Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Mallorca

Leiebil på Mallorca

Den spanske øya Mallorca er et populært feriested for nordmenn, og ligger flott plassert i Middelhavet. Hovedstaden på øya er Palma de Mallorca, hvor det bor i overkant av 400 000 personer. Øyas økonomi er i stor grad basert på turisme, og turistene kommer i all hovedsak for å sole seg og bade. Med et areal på i overkant av 3600 kvadratkilometer, er det nesten et must å ha tilgang på leiebil under oppholdet på øya – så du kan komme deg rundt og se de forskjellige byene og landsbyene.

Dersom du benytter deg av Expedia når du skal bestille leiebilen til oppholdet, er du sikret en billig leiebil på Mallorca. Bestill flybilletter til Mallorca samtidig, og du sparer enda mer.

Det er jevnlige flyvninger til Mallorca fra Norge, og Son Sant Joan lufthavn er et fint sted å ordne seg med leiebil – så du kan kjøre til hotellet på Mallorca. De fleste av selskapene som driver med bilutleie på flyplassen benytter seg av Expedia til å formidle sine leiebiler – så du kan enkelt avtale at en bil skal stå klar til deg når du lander.

Litt mer om Mallorca

Det var på 1950-tallet det ble populært blant nordmenn å reise til Mallorca – i stor grad på grunn av pakketurismens inntog. I dag er Mallorca for mange synonymt med charterturisme, sol og bading, men øya har mye mer å by på enn bare det. Strandbyene er naturlig nok preget av turisme, fest og moro. Tar du imidlertid turen til en av landsbyene inne på øya, kan det nesten virke som om tiden har stått stille. På øya er det egne badebyer tilrettelagt for familier som reiser med barn, så barna slipper å oppleve feststemningen som ofte dominerer i de større strandbyene.

Kjør rundt på øya

Med førerkortet i lommeboken og nøkkelen i hånden er du klar for eventyr. Det er mye spennende å se på øya, og med leiebilen kommer du deg enkelt til de største attraksjonene. Ta en tur til Serra de Tramuntana, en fjellkjede nord på øya. Det høyeste fjellet er Puig Major, som strekker seg 1445 meter over havet. Utsikten fra fjellet er rett og slett utrolig, og klimaet her er mye våtere enn på resten av øya. Det er ikke rent sjelden det snør på dette fjellet på vinterstid, og det er en ganske spesiell følelse å bade i det varme vannet på morgenen, for deretter å leke rundt i snøen på fjellet senere på dagen.

Noe annet du bør få med deg, er en tur med jernbanen Ferrocarril de Soller. Kjør til Palma eller Sóller, som er byene jernbanen går mellom, og ta dette elektriske toget gjennom 13 tunneler og forbi mange flotte småbyer. Utsikten på turen er fantastiske, og toget stopper på et utkikkspunkt i noen minutter så du virkelig kan nyte det flotte landskapet.

I hovedstaden Palma er det mye spennende å se, blant annet byens flotte katedral og slottet Bellver. Det er også et flott akvarium i byen, som har den dypeste haitanken i Europa. Hver dag mates haiene, noe barna dine nok vil se på med skrekkblandet fryd.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Mallorca

Hva er den beste prisen på leiebil i Mallorca?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Mallorca .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Mallorca?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Mallorca er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Mallorca?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Mallorca?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Mallorca

Utforsk Mallorca med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!