Lanzarote

Reiseguide
Bilde levert av Turismo Lanzarote

Videoreiseguide til Lanzarote

Denne spanske øya kan by på sofistikerte badebyer, fantastiske vulkanske grotter og César Manriques spennende arkitektur.

Reis til Lanzarote, en spennende spansk øy som har like mye naturlig skjønnhet som historisk tilstedeværelse. Denne delen av Kanariøyene vil garantert tiltale deg med det luksuriøse landsbylivet, brettseilerskolene, festfasilitetene og slettene i vulkansk stein.

Nedenfor Mount Guanapay ligger Teguise, Lanzarotes tidligere hovedstad. Beundre den tradisjonelle arkitekturen helt tilbake fra 1500-tallet. Dra opp til Santa Barbara-slottet for å oppleve en utrolig utsikt, og stikk innom museet som viser historiske gjenstander fra Lanzarotes pirathistorie.

Mange av Lanzarotes turistlandemerker ble fremmet og utviklet av César Manrique, en anerkjent arkitekt. Når du utforsker øya, vil du legge merke til arkitektens forsøk på å integrere bygninger i naturen. Du kan få vite mer om livet hans gjennom César Manrique-stiftelsen, som er etablert i hans tidligere hjem.

Se Manriques arbeid på Jameos del Agua, grotter preget av svart vulkansk stein. Gå dypt inn i lavagrottene på Cuevea de Los Verdes, og nyt den flotte kystutsikten fra utsiktspunktet Mirador del Rio. Manriques kaktushage er også fengslende med en arkitektonisk skjønnhet.

Bli vitne til det oppsiktsvekkende resultatet av vulkansk aktivitet i Timanfaya nasjonalpark. Disse kuperte slettene, Malpais (steinørken) ble dannet av rennende lavastrømmer. Mens du er her, kan du spise på El Diablo-restauranten, der maten grilles ved hjelp av geysirdamp. Like i nærheten kan du se de frådende bølgene slå opp mot de taggete klippene ved Los Hervideros-grottene.

I nærheten av landsbyene Yaiza og Tias finner du Lanzarotes hovedstrender. Du kan handle eksklusive klær på sofistikerte Playa Blanca eller bli med på det discopregede nattelivet på den mer populære Puerto del Carmen. Du finner brettseilerskoler på stranden begge steder.

Fly til Lanzarotes internasjonale flyplass i nærheten av Arrecife, Lanzarotes kulturhovedstad. Denne havnen er et knutepunkt for shopping, med butikker fylt av kunst og håndverk, taxfree-varer og markeder med fersk fisk. Nyt den travle stranden, og tilbring kveldene med tapas rundt Charco de San Gines, bylagunen.

Det er lettest å komme seg rundt på Lanzarote med bil, så det kan være lurt å bestille leiebil til henting på flyplassen. Når du er på ferie i Lanzarote i februar, kan du oppleve det flotte karnevalet, en global festival fylt med paradetog.

Discover neighborhoods in Lanzarote

Default Image

Argana

Argana byr på både vakre strender, trivelige barer og golfmuligheter. Selv om det ikke finnes så mange severdigheter i Argana, bør få med deg Sports City på Lanzarote og El Reducto-stranden.

Argana
Hotel Lancelot
Hotel Lancelot
3 out of 5