Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Oslo sentrum

Vis alle leiebiler i Oslo sentrum

Gode tilbud på leiebiler i Oslo sentrum

Oslo er Norges hovedstad og landets største by med sine rundt 650 000 innbyggere. Dette er en vakker by som kan friste med en rekke opplevelser og severdigheter for både store og små, enten man er interessert i kunst, historie, shopping eller god mat og drikke, for å nevne noe.

Bilutleie Oslo – Det er stort utvalg billige leiebiler i Oslo, og med søkeverktøyet på Expedia.no er det både enkelt og raskt å finne en bil som passer for deg og dine behov, både i forhold til pris og størrelse. Her kan du nemlig finne alt fra rimelige småbiler til en mer kostbar SUV, helt avhengig av hva du skal bruke den til.

Leiebil på flyplassen

Kommer du inn med fly til Oslo, vil du sannsynligvis lande på Oslo Lufthavn, som er den klart største flyplassen. Denne flyplassen ligger i underkant av 50 kilometer unna sentrum, og selv om det er gode muligheter for å reise inn til byen med kollektivtransport eller taxi, er det også fullt mulig å bestille leiebil her, enten på forhånd via nettsiden vår eller etter landing. Fordelen med å leie bil i Oslo er at man får en mye mer behagelig reise, for ikke å snakke om at det gjør det mulig å oppleve mer av byen og dens nærområder i ditt eget tempo.

Hvilken leiebil i Oslo?

Det er som nevnt et godt utvalg av leiebiler i Oslo, og til syvende og sist er det opp til deg å avgjøre hva som passer best, ut fra hvilket budsjett og hvilke behov du har. En liten kompaktbil er kanskje et fornuftig valg om du reiser alene eller bare sammen med en partner, mens en stasjonsvogn eller SUV er mer egnet om dere er et større reisefølge, eller hvis dere planlegger å kjøre lenger utenfor byen.

Attraksjoner i Oslo

Flere av de aller mest populære reisemålene i Norge ligger i Oslo, og her kan man virkelig finne noe for enhver smak. Den mest kjente severdigheten av de alle er kanskje Frognerparken, i hvert fall om man skal dømme etter antall besøkende. Dette er en flott park med mange skulpturer, flott natur og med både badeanlegg og skøytebane, for å nevne noe, midt i hjertet av byen. Operahuset i Bjørvika og Munch-museet på Tøyen er to andre kjente og kjære attraksjoner som er verdt å få med seg. La oss heller ikke glemme at Oslo er kjent for sitt rike utvalg av kunst og kultur, som inkluderer flere teatre og et stort antall konserter til nærmest enhver tid på ett eller flere av byens mange konsertlokaler.

I nærheten av Oslo

Hvis du har egen leiebil i Oslo er det samtidig enkelt å reise litt lengre for å oppleve noen av de andre attraksjonene som ikke ligger innenfor gåavstand. Gode eksempler på dette er Holmenkollen og Vikingskipshuset, som bør ligge på listen over ting å få med seg når du er i byen. Enda litt lengre unna har vi Tusenfryd, som har en mengde morsomme attraksjoner for både små og store barn. Oslo har med andre ord mye å by på!

Utforsk Oslo sentrum

Utforsk Oslo sentrum med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!