Opplev det urbane området Madrid. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Puerta del Sol og Plaza Mayor.

Kjent for

Museer, Kultur og Teatre

Se på kartet

Hvor du bør bo i Madrid

Centro
Bilde av Centro

Centro

Urbant, Monumenter, Teatre

Centro har mye å by på, blant annet interessante museer og kjente kunstgallerier. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Puerta del Sol og Plaza Mayor, og hopper du på metroen på Sol stasjon eller Gran Vía stasjon, kan du utforske mer av byen.

Salamanca
Bilde av Salamanca

Salamanca

Kafeer, Museer, Shopping

Spennende butikker er bare én av grunnene til at mange liker Salamanca, og for å se mer av Madrid er det bare å hoppe på metroen på Lista stasjon eller Manuel Becerra stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Las Ventas og Paseo del Prado.

Atocha
Bilde av Atocha

Atocha

Kultur, Museer, Arkitektur

Spennende museer er bare én av grunnene til at mange drar til Atocha. For å få med deg attraksjoner som Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia er det bare å hoppe på metroen på Delicias stasjon eller Palos de la Frontera stasjon. .

Chueca
Bilde av Chueca

Chueca

Kafeer, Middag, Shopping

God mat er ofte det som lokker reisende til Chueca, men mange tar turen for å få med seg attraksjoner som Paseo de la Castellana og Teatro Infanta Isabel. Du kommer deg enkelt rundt i byen ved å hoppe på metroen på Chueca stasjon.

Retiro
Bilde av Retiro

Retiro

Museer, Monumenter, Shopping

Retiro er kjent for blant annet god mat og interessante museer, og du kan også få med deg kjente attraksjoner som El Retiro og Pradomuseet. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Conde de Casal stasjon eller Sainz de Baranda stasjon.

Chamberí
Bilde av Chamberí

Chamberí

Blomster, Natur, Romantisk

God mat er én av grunnene til at mange reiser til Chamberí, og mens du er i byen, bør du ta turen til Paseo de la Castellana. For å utforske mer kan du hoppe på metroen på Canal stasjon eller Alonso Cano stasjon.

De mest populære hotellene i Madrid

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av Hotel RIU Plaza España
Hotel RIU Plaza España
4 out of 5
C/ Gran Via, 84, Madrid
1 085 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.9/5Enestående! (8 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Moncloa-Aravaca og få skritt unna Plaza de España – Princesa, Plaza de España og Gran Vía-gaten. Dessuten ligger Teatro Coliseum og Lope ...

4.9/5Enestående! (8 anmeldelser)

"Todo absolutamente excepcional. Y una terraza 360 grados sobre el cielo de Madrid que es un espectáculo"…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

Hotel RIU Plaza España
Bilde av Hotel Regina
Hotel Regina
3 out of 5
Alcala 19, Madrid, Madrid
786 kr per natt
1. sep.–2. sep.
4.3/5Utmerket! (3,823 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Centro og få skritt unna La Equitativa-bygningen, Casino de Madrid og Las Calatravas kirke. Dessuten ligger San Fernando kongelige kunstakademi ...

4.3/5Utmerket! (3,823 anmeldelser)

"Helt fra vi ankom hotellet er det bare gode opplevelser, ja bortsett fra at minibaren fungerte som et varmeskap. Dette lot seg ikke reparere i helgen, men er rimelig sikre på at dette er ordnet nå. Perfekt frokost, perfekt personale, perfekt atmosfere og perfekt beliggenhet og for ikke glemme perfekte ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Hotel Regina
Bilde av Hotel Nuevo Madrid
Hotel Nuevo Madrid
4 out of 5
C/ Bausa, 27, Madrid, Madrid
491 kr per natt
26. aug.–27. aug.
4.2/5Utmerket! (868 anmeldelser)

Dette hotellet med et spa ligger i Ciudad Lineal, 3,7 kilometer unna Santiago Bernabéu stadion og 10 kilometer unna El Retiro og IFEMA - Feria de Madrid. Dessuten ...

4.2/5Utmerket! (868 anmeldelser)

"Lang avstand fra metro stasjon. Ansatte snakker dårlig engelsk. Hotellet trenger renovering."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Hotel Nuevo Madrid

Populære severdigheter i Madrid

Plaza Mayor
Bilde av Plaza Mayor

Plaza Mayor

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Plaza Mayor, en velkjent plass i Madrid full av historie. Dette urbane området har både teatre og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Pradomuseet
Bilde av Pradomuseet
Bilde levert av National Tourist Office of Spain

Pradomuseet

Pradomuseet er et godt besøkt museum i Madrid med en rikholdig historie. Dette urbane området har både interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Santiago Bernabéu stadion
Bilde av Santiago Bernabéu stadion

Santiago Bernabéu stadion

Få med deg et arrangement ved Santiago Bernabéu stadion under turen til Madrid. Dette urbane området har både teatre og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Plaza de España
Bilde av Plaza de España

Plaza de España

Opplev naturen i Madrid med en tur til det populære grøntområdet Plaza de España. Dette urbane området har både kunst og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Det kongelige slott
Bilde av Det kongelige slott

Det kongelige slott

Det kongelige slott er et velkjent museum i Madrid med en spennende historie. Dette urbane området har kunst og et godt underholdningstilbud du bør oppleve.

El Retiro
Bilde av El Retiro

El Retiro

Opplev naturen med en tur til El Retiro, et populært grøntområde i Madrid. Dette urbane området er kjent for de hyggelige kaféene sine og har et godt underholdningstilbud du også bør oppleve.

Toppaktiviteter i Madrid

Dagstur til Toledo og Segovia med adgang til Alcazar
Bilde av Dagstur til Toledo og Segovia med adgang til Alcazar

Dagstur til Toledo og Segovia med adgang til Alcazar

583 kr

Gå tilbake i tiden mens du utforsker Toledo og Segovia på denne guidede utflukten med en erfaren guide. Lær mer om spansk historie mens du rusler forbi middelaldersk arkitektur, høye katedraler og sjarmerende bydeler i to byer som bærer vakkert preg av regionens fortid.

Tur med sightseeingbuss i Madrid
Bilde av Tur med sightseeingbuss i Madrid

Tur med sightseeingbuss i Madrid

186 kr

Få oversikt over byen og nyt severdighetene i den spanske hovedstaden i en toetasjes buss, og gå av og på som det passer for å utforske Madrid i ditt eget tempo. Du får et ubegrenset antall turer på to ruter og kan enkelt reise mellom severdigheter som Prado-museet, det kongelige slottet og Santiago Bernabeu stadion.

Flamencoshow på Cardamomo Tablao
Bilde av Flamencoshow på Cardamomo Tablao

Flamencoshow på Cardamomo Tablao

388 kr

La virvlende skjørt, fantasifult fotarbeid, fengende gitarryter og kraftige sangstemmer av sangere i verdensklasse tar deg tilbake til Spania fra en svunnen tid. Under en flamencoforestilling på den berømte Cadamomo, kan du la deg fortrylle av en uforglemmelig forestilling i en innbydende atmosfære.

Real Madrid Bernabeu tur – billett med åpen dato (bare billett)
Bilde av Real Madrid Bernabeu tur – billett med åpen dato (bare billett)

Real Madrid Bernabeu tur – billett med åpen dato (bare billett)

224 kr

Gjenopplev mer enn hundre år med Real Madrid-historie. Velkommen til Bernabeu-tur, der du kan se stadionet slik du aldri har sett før. Gjør deg klar til å føle spenningen av å være på banen, spenningen før kampen, gløden fra den gylne fortiden og den lange historien som har formet ett av verdens beste fotballag.

Tur til Det kongelige slott med først i køen-adgang
Bilde av Tur til Det kongelige slott med først i køen-adgang

Tur til Det kongelige slott med først i køen-adgang

288 kr

Hopp over køen og gå inn i et av de mest minneverdige kongelige slottene i Europa, «Det kongelige slottet i Madrid» med denne turen. Ta en titt på innsiden av et av Europas mest minneverdige palasser på en tur til det offisielle hjemmet til det spanske monarkiet.

Flamenco-forestilling på Corral de la Moreria
Bilde av Flamenco-forestilling på Corral de la Moreria

Flamenco-forestilling på Corral de la Moreria

497 kr

Corral de la Moreira regnes som «flamencoens katedral» og er det eldste tablao (flamenco-hus) i verden. Len deg tilbake og bli bergtatt av denne originalforestillingen der musikk, dans og farger gjenoppvekker lidenskapen for denne legendariske spanske dansen.

Byer som minner om Madrid

Barcelona
Bilde av Barcelona
Barcelona
Bilbao
Bilde av Bilbao
Bilbao
Paris
Bilde av Paris
Paris
Milano
Bilde av Milano
Milano