Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Oslo sentrum

Oslo er Norges hovedstad og landets største by med sine rundt 650 000 innbyggere. Dette er en vakker by som kan friste med en rekke opplevelser og severdigheter for både store og små, enten man er interessert i kunst, historie, shopping eller god mat og drikke, for å nevne noe.

Bilutleie Oslo – Det er stort utvalg billige leiebiler i Oslo, og med søkeverktøyet på Expedia.no er det både enkelt og raskt å finne en bil som passer for deg og dine behov, både i forhold til pris og størrelse. Her kan du nemlig finne alt fra rimelige småbiler til en mer kostbar SUV, helt avhengig av hva du skal bruke den til.

Leiebil på flyplassen

Kommer du inn med fly til Oslo, vil du sannsynligvis lande på Oslo Lufthavn, som er den klart største flyplassen. Denne flyplassen ligger i underkant av 50 kilometer unna sentrum, og selv om det er gode muligheter for å reise inn til byen med kollektivtransport eller taxi, er det også fullt mulig å bestille leiebil her, enten på forhånd via nettsiden vår eller etter landing. Fordelen med å leie bil i Oslo er at man får en mye mer behagelig reise, for ikke å snakke om at det gjør det mulig å oppleve mer av byen og dens nærområder i ditt eget tempo.

Hvilken leiebil i Oslo?

Det er som nevnt et godt utvalg av leiebiler i Oslo, og til syvende og sist er det opp til deg å avgjøre hva som passer best, ut fra hvilket budsjett og hvilke behov du har. En liten kompaktbil er kanskje et fornuftig valg om du reiser alene eller bare sammen med en partner, mens en stasjonsvogn eller SUV er mer egnet om dere er et større reisefølge, eller hvis dere planlegger å kjøre lenger utenfor byen.

Attraksjoner i Oslo

Flere av de aller mest populære reisemålene i Norge ligger i Oslo, og her kan man virkelig finne noe for enhver smak. Den mest kjente severdigheten av de alle er kanskje Frognerparken, i hvert fall om man skal dømme etter antall besøkende. Dette er en flott park med mange skulpturer, flott natur og med både badeanlegg og skøytebane, for å nevne noe, midt i hjertet av byen. Operahuset i Bjørvika og Munch-museet på Tøyen er to andre kjente og kjære attraksjoner som er verdt å få med seg. La oss heller ikke glemme at Oslo er kjent for sitt rike utvalg av kunst og kultur, som inkluderer flere teatre og et stort antall konserter til nærmest enhver tid på ett eller flere av byens mange konsertlokaler.

I nærheten av Oslo

Hvis du har egen leiebil i Oslo er det samtidig enkelt å reise litt lengre for å oppleve noen av de andre attraksjonene som ikke ligger innenfor gåavstand. Gode eksempler på dette er Holmenkollen og Vikingskipshuset, som bør ligge på listen over ting å få med seg når du er i byen. Enda litt lengre unna har vi Tusenfryd, som har en mengde morsomme attraksjoner for både små og store barn. Oslo har med andre ord mye å by på!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Oslo sentrum

Hva er den beste prisen på leiebil i Oslo sentrum?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Oslo sentrum .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Oslo sentrum?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Oslo sentrum er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Oslo sentrum?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Oslo sentrum?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Oslo sentrum

Utforsk Oslo sentrum med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!