Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Old Spitalfields Market

Dette innendørsmarkedet har et stort utvalg boder og restauranter, og et tydelig bohempreg.

Old Spitalfields Market er et overbygd marked med viktoriansk arkitektur øst i London. Det er et av byens største innendørsmarkeder og består av et stort, åpent torg med egne avdelinger for klær, kunsthåndverk og mat. Prut i vei med selgerne og gjør et kupp på klær, suvenirer og ulike godbiter.

Inngangen til markedet går gjennom en stor bue i den røde mursteinsfasaden. Bygningen er fra 1876 og er holdt i typisk viktoriansk stil. Hver dag er det en ulik sammensetning av boder her, med hver sine tilbud og røverkjøp. Her kan du kjøpe smykker, vintageklær, hatter, barneutstyr og mange andre produkter.

Hoveddelen av markedet er dekket av midlertidige boder, mens det ligger faste butikker langs kantene. I skjønnhetsbutikkene, som er elegant bygd inn i selve markedsbygningen, kan du kjøpe kosmetikk og hårprodukter. Kikk på klærne som selges i motebutikkene, og se etter møbler i interiørbutikkene. Markedet inneholder til og med et renseri.

Middagen kan inntas ved en av restaurantene på markedet. Området markedet ligger i, er flerkulturelt, og det er derfor flere internasjonale restauranter her, som Real Greek, Las Iguanas og Café Caribbean.

Ta en rundtur i området og lær mer om historien til stedet, der det har vært marked siden 1638. Det var kong Karl I som ga tillatelse til salg av kjøtt og grønnsaker i det som den gang var et landlig område i utkanten av London. Forstavelsen "Old" ble lagt til i 1991, da frukt- og grønnsaksavdelingen ble flyttet til New Spitalfields Market i Leyton.

Markedet har gratis adgang. Butikkene og restaurantene er åpne hver dag, men de viktigste markedsdagene er mellom torsdag og søndag. Markedet er ekstra travelt i helgene. Det avholdes også spesialarrangementer her, som popup-messer for vintageklær, salg av gamle plater og afrikanske markeder.

Ta toget eller undergrunnsbanen til Liverpool Street stasjon for å komme deg til markedet, som ligger rett øst for City of London. Markedet ligger i bydelen Tower Hamlets, bare en kort rusletur fra de hippe barene i Shoreditch.


Guide til utforskning av Old Spitalfields Market


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 985 hotellene nær Old Spitalfields Market
1,132 kr
Apex City of London Hotel

Apex City of London Hotel

1 Seething Lane, London
4,6
av 5, basert på 2 118 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne store og moderne bygningen ligger midt i sentrum av byen, 400 meter fra Tower of London og Tower Bridge og 750 meter fra Bank of England.

ibis London City - Shoreditch

ibis London City - Shoreditch

5 Commercial Street, London
4,0
av 5, basert på 2 698 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Shoreditch og 15 minutters gange unna Lloyd’s of London, Tower of London og The Gherkin. Dessuten ligger London Bridge og Royal Exchange kun 2 kilometer unna.

Point A Hotel London Liverpool Street

Point A Hotel London Liverpool Street

13-15 Folgate Street, London
3,8
av 5, basert på 3 733 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Shoreditch og 2 kilometer unna Lloyd’s of London, London Bridge og Museum of London. Dessuten ligger Tower of London og The Gherkin kun 2 kilometer unna.

Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

40 Liverpool Street, London
4,6
av 5, basert på 822 anmeldelser
5.0 av 5.0

Andaz Liverpool Street – et Hyatt-konsept, ligger ved siden av Liverpool Street Station og har en ideell beliggenhet for de som ønsker å utforske Londons East End og alle kunstgalleriene, butikkene, markedene og nattelivet her mens de fremdeles befinner seg i gangavstand fra byens historiske sentrum.

1,597 kr
M by Montcalm Shoreditch London Tech City

M by Montcalm Shoreditch London Tech City

151-157 City Road, London
4,5
av 5, basert på 750 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Hackney og 3 kilometer unna Barbican Arts Centre, Museum of London og St. Paul's Cathedral. Dessuten ligger Royal Exchange og The Gherkin kun 2 kilometer unna.

Club Quarters Hotel, Gracechurch

Club Quarters Hotel, Gracechurch

7 Gracechurch Street, London
4,1
av 5, basert på 2 081 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette business-hotellet ligger i den østlige delen av London, i et historisk område i nærheten av Bank of England, ved siden av Leadenhall Market. Hotellet ligger blant kirker, parker og puber, og er bare en kort spasertur fra Tower of London, Tower Bridge og Themsen.

citizenM London Shoreditch

citizenM London Shoreditch

6 Holywell Lane, London
4,6
av 5, basert på 266 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet i boutique-stil ligger i Hackney og 2 kilometer unna Old Spitalfields Market og Tower of London. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og Covent Garden Market kun 5 kilometer unna.

Batty Langley's

Batty Langley's

12 Folgate Street, London
4,8
av 5, basert på 184 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Shoreditch og 2 kilometer unna Lloyd’s of London, Tower of London og Museum of London. Dessuten ligger London Bridge og The Gherkin kun 2 kilometer unna.