Mallorca

Reiseguide
Parc de La Mar som inkluderer kirke eller katedral, fjell og elv eller bekk
Denne vakre øya er best kjent for strendene, og de kan ofte overskygge de like flotte klostrene, middelalderbyene og tradisjonelle markedene.

Mallorca er et av de mest populære reisemålene i det spanske Middelhavet, og øya byr på en fristende blanding av byer oppe i åsene, en kystlinje med strender og frodige olivenlunder. Selv om øyas idylliske strender er populære med rette, er det verdt å reise innover på øya for å utforske et annerledes landskap.

Når du er på ferie på Mallorca, er øyas kulturrike hovedstad, Palma med den flotte gotiske Catedral de Palma, virkelig verdt et besøk. Se den surrealistiske baldakinen laget av Antoni Gaudí og det bisarre malte keramikktablået av skulptøren Miquel Barceló. Når du forlater katedralen, kan du gå gjennom mange sjarmerende gater omgitt av historiske bygninger og gode restauranter.

Nord for Palma ligger den vakre byen Valldemossa. Byen er best kjent for karteuserklosteret fra 1300-tallet. Dette fascinerende klosteret har vært hjem for konger og munker, i tillegg til komponisten Frédéric Chopin og forfatteren George Sand.

Du bør også besøke Sóller, en nydelig by full av storslåtte bygninger fra 1800- og tidlig 1900-tallet. Se interessante bygninger i modernistisk stil tegnet av Antoni Gaudí og andre kunstnere fra samme tid. Ta turen innom det tradisjonelle lørdagsmarkedet.

Rusle gjennom de sjarmerende gatene i Alcudia, med og se de fine steinhusene og flotte kirkene. Besøk ruinene etter den gamle romerske byen Pollentia, som skriver seg tilbake til år 70 f.Kr.

En reise til Mallorca er ikke komplett uten en tur på stranden. El Arenal er en av øyas mest populære strender, og den er kjent for gyllen sand og festing hele natten. Reis til Cala Mesquida på nordøstkysten hvis du vil oppleve utmerkede surfeforhold, eller dra til Cala Comtessa på vestkysten hvis du ønsker roligere vann og en mer familievennlig stemning.

Mallorca ligger 210km fra Barcelona. Du kommer til øya via båt eller fly. De fleste severdighetene er tilgjengelig med buss fra hovedstaden Palma. Unngå de største folkemengdene ved å reise utenfor høysesongen i juli og august. Vannet er vanligvis varmt nok for bading helt til tidlig i oktober. Våren er også en flott tid her, da øyas velduftende mandelblomster blomstrer.

Discover neighborhoods in Mallorca

Helios Mallorca Hotel & Apartments
Helios Mallorca Hotel & Apartments
3 out of 5
Carrer de la Carabela, 7, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca, 7610
Prisen er 1 269 kr per natt fra 19. sep. til 20. sep.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Palma de Mallorca, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en badstue. Gjestene ...
4,5/5 Wonderful! (1 005 anmeldelser)
Veldig fornøyd
"Veldig fornøyd med oppholdet og beliggenheten. Fikk til og med servert en flaske bobler med mye annet godt til rommet på min bursdag og et hyggelig håndskrevet kort fra manageren :-)"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2022

Helios Mallorca Hotel & Apartments
INNSiDE by Melia Palma Bosque
INNSiDE by Melia Palma Bosque
4 out of 5
Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca, Mallorca, 07014
Prisen er 1 581 kr per natt fra 11. sep. til 12. sep.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Palma de Mallorca, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og ...
4,4/5 Excellent! (495 anmeldelser)
"Had a amazing experience here, the pool was fantastic, the staff was nice and friendly and good food."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2022

INNSiDE by Melia Palma Bosque
Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá
Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá
4 out of 5
Paseo Maritimo 11, Palma de Mallorca, Mallorca, 7014
Prisen er 1 493 kr per natt fra 5. sep. til 6. sep.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Palma de Mallorca, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,2/5 Very Good! (993 anmeldelser)
"Flott rom, stor og god balkong med flott utsikt! Eneste minuset var dårlig ventilasjon på badet."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2022

Hotel Palma Bellver Affiliated by Meliá
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Aparthotel Fontanellas Playa
Aparthotel Fontanellas Playa
4 out of 5
Calle Caravel la, S/N, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca, 7610
Prisen er 1 574 kr per natt fra 31. aug. til 1. sep.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Palma de Mallorca, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten ...
4,2/5 Excellent! (884 anmeldelser)
Apartment hotel close to the beach
"The positive first: Close to the beach and nice boardwalk Great breakfast! We had an apartment with partial sea view, the size of the apartment was good with a comfortable bed. The airport is just a 10 minute drive away, but we heard no noise from airplanes We would have liked a bigger balcony, or ..."

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2022

Aparthotel Fontanellas Playa
Hipotels Cala Bona Club
Hipotels Cala Bona Club
4 out of 5
Ctra. Cala Bona-Cp, 30, Son Servera, Mallorca, 07559
Prisen er 837 kr per natt fra 19. sep. til 20. sep.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Son Servera, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger ...
4,3/5 Excellent! (26 anmeldelser)
Stadigvæk et dejligt sted
"Stadig dejligt sted, men det mangler lidt fra da det var et sunwing hotel."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Hipotels Cala Bona Club
 Apartahotel Fil Suites
Apartahotel Fil Suites
4 out of 5
Carrer de la Ferreria 14, Palma de Mallorca, Illes Balears, 07002
Prisen er 1 729 kr per natt fra 11. sep. til 12. sep.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Palma de Mallorca, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi ...
4,8/5 Exceptional! (291 anmeldelser)
Supert hotell med flott beliggenhet
"Flott hotell med super beliggenhet i Palma. Store, fine rom/leiligheter med gode senger. Godt renhold og svært hyggelig betjening. Anbefaler å bestille beste romkategori (stor leilighet m/kjøkken og veranda). Flere gode restauranter i umiddelbar nærhet samt gangavstand til bystranda. Deilig å kunne ..."

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2022

Apartahotel Fil Suites
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Mallorca