Ferieboliger i Mallorca

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Mallorca

Aparthotel Ponent Mar
4 out of 5
Calle Marquès de la Torre, 9, Palma Nova, Calvia, Mallorca, 7181
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 075 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Calvià, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
4,6/5 Wonderful! (329 anmeldelser)
Flott leilighetshotell
"Nydelig anlegg med fantastiske solforhold og utsikt fra rommene mot vannet. Meget god frokost. Hyggelige ansatte og godt renhold"

Anmeldelse skrevet 21. mai 2022

Aparthotel Fontanellas Playa
4 out of 5
Calle Caravel la, S/N, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca, 7610
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 960 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Palma de Mallorca, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten ...
4,2/5 Excellent! (893 anmeldelser)
Apartment hotel close to the beach
"The positive first: Close to the beach and nice boardwalk Great breakfast! We had an apartment with partial sea view, the size of the apartment was good with a comfortable bed. The airport is just a 10 minute drive away, but we heard no noise from airplanes We would have liked a bigger balcony, or ..."

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2022

Aparthotel Alcúdia Beach
3.5 out of 5
Avda. Nicolás Riera Marsá no 6, Alcudia, Mallorca, 7400
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Alcúdia, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4/5 Very Good! (126 anmeldelser)
"Fint hotell med er flott bassengområde og god frokost. Kunne vært noe bedre renhold. Største minuset var harde senger. Totalt sett fornøyd mtp pris."

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Hipotels Cala Bona Club
4 out of 5
Ctra. Cala Bona-Cp, 30, Son Servera, Mallorca, 07559
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 523 kr per natt fra 18. okt. til 19. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Son Servera, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger ...
4,4/5 Wonderful! (40 anmeldelser)
"Skønt familie hotel med en masse aktiviteter for børn. God plads til alle og stille om natten. Vi boede i bygning 2 - hvilket fungere helt fint, da det kun var få minutters gang fra det hele."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2022

HM Martinique Aparthotel
4 out of 5
C/ Tirso De Molina, 1, Magalluf, Calvia, Mallorca, 7182
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 608 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Calvià, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 3 utendørsbassenger og 3 barer/lounger. ...
3,8/5 Good! (177 anmeldelser)
"Flott hotell på mange måter, men veldig dårlig renhold på rommene. Det ble ikke vasket/støvsuging av gulv, mange hybelkaniner og det ble ikke fjernet søppel (hadde bleier i søpla på badet, på dag 3 måtte vi gå å purre på det). Vi var 3 familier på samme etasje og var likens på alle rommene. Store ..."

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018

Palma Suites Aparthotel
4 out of 5
Plaça Mercadal, 8, Palma de Mallorca, Mallorca, 07002
Prisen er 2 337 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Palma de Mallorca, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og frokost. ...
4,7/5 Exceptional! (386 anmeldelser)
"Vår andre gang på Palma Suites.Fin leilighet i øverste etasje over to plan. Ligger i et hyggelig område med lite turister. Mange bra lokale restauranter og tapasbarer."

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019

Apartamentos Mix Bahia Real
3 out of 5
Calle Trasime, 44, Palma de Mallorca, Palma de Mallorca, Mallorca, 7610
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 519 kr per natt fra 30. okt. til 31. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Palma de Mallorca, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi, en døgnåpen resepsjon og ...
3,5/5 Good! (114 anmeldelser)
"Es wird nur sehr schlecht gereinigt. Eine Kaffeemaschine wie in der Zimmerbeschreibung war keine vorhanden. Die meisten Zimmer haben Ausblick auf einen hässlichen Hinterhof oder die abfallübersäzen Seitenstrassen."

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2021

Zafiro Palmanova
4 out of 5
Avda. Cas Saboners s/n, Palmanova, Calvia, Mallorca, 7181
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med spa i Calvià, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 7 utendørsbassenger. ...
4,5/5 Wonderful! (389 anmeldelser)
Would love to come back!
"Hyggelig betjening, god frokost. Rent og fint hotell, anbefaler stor balkong med Jacuzzi!"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2019

Bordoy Alcudia Port Suites
5 out of 5
Calle Coral, 4, Puerto De Alcudia, Alcudia, Mallorca, 7410
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 223 kr per natt fra 26. okt. til 27. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i luksuriøs stil i Alcúdia, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og romservice. ...
4,7/5 Exceptional! (100 anmeldelser)
Avslapping I sentrum av Port Alcudia
"Et fantastisk hotell som er vekket til live av en total renovering. Personalet man har ansatt er utrolig service minded og vennlige. Kort vei til strand og restauranter. En høy standard og et gjennomført hotell."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Portomar Apartments
4.5 out of 5
Avenida Hernán Cortés, 22, Porto Colom, Felanitx, Balearic Islands, 07670
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i luksuriøs stil i Felanitx, får du 4,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng ...
4,9/5 Exceptional! (21 anmeldelser)
"Stay was amazing the apartments were modern and extremely clean. Staff were always helpful. Food was lovely."

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2022

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Mallorca
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Mallorca du kanskje er interessert i

Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

4 out of 5
Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Palma de Mallorca, 7600
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
HM Palma Blanc Hotel

HM Palma Blanc Hotel

4 out of 5
Carrer de Ramon y Cajal 12, Palma de Mallorca, 07011
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 105 kr for en feriebolig i , og opptil 2 337 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.3? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Mallorca
expedia-verifiserte anmeldelser