Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Mallorca

Se de 24 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Palma de Mallorca

Ting å gjøre i Mallorca

Å som vi elsker de spanske øyene! Enten det er Balearene eller Kanariøyene flokker det nordmenn hit nesten året rundt. Vi forbinder ferier hit med billig mat og drikke late dager i vannkanten og deilige temperaturer

sommer som vinter. Blant de stedene vi helst ønsker oss til står Mallorca høyt på manges ønskeliste både på grunn av de mange fantastiske strendene og overnattingsstedene men også på grunn av øyas mange aktivitetstilbud. Det er faktisk så mange ting å gjøre på Mallorca at det kan være vanskelig å bestemme seg for hva du skal gjøre om du ikke har flere uker til å utforske øya.

De mest populære aktivitetene på Mallorca bortsett fra bading og soling er gjerne orientert rundt hovedstadens Palmas mange vakre severdigheter eller gamle gater. En omvisning i katedralen Le Seu er inspirerende og imponerende og det gamle byggverket – som sto ferdig i 1601 – holder vakt over hele byen. Hvis du har lyst til å få en god oversikt over Palma uten å måtte gå hele dagen kan det anbefales å ta en tur med en hop-on-hop-off-busstur. Disse åpne toetasjes bussene dekker store deler av sentrum og en tur som tar deg med til de viktigste områdene av Palma tar i underkant av halvannen time og kan gi deg mye inspirasjon til severdigheter du vil ta i nærmere øyesyn.

Historisk orienterte Mallorca-aktiviteter

Balearene som er øygruppa Mallorca er del av er på alle måter historisk grunn og mange spennende hendelser har funnet sted på øya. Dette finner du spor av over alt både i Palma og ellers. En rekke gamle bygninger innbyr til å utforske denne medrivende historien og en vandretur i gamlebyen eller en tur til Castell de Bellver – som har en fantastisk utsikt over både by og havn – er aktiviteter som er populære for både store og små.

Ting å gjøre utendørs på Mallorca

Langs den nordvestlige og sørøstlige kysten av Mallorca finner du fjell mens resten av øya er forholdsvis flat med noen lave åser i midtpartiet som strekker seg fra sørvest til nordøst. I dette mindre kuperte området er det mange flotte steder å besøke med bil og en dag på Zoo i Santa Eugenia er en av mange ting å gjøre på Mallorca som appellerer minst like mye til barn om voksne. Her kan du vandre rundt i vakre omgivelser og se mange interessante og vakre fuglearter aper og en lang rekke store og små pattedyr. Barna elsker å kunne komme så nære på tigre slanger og skilpadder!

Er du på reise uten barn kan det kanskje lokke med en tur i fjellene. Mallorcas høyeste topp er på nesten 1 500 meter men dessverre stengt for publikum. Heldigvis er det veldig enkelt å komme seg opp på øyas nest høyeste fjell Puig de Massanella som med sine 1 364 meter rager høyt og byr på fantastiske utsikter samt flere andre spennende aktiviteter på Mallorca for den som er glad for turer i friluft. Stiene i området er mange og her kan du lett vandre i ukevis.

Kart