Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Mallorca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Mallorca

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mallorca

Fly til Mallorca

Det å finne en flybillett til riktig pris kan utgjøre hele forskjellen hvis du har et stramt budsjett for ferien din. Bruker du Expedia vil du garantert finne billige flybilletter til Mallorca – i tillegg til at vi har hoteller i alle prisklasser du kan velge mellom.

Det er på ingen måte vanskelig å komme seg til Mallorca. Det er flere forskjellige flyplasser og flyselskaper som kan frakte deg fra Norge og til Mallorca, som er blant nordmenns favorittreisemål, så det er ofte ikke noe problem å finne billetter som passer for ethvert budsjett.

Mallorca er en av øyene i øygruppen Balearene, som ligger i Middelhavet utenfor kysten til Spania. Øya er omtrent 170 km fra Barcelona på fastlandet, og hovedstaden på øya er Palma de Mallorca. Øya er hovedsakelig kjent for nordmenn som et yndet feriested, på grunn av den gode temperaturen året rundt, så en solferie til Mallorca er kanskje noe for deg.

Det er mye spennende å se og oppleve på Mallorca, blant annet flotte katedraler og fantastiske strender. Det er ikke til å komme unna at de fleste nordmenn reiser til Mallorca for å slippe unna kulden hjemme i Norge om vinteren, noe vi godt kan skjønne. Øya egner seg godt som reisemål for familier, og spesielt vannparken på øya er svært populær blant barna.

Hotellene i Mallorca varierer fra de mest luksuriøse, som ofte ligger flott plassert ved vannkanten og har egen strand, til helt enkle overnattingssteder. Det er hundrevis av billige hoteller i området, noe som lar deg bruke pengene til å utforske øya i stedet.

Når du bestiller fly til Mallorca hos Expedia, er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du kan i tillegg benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du også leiebilen din under oppholdet på Mallorca gjennom Expedia. Søk på nettstedet vårt i dag og finn de beste prisene på fly til Mallorca og hotell under oppholdet. Planlegg turen din i dag!

Fly til Mallorca fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Mallorca fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Ryanair, Norwegian, SAS og Air Berlin).

Reisetiden til Mallorca fra Oslo er fra rundt 3 timer og 30 minutter til 5 timer, avhengig av om du flyr direkte eller mellomlander. Du trenger ikke bekymre deg for visum når du reiser til Mallorca som nordmann.

Fly til Son Sant Joan Airport

Son Sant Joan Airport er hovedflyplassen på Mallorca, og blant annet base for Air Berlin. Flyplassen har over 20 millioner besøkende innom hvert år, og de fleste av disse er turister som kommer for å nyte det gode klimaet.

I Norge er det flyvninger til flyplassen fra flere forskjellige byer, og man kan blant annet fly direkte fra Rygge med Ryanair. Dette er ofte både det raskeste og billigst alternativet for reiselystne nordmenn.

Son Sant Joan Airport ligger omtrent 8 km øst for Palma, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Det går jevnlig buss fra flyplassen, eller man kan velge å benytte seg av en av de mange drosjene som står oppstilt utenfor flyplassen.

Siden Mallorca er en øy med flere byer og steder det er verdt å besøke, er det mange som velger å leie bil, så de kan utforske hele den flotte øya. Det er både enkelt og billig å leie bil på Mallorca gjennom Expedia, og det vil garantert gjøre ferien din enda bedre. Hva venter du på? Bestill i dag!

Informasjon om flyreiser til Palma de Mallorca

Ankomstflyplass Palma de Mallorca
Ankomstflyplassens IATA-kode PMI
Ankomstby Palma de Mallorca

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jun 24, 2019

Dårlig info fra flygere om hvor og hva vi fløy over langs turen nedover.