel Raffaello, Sure Hotel Collection by Best Western
Hotel Raffaello, Sure Hotel Collection by Best Western
3 out of 5
Via Urbana 3/5, Rome, RM, 184
Prisen er 1 070 kr per natt fra 31. aug. til 1. sep.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Roma, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,5/5 Wonderful! (997 anmeldelser)
Flott og rent hotell, med hyggelig personale
"Fantastisk service, og meget godt renhold. Frokost var innholdsrik til å være italiensk :) Hotellet ligger i gangavstand til de aller fleste severdigheter. Matbutikk like ved. Vi hadde rom med terrasse, noe som var veldig behagelig. Anbefaler virkelig dette hotellet!"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2022

Hotel Raffaello, Sure Hotel Collection by Best Western
Domus Liberius
Domus Liberius
Via Liberiana, 17, Rome, 00185
Prisen er 1 296 kr per natt fra 16. aug. til 17. aug.
Du kan bo på dette bed & breakfast-hotellet med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Roma. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport ...
4,4/5 Wonderful! (976 anmeldelser)
Flott tilgjengelighet
"Litt hard seng, kun rengjøring av håndkle hver 4 dag ellers 3 eur pr nytt håndkle. Hyggelig personale og kort vei til det meste."

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2017

Domus Liberius
Hotel 77 Seventy-Seven
Hotel 77 Seventy-Seven
4 out of 5
Via Agostino De Pretis, 77, Rome, Italy, 00185
Prisen er 1 600 kr per natt fra 21. aug. til 22. aug.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Roma, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et spa med full service og et treningssenter. ...
4,1/5 Very Good! (159 anmeldelser)
Stort sett fornøyd
"Hotellet er rent og fint. Vi bodde i annekset som så litt shabby ut ved første møte, men rommet var helt fint. Liker at det ikke var teppe på gulvet og aircon som funket bra (det var veldig varmt i Roma mens vi var der). Sengen var ganske hard, badet noe trangt, og vi sleit med å få till nett ordentlig ..."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2022

Hotel 77 Seventy-Seven
Profumo Maison Colosseo
Profumo Maison Colosseo
Via San Giovanni in Laterano, 108, Rome, RM, 184
Prisen er 1 237 kr per natt fra 16. aug. til 17. aug.
Du kan bo på dette bed & breakfast-hotellet med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Roma. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,4/5 Wonderful! (231 anmeldelser)
Nice boutique hotel close to Colosseum
"Nice boutique hotel close to the Colosseum located in a quiet neighborhood. Rooms were nice and tidy. Efficient check-in. Okay breakfast."

Anmeldelse skrevet 8. mai 2018

Profumo Maison Colosseo
Trevi Palace Hotel
Trevi Palace Hotel
3 out of 5
Via Mazzarino, 2, Rome, RM, 00184
Prisen er 1 536 kr per natt fra 23. aug. til 24. aug.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Roma, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,4/5 Wonderful! (279 anmeldelser)
Enkelt og hyggelig hotell
"Hotellet lå veldig fint og sentralt til like ved Trevifontenen. Rommet var lite, men hadde akkurat det vi trengte og var rent og med daglig rydding. Noe gatebråk var det som trakk ned. Frokosten var enkel, men med nydelig kaffe, og betjeningen var hyggelige og svært hjelpsomme."

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2017

Trevi Palace Hotel
The Glam
The Glam
4 out of 5
Via Nazionale 82, Rome, RM, 184
Prisen er 2 347 kr per natt fra 30. aug. til 31. aug.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Roma, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,6/5 Wonderful! (923 anmeldelser)
Supert hotell
"Fint rom, gode, store senger. Fantastisk takterrasse. God frokost. Svært sentralt. Stille rom. Hyggelig personal!."

Anmeldelse skrevet 4. mai 2022

The Glam
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.Monti

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: