Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller som ligger i Majorstua

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Majorstua i Oslo

Odins Gt., Cozy, Quit and Fully Equipped
Odins gate 11B, Odins gate 11B, Oslo, Oslo
Hent priser
4.6/5Wonderful! (5 anmeldelser)
Kurzurlaub in Oslo

"Die Wohnung ist zwar klein aber sehr gemütlich. Wir mussten etwas mit dem Platz jonglieren, dennoch habe ich den Aufenthalt mit meinen beiden Kindern sehr genossen."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Odins Gt., Cozy, Quit and Fully Equipped
Apt. Odins Gate
3.5 out of 5
Odins gate 11, Oslo
Hent priser
Apt. Odins Gate
Quality Hotel 33
3.5 out of 5
Østre Aker Vei 33, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 976 kr per natt
4/5Very Good! (597 anmeldelser)

"👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Quality Hotel 33
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 631 kr per natt
4/5Very Good! (1,480 anmeldelser)

"Kult og enkelt å kunne sjekke inn på skjerm! Ellers veldig hyggelig personale. Rommet har få fasiliteter, men det man trenger. Er vel derfor det heter Xpress. Kommer tilbake:)"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member
4 out of 5
Stortingsgaten 16, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 860 kr per natt
4.4/5Wonderful! (563 anmeldelser)
Ett godt sted å være

"Flott hotell med to minuser:Vasken på badet er helt ubrukelig, blir masse vann på gulv og klær når du vasker ansiktet. Tynn glassvegg mellom WC og seng..som avslører alle lyder/ bevegelser. Men alt annet er fantastisk på dette hotellet :)"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member
Exotic Apartment. Central, in a Quiet Area. Tram and bus Stop Nearby
Hent priser
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Wunderschöne FE-Wo in Zentraler Lage

"Wir fühlten uns in dieser gediegenen, 2019 renovierten Wohnung sehr wohl. Sie ist liebevoll und praktisch eingerichtet und viele verschiedene Lichtquellen erzeugen eine wohlige Atmosphäre. Die Wohnung war auch sehr sauber, wie in einem Hotel. Vita war sehr zuvorkommend und immer erreichbar. In Oslo ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Exotic Apartment. Central, in a Quiet Area. Tram and bus Stop Nearby
Apt. Elisenberg
3.5 out of 5
Elisenbergveien 26, Oslo
Hent priser
Apt. Elisenberg
Comfortable Apartment, Best Location and all Equipment
Hent priser
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Veldig fin leilighet.

"Nydelig leilighet sentralt i Oslo. Veldig rolig og fint strøk. Barnevennlig var det også. Skal vi putte fingeren på noe så må det være alle maurene. Vi var også uheldig med at brannalarmen begynte å pipe om natten pga. lite batteri."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2018

Comfortable Apartment, Best Location and all Equipment
New Apartment, Prime Location, Roof Terasse
5b Fridtjof Nansens vei, Oslo, Oslo
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Great Stay

"Convenient location, underground parking, modern facilities, great laundry machines, amazing rooftop terrace. Was clean but not perfect. Very comfortable bed."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

New Apartment, Prime Location, Roof Terasse
Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53
3 out of 5
Bygdøy Allé 53, Oslo
Hent priser
4.2/5Excellent! (715 anmeldelser)

"Mye trekk fra vinduene og mye støy fra trafikken. Ellers hyggelig med frokost på Bølgen& Moy"…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Majorstua
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Majorstua i Oslo

Overnatting på Majorstua

Hotell Majorstua: Majorstua er en av de mange bydelene i hovedstaden Oslo. Det er et område som er kjent for et aktivt uteliv, spesielt i handlegaten Bogstadveien. Det er flere forskjellige hoteller å velge mellom på Majorstua. Det er hoteller med to stjerner, for de som er ute etter et billig hotell på Majorstua, samt litt mer eksklusive hoteller med tre stjerner. Reiser du med dyr vil du nok sette pris på at det er dyrevennlige hoteller i området.

Hvis du har tenkt å legge feriens tur til Majorstua, bør du bruke Expedia.no til å finne hotell i området. Expedia jobber hardt for å finne de beste prisene på hotellrom på Majorstua til deg.

