Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Mallorca

Vis alle leiebiler i Mallorca

Gode tilbud på leiebiler i Mallorca

Leiebil på Mallorca

Den spanske øya Mallorca er et populært feriested for nordmenn, og ligger flott plassert i Middelhavet. Hovedstaden på øya er Palma de Mallorca, hvor det bor i overkant av 400 000 personer. Øyas økonomi er i stor grad basert på turisme, og turistene kommer i all hovedsak for å sole seg og bade. Med et areal på i overkant av 3600 kvadratkilometer, er det nesten et must å ha tilgang på leiebil under oppholdet på øya – så du kan komme deg rundt og se de forskjellige byene og landsbyene.

Dersom du benytter deg av Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, er du sikret en billig leiebil på Mallorca. Bestill flybilletter til Mallorca samtidig, og du sparer enda mer.

Det er jevnlige flyvninger til Mallorca fra Norge, og Son Sant Joan lufthavn er et fint sted å ordne seg med leiebil – så du kan kjøre til hotellet på Mallorca. De fleste av selskapene som driver med bilutleie på flyplassen benytter seg av Expedia til å formidle sine leiebiler – så du kan enkelt avtale at en bil skal stå klar til deg når du lander.

Litt mer om Mallorca

Det var på 1950-tallet det ble populært blant nordmenn å reise til Mallorca – i stor grad på grunn av pakketurismens inntog. I dag er Mallorca for mange synonymt med charterturisme, sol og bading, men øya har mye mer å by på enn bare det. Strandbyene er naturlig nok preget av turisme, fest og moro. Tar du imidlertid turen til en av landsbyene inne på øya, kan det nesten virke som om tiden har stått stille. På øya er det egne badebyer tilrettelagt for familier som reiser med barn, så barna slipper å oppleve feststemningen som ofte dominerer i de større strandbyene.

Kjør rundt på øya

Med førerkortet i lommeboken og nøkkelen i hånden er du klar for eventyr. Det er mye spennende å se på øya, og med leiebilen kommer du deg enkelt til de største attraksjonene. Ta en tur til Serra de Tramuntana, en fjellkjede nord på øya. Det høyeste fjellet er Puig Major, som strekker seg 1445 meter over havet. Utsikten fra fjellet er rett og slett utrolig, og klimaet her er mye våtere enn på resten av øya. Det er ikke rent sjelden det snør på dette fjellet på vinterstid, og det er en ganske spesiell følelse å bade i det varme vannet på morgenen, for deretter å leke rundt i snøen på fjellet senere på dagen.

Noe annet du bør få med deg, er en tur med jernbanen Ferrocarril de Soller. Kjør til Palma eller Sóller, som er byene jernbanen går mellom, og ta dette elektriske toget gjennom 13 tunneler og forbi mange flotte småbyer. Utsikten på turen er fantastiske, og toget stopper på et utkikkspunkt i noen minutter så du virkelig kan nyte det flotte landskapet.

I hovedstaden Palma er det mye spennende å se, blant annet byens flotte katedral og slottet Bellver. Det er også et flott akvarium i byen, som har den dypeste haitanken i Europa. Hver dag mates haiene, noe barna dine nok vil se på med skrekkblandet fryd.

Utforsk Mallorca

Utforsk Mallorca med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!