Manhattan

Hotell i Manhattan, New York

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære hoteller i nærheten av New York i New York

The Westin New York Grand Central
4.5 out of 5
212 East 42nd Street, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 964 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
4.2/5Utmerket! (2,591 anmeldelser)
God standard og god beliggenhet.

"Vi var fornøyde med dette hotellet, grei størrelse på rommet og rent og pent. Standarden er helt grei, ikke noe veldig fancy greier, men alt fungerer som det skal. Det er dyrt å bo på Manhattan, så man får en del mer for pengene i andre mindre hippe byer. Vi har vært i New York flere ganger og bodd ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2018

The Westin New York Grand Central
Pod Times Square
3 out of 5
400 W 42nd Street, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 017 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
4.4/5Fantastisk! (3,390 anmeldelser)
Sentralt beliggende, manglet det lille ekstra

"Senralt beliggende på Manhattan like i nærheten av teater og andre populære reisemål når du er i New York. Hotellrommet er praktisk innredet. Vi, mor og tenåring hadde hver vår køyeseng og godt utstyrt bad. Mulighet for å ha baggasje i eget baggasjerom etter utsjekk. Vi sjekket inn seint på kvelden. ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Pod Times Square
Row NYC
4 out of 5
700 8th Avenue, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
965 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
3.6/5Bra! (14,015 anmeldelser)

"Det er veldig sentralt, men kvalitet på rommene ødelegger alt. Rommene trenger virkelig oppussing+ altfor Småe rom.. Vi hadde mugg i badet vårt!! Ble oppgradert til et annet rom, men pakke opp og ned osv tok oss neste halve dag. Anbefaler alle å betale litt mer og bo i et bedre hotell!!"…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Row NYC
Hotel Pennsylvania
2.5 out of 5
401 7th Ave, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 289 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
2.6/5 (28,225 anmeldelser)
Sentralt hotel, 30 % rimeligere enn gjennomsnittet

"Hotellet er ekstremt sentralt, og kan ikke ha en bedre plassering."…"

Anmeldelse skrevet 8. mai 2019

Hotel Pennsylvania
Hotel Edison
3.5 out of 5
228 W 47th St, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 175 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
3.7/5Bra! (19,027 anmeldelser)

"Svært sentralt,- få minutter fra Times Square! Pent hotel, men rommet trenger oppussing! Det var veldig kaldt på rommet da vi kom og vi fikk ikke bedre temperaturen på annen måte enn å skru av hele air-condition! Hyggelig og veldig god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 5. mai 2019

Hotel Edison
Park Central Hotel New York
4 out of 5
870 7th Ave, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 246 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
3.9/5Veldig bra! (9,094 anmeldelser)
Sentralt beliggende med fine fasiliteter

"Hotellet ligger fint til på 7th Ave og det er en super beliggenhet til alt man vil foreta seg i New York. Det er gåavstand til mange severdigheter og blir det for langt å gå, fungerer T-banen utmerket med stasjoner rett ved hotellet. Mange spisesteder å velge mellom i alle varianter, ligger også ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2019

Park Central Hotel New York
The New Yorker A Wyndham Hotel
4 out of 5
481 Eighth Ave., New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 180 kr
per natt
10. nov.–11. nov.
3.9/5Veldig bra! (19,680 anmeldelser)

"Rydding på rommet hver dag, veldig sentralt. Subway ved siden av hotellet. Ingen bar eller restaurent på hotellet. Litt slitent men beliggenheten med gå avstand til veldig mange severdigheter gjør sette til ett yppeeøig utgangspunkt. Hva resortfeen skal dekke er ubegripelig. Trimrom er det de ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. mai 2019

The New Yorker A Wyndham Hotel
The Belvedere Hotel
3.5 out of 5
319 W 48th St, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 506 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
4.2/5Utmerket! (22,718 anmeldelser)
Bra, men dropp frokosten

"Bra rom og god service. Fin beliggenhet. Frokosten var en vits og ikke verdt pengene sine. Det var bare tull og løgn."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2019

The Belvedere Hotel
YOTEL New York
4 out of 5
570 Tenth Avenue, New York, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 514 kr
per natt
27. okt.–28. okt.
4.2/5Utmerket! (14,887 anmeldelser)
Great value for money

"Bra"…"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2019

YOTEL New York
Grand Hyatt New York
4 out of 5
109 East 42nd Street, at Grand Central Terminal, New York, NY
Gratis avbestilling
1 907 kr
per natt
15. nov.–16. nov.
4.1/5Veldig bra! (11,519 anmeldelser)

"Bra hotell som ligger sentralt på Manhattan, litt små rom men helt greit. Frokost kan kjøpes rett utenfor hotellet til halve prisen. Stort hotell med mange gjester som vi gjerne booker neste gang vi er i New York."…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018

Grand Hyatt New York
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Manhattan
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Manhattan

Hotell Manhattan: Manhattan er selve hjertet i New York, og du skal lete lenge for å finne noen som ikke har hørt om nettopp Manhattan. New York er delt inn i fem distrikter, og foruten Manhattan er disse Bronx, Brooklyn, Queens og Richmond og Staten Island. Det er Manhattan de fleste turister besøker når de reiser til New York, og for mange er det nettopp dette området som er New York.

Som kanskje det mest populære reisemålet i hele verden, er det selvfølgelig en rekke hoteller å velge mellom på Manhattan. Hvor du bør velge å bo, avhenger av hvilket område du planlegger å bruke det meste av tiden din. Selv om det er lett å komme seg rundt i distriktet, er det ganske stort, så du kan spare mye tid på å bo nær attraksjonene du planlegger å få med deg.

Enten du er på jakt etter et billig hotell med 1 stjerne eller et ordentlig luksushotell med 5 stjerner, har du mye å velge mellom på Manhattan. Det aller største utvalget er det i mellomsegmentet, med 3 eller 4 stjerner. Du kan velge mellom familiehoteller, forretningshoteller, luksushoteller og hoteller med basseng, for å nevne noen av typene hoteller du finner her. Vær imidlertid oppmerksom på at hotellrommene ofte er mindre enn andre steder, på grunn av den tette bebyggelsen. Bruker du Expedia er du sikret å finne et billig hotell på Manhattan.

Områder på Manhattan

Siden Manhattan er såpass stort, deles det ofte inn i flere mindre områder. Disse områdene er hovedsakelig Harlem, Upper West Side, Upper East Side, Midtown North, Midtown South, Chelsea og Meatpacking, East Village, West Village, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Lower East Side, Financial District. Nedenfor kan du lese noen korte linjer om hvert av disse områdene, så du får en følelse for hva hvert av dem har å tilby.

Harlem – Området har vært preget av en del sosiale problemer, men blomstrer nå for fullt. Stikk innom en søndagsgudstjeneste med fullt gospelkor eller ta turen innom kafeen hvor gjengen i Seinfelt hang.

Upper West Side – Et av de mer eksklusive boligområdene, men også stedet hvor du finner Lincoln Center og naturhistorisk museum. Enkel tilgang til Central Park.

Midtown North – Stort hotellområde, og det er her du finner kjente steder som Rockefeller Center, Times Square, Grand Central, Bryant Park og FN-bygningen. Top of the Rock har bedre utsikt over byen enn Empire State Building.

Midtown South – Også her er det mange hoteller, samt at det her du finner Empire State Building og konsertarenaen Madison Square Garden.

Chelsea og Meatpacking – Området med størst tetthet av nattklubber, men det er også mange roligere barer og fantastiske restauranter. Minglestedet for de unge og trendy i New York.

East Village – Var lenge kjent for å være områder med mange kunstnere, men den siste tiden har mange pengesterke mennesker flyttet hit. Et variert og bra uteliv.

West Village og Greenwich Village – To roligere områder, hvor bebyggelsen er mye lavere og gatene er smalere. Det er mange hyggelige barer og restauranter i dette området, og her finner du også New York University.

SoHo og Little Italy – Dersom det er shopping du er ute etter, er SoHo ditt Mekka. Her er det både kjente kjedebutikker og designerbutikker. Det er også mange kunstgallerier her. Little Italy er naturlig nok dominert av Italia, og du finner ikke like mange italienske restauranter noe annet sted i byen.

Hotellbestilling: Manhattan

Søk etter et hotell i Manhattan. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Manhattan ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Manhattan.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Manhattan. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Manhattan for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Manhattan. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Manhattan.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Manhattan

Nylige anmeldelser i Manhattan