Komme seg til Majorstua

Det er svært enkelt å komme seg til Majorstua fra nesten hvor som helst i Norge. Dersom du bor et stykke unna Oslo, er det enkleste å fly til Majorstua. Flyplassen du flyr til er naturligvis Oslo Lufthavn, som er Norges hovedflyplass. Selv om det kollektive transporttilbudet er svært bra i Oslo, har det sine fordeler å ha leiebil på Majorstua. Med leiebil kan du blant annet dra på småturer til utkantsområdene av Oslo. Henter du leiebilen på flyplassen kan du også kjør rett til hotellet for egen maskin.

Hotell midt i smørøyet

Majorstua er et av de mest sentrale områdene å bo i Oslo. Ikke bare er området er kollektivt knutepunkt i byen, det er også veldige mye å gjøre på Majorstua. Handlegaten Bogstadveien er svært populær blant turister, og i denne gaten finner du det meste du kan tenke deg av klesbutikker og annet. Når du blir sulten kan du ta turen til en av de mange titalls restaurantene på Majorstua – du trenger med andre ord ikke bekymre deg for å måtte gå rundt sulten!

Fantastiske Frognerparken

Frognerparken er den klart største byparken i Oslo, og deler av parken ligger i området Majorstua. På sommerstid er parken fylt av osloborgere og turister som griller og koser seg med god drikke i solen. Så hvorfor ikke gjøre det samme? Handle inn det du trenger til en piknik, kjøp noen morsomme leker til parken og inviter hele turfølge med på en koselig dag i Frognerparken. Dersom solen steker og du synes det blir litt for varmt, kan du gå bort til Frognerbadet. Dette utendørs bassenganlegget har sklier, stupetårn og flere bassenger – perfekt for den som vil kjøle seg ned i varmen.

Kulturelle innslag

Dersom du vil få med deg noen kulturelle opplevelser i løpet av oppholdet, kan du ta turen til Oslo Museum. Bymuseet og Teatermuseet, som begge er en del av Oslo Museum, ligger i Frognerparken. Førstnevnte er et kulturhistorisk museum som ble opprettet i 2006. Teatermuseet kan by på teaterhistoriske utstillinger og åpnet i det nåværende bygget i 2008. Sett av en god time til hvert av museene, og du vil ha tid til å få med deg det meste.

Ofte stilte spørsmål

Er Majorstua verdt et besøk?
Majorstua er et område som er populært blant de tilreisende takket være shoppingmulighetene man finner der. Når du skal planlegge reisen til Majorstua, bør du legge inn et besøk til Frognerparken og Oslo bymuseum. Etter en lang dag med mye gåing og inntrykk i Oslo, er det herlig å ha en ordentlig god seng å komme tilbake til. Da er det godt å vite at du kan velge mellom 10 hoteller og andre overnattingssteder i Majorstua.
Hva er det beste hotellet i Majorstua?
Basert på reisestatistikken vår er Frogner House Apartments Bygdøy Allé 53 et av de beste valgene for turen din til Majorstua. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og tekjøkken på rommet. Noen andre valgmuligheter for oppholdet ditt i nabolaget er Saga Apartments Oslo og Frogner House Apartments - Odinsgate 10.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Majorstua hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Majorstua.
Hva kan jeg se og gjøre i dette området av Oslo?
Severdigheter som Oslo bymuseum, Vigeland-museet og Annes Dukketeater passer fint som stoppesteder mens du utforsker den kulturelle siden av Majorstua. Frognerparken og Vigelandsparken er også to severdigheter det er verdt å få med seg. Noen severdigheter som er verdt et besøk og ikke ligger så langt unna, er Operahuset i Oslo, Aker brygge og Kulturhistorisk museum. Vikingskipshuset og Oslo Spektrum er to andre severdigheter i området som er verdt et besøk mens du er i Oslo.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Majorstua og det større Oslo-området?
En rask måte å utforske byen på, er å ta metroen fra Vigelandsparken holdeplass, Frogner stadion stasjon eller Frogner plass trikkeholdeplass.

Nylige anmeldelser i Majorstua