Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Old Spitalfields Market

Dette innendørsmarkedet har et stort utvalg boder og restauranter, og et tydelig bohempreg.

Old Spitalfields Market er et overbygd marked med viktoriansk arkitektur øst i London. Det er et av byens største innendørsmarkeder og består av et stort, åpent torg med egne avdelinger for klær, kunsthåndverk og mat. Prut i vei med selgerne og gjør et kupp på klær, suvenirer og ulike godbiter.

Inngangen til markedet går gjennom en stor bue i den røde mursteinsfasaden. Bygningen er fra 1876 og er holdt i typisk viktoriansk stil. Hver dag er det en ulik sammensetning av boder her, med hver sine tilbud og røverkjøp. Her kan du kjøpe smykker, vintageklær, hatter, barneutstyr og mange andre produkter.

Hoveddelen av markedet er dekket av midlertidige boder, mens det ligger faste butikker langs kantene. I skjønnhetsbutikkene, som er elegant bygd inn i selve markedsbygningen, kan du kjøpe kosmetikk og hårprodukter. Kikk på klærne som selges i motebutikkene, og se etter møbler i interiørbutikkene. Markedet inneholder til og med et renseri.

Middagen kan inntas ved en av restaurantene på markedet. Området markedet ligger i, er flerkulturelt, og det er derfor flere internasjonale restauranter her, som Real Greek, Las Iguanas og Café Caribbean.

Ta en rundtur i området og lær mer om historien til stedet, der det har vært marked siden 1638. Det var kong Karl I som ga tillatelse til salg av kjøtt og grønnsaker i det som den gang var et landlig område i utkanten av London. Forstavelsen "Old" ble lagt til i 1991, da frukt- og grønnsaksavdelingen ble flyttet til New Spitalfields Market i Leyton.

Markedet har gratis adgang. Butikkene og restaurantene er åpne hver dag, men de viktigste markedsdagene er mellom torsdag og søndag. Markedet er ekstra travelt i helgene. Det avholdes også spesialarrangementer her, som popup-messer for vintageklær, salg av gamle plater og afrikanske markeder.

Ta toget eller undergrunnsbanen til Liverpool Street stasjon for å komme deg til markedet, som ligger rett øst for City of London. Markedet ligger i bydelen Tower Hamlets, bare en kort rusletur fra de hippe barene i Shoreditch.


Guide til utforskning av Old Spitalfields Market


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 446 hotellene nær Old Spitalfields Market
kr 1,094
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 599 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

kr 449
Point A Hotel London Liverpool Street

Point A Hotel London Liverpool Street

13-15 Folgate Street, London
3,8
av 5, basert på 3 535 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Shoreditch og 3 kilometer unna The Gherkin, London Bridge og Tower of London. Dessuten ligger Royal Exchange og Barbican Arts Centre kun 2 kilometer unna.

kr 1,053
Apex City of London Hotel

Apex City of London Hotel

1 Seething Lane, London
4,6
av 5, basert på 2 140 anmeldelser
4.5 av 5.0

Denne store og moderne bygningen ligger midt i sentrum av byen, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

kr 536
Qbic Hotel London City

Qbic Hotel London City

42 Adler Street, London
4,3
av 5, basert på 193 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Tower Hamlets og 3 kilometer unna Tower of London, London Bridge og St. Paul's Cathedral. Dessuten ligger The Gherkin og Tower Bridge kun 2 kilometer unna.

kr 1,061
Ace Hotel London Shoreditch

Ace Hotel London Shoreditch

100 Shoreditch High Street, London
4,4
av 5, basert på 1 111 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette London-hotellet ligger nær Old Spitalfields Market, Gherkin, Tower of London, Bank of England Museum, London-børs og St. Paul's Cathedral. Hotellet ligger i det historiske Shoreditch-nabolaget, et knytepunkt for gallerier, teatre og mote, og hjem til Brick Lane Market samt mange av Londons finansielle institusjoner og teknologifirma.

kr 436
Point A Hotel London Shoreditch

Point A Hotel London Shoreditch

8-10 Paul Street, London
3,9
av 5, basert på 305 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Hackney og 3 kilometer unna Barbican Arts Centre, St. Paul's Cathedral og Tower of London. Dessuten ligger London Bridge og The Gherkin kun 2 kilometer unna.

kr 1,521
Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

40 Liverpool Street, London
4,6
av 5, basert på 797 anmeldelser
5.0 av 5.0

Andaz Liverpool Street – et Hyatt-konsept, ligger ved siden av Liverpool Street Station og har en ideell beliggenhet for de som ønsker å utforske Londons East End og alle kunstgalleriene, butikkene, markedene og nattelivet her mens de fremdeles befinner seg i gangavstand fra byens historiske sentrum.

kr 821
citizenM London Shoreditch

citizenM London Shoreditch

6 Holywell Lane, London
4,6
av 5, basert på 209 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet boutique ligger i Hackney og 3 kilometer unna The Gherkin, Tower of London og London Bridge. Dessuten ligger Barbican Arts Centre og Royal Exchange kun 2 kilometer unna.