Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Old Spitalfields Market

Dette innendørsmarkedet har et stort utvalg boder og restauranter, og et tydelig bohempreg.

Old Spitalfields Market er et overbygd marked med viktoriansk arkitektur øst i London. Det er et av byens største innendørsmarkeder og består av et stort, åpent torg med egne avdelinger for klær, kunsthåndverk og mat. Prut i vei med selgerne og gjør et kupp på klær, suvenirer og ulike godbiter.

Inngangen til markedet går gjennom en stor bue i den røde mursteinsfasaden. Bygningen er fra 1876 og er holdt i typisk viktoriansk stil. Hver dag er det en ulik sammensetning av boder her, med hver sine tilbud og røverkjøp. Her kan du kjøpe smykker, vintageklær, hatter, barneutstyr og mange andre produkter.

Hoveddelen av markedet er dekket av midlertidige boder, mens det ligger faste butikker langs kantene. I skjønnhetsbutikkene, som er elegant bygd inn i selve markedsbygningen, kan du kjøpe kosmetikk og hårprodukter. Kikk på klærne som selges i motebutikkene, og se etter møbler i interiørbutikkene. Markedet inneholder til og med et renseri.

Middagen kan inntas ved en av restaurantene på markedet. Området markedet ligger i, er flerkulturelt, og det er derfor flere internasjonale restauranter her, som Real Greek, Las Iguanas og Café Caribbean.

Ta en rundtur i området og lær mer om historien til stedet, der det har vært marked siden 1638. Det var kong Karl I som ga tillatelse til salg av kjøtt og grønnsaker i det som den gang var et landlig område i utkanten av London. Forstavelsen "Old" ble lagt til i 1991, da frukt- og grønnsaksavdelingen ble flyttet til New Spitalfields Market i Leyton.

Markedet har gratis adgang. Butikkene og restaurantene er åpne hver dag, men de viktigste markedsdagene er mellom torsdag og søndag. Markedet er ekstra travelt i helgene. Det avholdes også spesialarrangementer her, som popup-messer for vintageklær, salg av gamle plater og afrikanske markeder.

Ta toget eller undergrunnsbanen til Liverpool Street stasjon for å komme deg til markedet, som ligger rett øst for City of London. Markedet ligger i bydelen Tower Hamlets, bare en kort rusletur fra de hippe barene i Shoreditch.


Guide til utforskning av Old Spitalfields Market


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 4 737 hotellene nær Old Spitalfields Market
Point A Hotel London Liverpool Street
Point A Hotel London Liverpool Street

Point A Hotel London Liverpool Street

13-15 Folgate Street, London
   
  3,9
  av 5, basert på 3 873 anmeldelser
  2.5 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Shoreditch og 3 kilometer unna The Gherkin, London Bridge og Museum of London. Dessuten ligger Tower of London og Royal Exchange kun 2 kilometer unna.

  Dorsett City London
  Dorsett City London

  Dorsett City London

  9 Aldgate High Street, London
    
   4,6
   av 5, basert på 235 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet i London ligger i gåavstand fra The Gherkin og Tower of London. I nærheten finner du dessuten Sky Garden og Royal Exchange.

   Point A Hotel London Shoreditch 585 kr
   Point A Hotel London Shoreditch

   Point A Hotel London Shoreditch

   8-10 Paul Street, London
     
    4,1
    av 5, basert på 522 anmeldelser
    3.5 av 5.0

    Dette hotellet ligger i Hackney og 3 kilometer unna Barbican Arts Centre, Museum of London og London Stock Exchange. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og Tower of London kun 2 kilometer unna.

    Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt 1,549 kr
    Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

    Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

    40 Liverpool Street, London
      
     4,6
     av 5, basert på 852 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Andaz Liverpool Street – et Hyatt-konsept, ligger ved siden av Liverpool Street Station og har en ideell beliggenhet for de som ønsker å utforske Londons East End og alle kunstgalleriene, butikkene, markedene og nattelivet her mens de fremdeles befinner seg i gangavstand fra byens historiske sentrum.

     Grange St. Paul's 1,361 kr
     Grange St. Paul's

     Grange St. Paul's

     10 Godliman Street, London
       
      4,3
      av 5, basert på 1 524 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i The City of London og 5 minutters gange unna St. Paul's Cathedral og London Stock Exchange. Dessuten ligger Museum of London og Old Bailey kun 10 minutter unna.

      196 Bishopsgate
      196 Bishopsgate

      196 Bishopsgate

      196 Bishopsgate, London
        
       4,3
       av 5, basert på 873 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Rett ut mot Liverpool Street Station, i Londons finansdistrikt, ligger dette leilighetshotellet, bare en kort tur med undergrunnen til West End, gangavstand til Themsen og nær bydelene Hoxton og Shoreditch.

       Grange City Hotel
       Grange City Hotel

       Grange City Hotel

       8-14 Cooper's Row, London
         
        4,2
        av 5, basert på 1 082 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær stranden i The City-området i London, i nærheten av Tower of London, 30 St. Mary Axe og Tower Bridge. London rådhus og London Mansion House ligger også i nærheten.

        Monopoly Accommodations
        Monopoly Accommodations

        Monopoly Accommodations

        Wentworth Street 41-43, London
          
         3,4
         av 5, basert på 244 anmeldelser
         3.5 av 5.0

         Dette gjestehuset ligger i Shoreditch og 3 kilometer unna The Gherkin, Tower of London og London Bridge. Dessuten ligger Museum of London og Royal Exchange kun 2 kilometer unna.