Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Greenwich Village
New York

Greenwich Village fasiliteter samt fjell

Dette området var en gang i tiden sentrum for New Yorks kunstnerliv og er i dag et av byens beste steder for å slappe av og nyte en espresso eller se en uavhengig film.

På 1900-tallet var New Yorks Greenwich Village stedet hvor byens mest trendy innbyggere bodde. Små trykkerier, eksperimentelle teatre og barer for homofile og lesbiske blomstret her, i tillegg til at området hadde en svært alternativ kultur. Etter 2. verdenskrig skrev ledere av Beat-generasjonen dikt og fortellinger på kaffebarer her. Selv om mange av kunstnerne er blitt presset ut som følge av de høye leieprisene i dagens New York, kan Greenwich Village fremdeles by på kultur, billig mat og en småbyaktig sjarm.

Du kan starte utforskningen i Washington Square Park. Blant hundeparker og matboder finner du her Washington Square Arch. Denne marmorbuen ble bygget i 1892 og hadde Paris' Triumfbue som modell. Dra videre til parkens sørøstlige hjørne for å utfordre noen til et parti sjakk.

Ta deg noe å spise i MacDougal Street, som ligger like sør for Washington Square Park. Gaten var en gang i tiden fylt med kunstneriske kaffebarer og tilbyr i dag billig etnisk mat. Kjøp deg en falafel, en indisk wrap eller et pizzastykke.

Greenwich Village har en lang tradisjon for eksperimentelt teater, men i disse dager er området i større grad et sentrum for New Yorks filmverden. Du kan få med deg en smal film på IFC Center. Dette kunsthuset erstattet områdets høyt ansette Waverly Theater i 6th Avenue. Hvis du foretrekker det, kan du i stedet se en klassisk film i Film Forum i den sørvestlige delen av området.

Spaser gjennom de smale gatene i West Village for å få et innblikk i hvordan området en gang i tiden var. Her kan du se svingete, diagonale gater skille seg ut fra resten av byens gatenett, og dette området passer utmerket for en rusletur.

Svinger du inn i Christopher Street, kan du se en av de viktigste tilholdsstedene for den amerikanske bevegelsen for homofiles rettigheter. Stonewall Inn var stedet hvor det historiske Stonewall-opprøret i 1960-årene skjedde. I tre dager kjempet demonstranter her mot politiet for homofiles rettigheter. I dag byr Christopher Street på barer og butikker som er særlig populære blant de som er med i LHBT-fellesskapet.

Det går metro og buss til flere stasjoner og holdeplasser i Greenwich Village. Du kan ta metroen til stasjonen West 4th Street.


Populære steder å besøke i Greenwich Village

Populære aktiviteter i Greenwich Village


De mest populære hotellene i Greenwich Village

The Standard High Line
The Standard High Line
4 out of 5
848 Washington St, New York, NY
Prisen er 2 093 kr per natt fra 16. mai til 16. mai
Dette hotellet ligger i Greenwich Village og 5 minutters gange unna Whitney-museet for amerikansk kunst og The High Line Park. Dessuten ligger Chelsea marked ...
4.2/5Excellent! (337 anmeldelser)
Fabelaktig!
"Det beste hotellet i NYC - punktum."

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2015

The Standard High Line
Chelsea Pines Inn
Chelsea Pines Inn
2.5 out of 5
317 West 14th Street, New York, NY
Prisen er 869 kr per natt fra 13. mai til 13. mai
Dette hotellet ligger i Greenwich Village og 10 minutters gange unna Chelsea marked og The High Line Park. Dessuten ligger Times Square og Empire State Building ...
4.1/5Very Good! (638 anmeldelser)
Helt ok.
"Hotellet ligger bra, i nærheten av t-bane. Hyggelig personalet. Rommet var liten og veldig kaldt. Alt ser ganske slitt og utdatert ut. Bildene på websiden tilsvarer ikke helt kvaliteten i virkeligheten. Renhold var ok, frokost var veldig enkelt."

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

Chelsea Pines Inn
The Marlton Hotel
The Marlton Hotel
4.5 out of 5
5 W 8th St, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 904 kr per natt fra 23. mai til 23. mai
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Greenwich Village og 5 minutters gange unna 5th Avenue og Washington Square Park. Dessuten ligger New York Universitet ...
4.5/5Wonderful! (995 anmeldelser)
Great hotel, great location
"Great Hotel at a perfect location. Small rooms, but travelling for work they’re ok. Would love for there to be a gym."

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019

The Marlton Hotel
Washington Square Hotel
Washington Square Hotel
3.5 out of 5
103 Waverly Pl, New York, NY
Prisen er 1 678 kr per natt fra 12. mai til 12. mai
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i New York og 5 minutters gange unna 5th Avenue og Washington Square Park. Dessuten ligger ...
4.3/5Excellent! (986 anmeldelser)
Sjarmerende men kaldt
"Koselig og sjarmerende hotell, med vennlig betjening og bra beliggenhet. Rommet vårt i 3. etasje var så kaldt at det er nok til at jeg ikke kommer til å returnere (rommet hadde air condition/varmepumpe, men blåste kun kald luft selv om vi stilte temperaturen høyt)"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020

Washington Square Hotel
Walker Hotel Greenwich Village
Walker Hotel Greenwich Village
4.5 out of 5
52 West 13th Street, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 187 kr per natt fra 23. mai til 23. mai
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Greenwich Village og 10 minutters gange unna 5th Avenue og Union Square Park. Dessuten ligger Washington Square Park ...
4.4/5Wonderful! (517 anmeldelser)
Første gang i New York
"Vi hadde strålende dage på The Jade i New York. Kult hotel også for våre to ungdommer. Manglet varme på badegulvet. Virkelig god service av ansatte. E rmeget glad for at vi valgte å bo i denne delen av NY. Ungt, urbant og litt roligere."

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2016

Walker Hotel Greenwich Village
Gansevoort Meatpacking
Gansevoort Meatpacking
4.5 out of 5
18 9th Avenue at 13th street, New York, NY
Prisen er 3 295 kr per natt fra 11. mai til 11. mai
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i New York og 5 minutters gange unna Whitney-museet for amerikansk kunst og Chelsea marked. ...
4.3/5Excellent! (993 anmeldelser)
"The hotel is need of a serious makeover For the price it’s not as expected The breakfast facilities are limited for the standard you expect"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Gansevoort Meatpacking
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i Greenwich VillageGreenwich Village

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: