Bilutleie i Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass

Søk og sammenlign fra 18 bilfirmaer i Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Du kan få priser helt ned i kun 589 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Hvis du har et lite budsjett, blakker du deg ikke av å leie en bil fra Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass).
Kan jeg leie bil fra Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Selvfølgelig kan du det. Du finner bilutleiebyråer i bygningen ved siden av terminal 1. Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) har mange valgmuligheter, blant annet populære selskaper som Royal,, Alamo og Dollar. Budget og Hertz har også et bredt utvalg av leiebiler.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Avbestiller du minst seks timer før bilen skal hentes, kan du være kvalifisert for en full refusjon. Dette gjelder ikke for hver bestilling, så sørg for at du forstår avbestillingsreglene til leverandøren. Sjekk informasjonen i reservasjonen din eller gå til kundeservicesenteret vårt.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) gjennom Expedia?
Det er mange grunner til å leie bil via Expedia – fra medlemstilbud og rabatter til populære pakkereiser. Skal du lande på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) og legge ut på veien? Vi har leiebiler for alle budsjetter. Hvis du vil spare mer penger, kan du slå sammen leiebil, hotell og fly til en pakkereise.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) gjennom Expedia?
Ta en titt på det omfattende utvalget vårt av leiebiler, les gjennom kundeanbefalinger og sammenlign priser fra ledende leiebilselskaper. Med noen få klikk hjelper Expedia deg med å få det beste tilbudet på leiebiler. Har du bestilt hotell og flyreiser også? Legg til leiebilen fra Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) for å spare enda mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Sjåfører må være over 21 år for å leie en bil i Fort Lauderdale. Andre regler gjelder vanligvis for unge sjåfører, og prisen kan ofte være litt høyere. Det meste vanlige er et ekstra aldersgebyr og egne aldersgrenser for leie av SUV-er og mer luksuriøse biler. Husk derfor å lese nøye gjennom avtalen du inngår med med leverandøren på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass).
Hva trenger du for å leie bil på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn er det du trenger. Vil du ikke bruke leiebilselskapets forsikring? Da må du kanskje legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Krav kan variere fra leverandør til leverandør, så det er lurt å sjekke på forhånd for å sikre at hentingen går knirkefritt.
Hva er den laveste leiebilprisen på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Lommeboken blir glad for å høre at 589 kr var den laveste dagsprisen for å leie bil på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) de siste sju dagene. Med slike lave priser kommer du deg ut på veien med penger til overs.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass)?
Det kan du. Vi kan friste med et bredt utvalg av biler for langtidsleie – fra økonomibiler til store SUV-er. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie og velg bilklasse, så hjelper vi deg med å få den aller beste prisen på leiebil på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass).
Hvor kan jeg leie bil på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det avhenger av ulike faktorer. Vi anbefaler at du tar en titt på bilutleiebyråene på Fort Lauderdale, Florida (FLL-Fort Lauderdale - Hollywood internasjonale flyplass), for å se om de leier ut til sjåfører som er under 25, og om det kreves ekstra betaling. Den beste måten å gjøre dette på er å gå gjennom betingelsene og vilkårene. Det er kjedelig med overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår alle regler som kan gjelde for deg.