Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Lombardia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Lombardia med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Lombardia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Lombardia

Sina Centurion Palace
Hotel Nani Mocenigo Palace
Hotel Ca' Zusto Venezia
Royal San Marco Hotel
Hotel Le Isole

De mest populære hotellene i Lombardia

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
4 out of 5
S.S. 336, Ferno, VA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 185 kr per natt fra 1. mai til 2. mai
4.3/5Excellent! (1,418 anmeldelser)
"Helt gre"

Anmeldelse skrevet 11. des. 2019

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
Mandarin Oriental, Lago di Como
Mandarin Oriental, Lago di Como
5 out of 5
Via Enrico Caronti 69, Blevio, CO
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 5 967 kr per natt fra 19. apr. til 20. apr.
4.7/5Exceptional! (338 anmeldelser)
Perfect stay, but expect your bill to double
"Everthing was perfect except for the unreasonable high price level of food, drinks etc. 8 EUR for a small bottle of water and 22 EUR for a drink is unfair. Great that you can rent a boat for self driving at the hotel, swimming pool is perfect and the service level of the staff is great, but as expected ..."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Mandarin Oriental, Lago di Como
Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport
Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport
3 out of 5
Via de Pinedo Ang., Via Oldrini Case Nuove, Somma Lombardo, VA
Gratis avbestilling
Prisen er 542 kr per natt fra 25. apr. til 26. apr.
4.2/5Very Good! (1,138 anmeldelser)
Kommer til å bo her igjen ved behov
"Hotellet er som et typisk amerikansk flyplasshotell. Rommet var helt fint. Frokosten var grei nok, men også amerikansk preget, lite fra italiensk kjøkken. Ikke kjøleskap på rom, isbitmaskin nede. Gratis shuttlebuss ca 250meter å gå.(buss-stopp: Case Nuove) Skal du til terminal 1 går du på på samme ..."

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Lombardia

Ferie i Lombardia – mote, kultur og friluftsliv

På en reise til Lombardia i Nord-Italia kan du gå på oppdagelsesferd i gamlebyer fra middelalderen, se siste mote og slappe av ved landets store innsjøer. Lombardia er en region full av skoger, snøkledde fjell, innsjøer og maleriske byer og landsbyer. Landskapet innbyr til varierte opplevelser i det fri, mens byene rommer kulturelle og historiske skatter. Kjøp siste skrik i en av verdens motehovedsteder, utforsk middelalderkjerner, stå på ski i Alpene, og nyt livet ved Italias store innsjøer.

Dra til Milano , hovedstaden i Lombardia, som er et globalt motesentrum. Se etter designerklær i butikkene i shoppingstrøket Quadrilatero d’Oro og i den glassdekkede handlegaten Galleria Vittorio Emanuele II . Bruk de nye klærne dine under en elegant aften på det berømte operahuset La Scala. Besøk noen av byens andre berømte attraksjoner. I spisesalen til klosteret Santa Maria delle Grazie kan du beundre fresken Nattverden, et av Leonardo da Vincis mesterverk. Nyt utsikten fra det spirdekkede taket på den gotiske katedralen i Milano .

Kjør eller ta tog til Mantova, som ligger omtrent 155 kilometer sørøst for Milano. Denne renessansebyen er full av arkitektoniske perler, blant annet det praktfulle Palazzo Ducale og katedralen fra sent på 1300-tallet. Du kan se flere prektige bygg i Pavia, som var kjent som byen med de hundre tårn i middelalderen. På den tiden prøvde rike innbyggere å overgå hverandre ved å bygge høye bygninger. Se opp mot de gjenværende tårnene, som tilsynelatende ikke har noen funksjon.

Utnytt Lombardias varierte landskap til fulle. Stå på ski på skistedene Bormio og Livigno . Dra på vintur gjennom de vinrankedekkede åsene i Franciacorta, og smak på Italias musserende viner.

Nyt naturprakten og stillheten ved Comosjøen , Maggioresjøen og Gardasjøen i den nordlige delen av regionen. På disse enorme innsjøene kan du seile, brettseile og padle. Besøk byene og landsbyene som ligger rundt innsjøene. Langs bredden av Comosjøen ligger de århundregamle kirkene og villaene i Bellagio . Dra på sightseeing til Rocca Scaligera, et slott på den sørlige bredden av Gardasjøen.

Du kan reise til Lombardia ved å ta fly til en av Milanos internasjonale flyplasser. Bruk leiebil, tog og buss for å få med deg det beste av regionens natur, kultur og historie.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å reise til Lombardia?
Hvis du elsker den pulserende atmosfæren i høysesongen, bør du ta turen til Lombardia i juli, juni, april. Foretrekker du derimot en mer avslappet atmosfære, så vil desember, oktober, november passe deg bedre. Har du et mer begrenset budsjett, bør du unngå september, da prisene på hotell og fly stiger. De aller beste tilbudene finner du vanligvis i desember.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Lombardia?
Ikke alle flyselskaper legger ut prisene sine lang tid i forveien, men du kan som oftest søke etter internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år innen avreise. Da er muligheten størst for å benytte seg av de beste tilbudene. Hvis du er sent ute, kan du fremdeles være heldig. Noen ganger blir de billigste billettene publisert noen få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Lombardia?
Så mange steder å utforske og så mye å oppleve. Med en pakkereise kan du få med deg mer. Sett sammen flyreiser, hoteller og leiebiler og spar penger.