Reiser til Lanzarote 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Lanzarote og spar

De beste tilbudene på fly + hotell Lanzarote

Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa
Secrets Lanzarote Resort & Spa by Alua Hotels - Adults Only
Viviendas Vacacionales Aurea
Iberostar Selection Lanzarote Park
Arrecife Gran Hotel & Spa

De mest populære hotellene i Lanzarote

Iberostar Selection Lanzarote Park
Iberostar Selection Lanzarote Park
5 out of 5
Avenida Archipielago, 7, Yaiza, Lanzarote, 35580
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 532 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
4,5/5 Wonderful! (464 anmeldelser)
"Fikk oppgitt i bestillingen at det var gratis frukost,men det hadde hotellet ikke fått noe beskjed om,synes at dette var kjipt,da vi hadde regnet med dette"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2014

Hotel Beatriz Costa & Spa
Hotel Beatriz Costa & Spa
4 out of 5
Calle Atalaya s/n, Costa Teguise, Teguise, Lanzarote, 35509
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 874 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
3,8/5 Good! (145 anmeldelser)
"Samlebåndsturisme. Langt fra strand, kjøpesenter og restauranter. Resepsjonen solgte wifi tilgang på rommet uten å opplyse om at denne ikke fungerte. Fungerte kun i resepsjonen.Tv på rommet med dårlige mottagerforhold. Få kanalvalg. Frokost middels."

Anmeldelse skrevet 24. mai 2019

Hotel THe Volcán Lanzarote
Hotel THe Volcán Lanzarote
5 out of 5
Calle El Castillo, 1, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote, 35580
4,5/5 Wonderful! (657 anmeldelser)
Not as expected
"No 5 star feeling. Pool without water. Cold water in the spa. Most facilities were out of order. No notice on their website concerning the current state of the hotel. + breakfast and dinner buffet. Well assorted, fresh."

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Lanzarote?
Velg fra alle slags kombinasjoner av flyreiser, hoteller og leiebiler, så du kan legge ferien til Lanzarote fra bare 5,156 kr. Jo flere elementer du setter sammen, desto større besparelser får du. Ferien du alltid har drømt om har aldri vært så prisgunstig.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Lanzarote?
Hvis du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, sparer du ikke bare verdifull tid, men penger også. En pakkereise til Lanzarote gjør det lett å sette sammen din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper fra alle deler av verden å velge blant blir det ikke vanskelig å finne en flyreise som passer deg, og i tillegg kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder på verdensbasis. Uansett budsjett kan Expedia hjelpe deg med å se resten av verden.
Når på året er det best å besøke Lanzarote?
Hvis du setter pris på det yrende livet i høysesongen, bør du ta turen til Lanzarote i . Foretrekker du derimot roligere omgivelser, så vil være en bedre tid for deg. Har du et mer begrenset budsjett, bør du unngå , da prisene på hotell og fly stiger. De aller beste prisene finner du vanligvis i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Lanzarote?
Det kan være vanskelig å velge når det er ideelt å kjøpe flybilletter, men vanligvis er det best å være ute i god tid. De fleste internasjonale flyvninger på Expedia er tilgjengelige opptil tolv måneder i forveien. Hvis du er sent ute, er ingen grunn til bekymring. Lave priser tilbys av og til kun få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Lanzarote fra Expedia?
Flyreiser, leiebiler og hoteller – du finner alt her. Hos Expedia kan du lage din pakkereise til Lanzarote etter egne ønsker og behov. Du behøver bare å avgjøre nøyaktig hva du vil ha. Når du har bestilt, kan du legge til aktiviteter og opplevelser. Jo mer du bestiller, desto mer sparer du.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Lanzarote?
En pakkereise kan tilpasses budsjettet ditt og er en enkel måte for å få pengene til å strekke litt lenger. Hva reisen skal bestå av er helt opp til deg. Du kan velge mellom en kombinasjon av hoteller, leiebiler og flyreiser og flyreiser, avhengig av dine planer.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Lanzarote hos Expedia?
Selvfølgelig kan du det. Expedia samarbeider med over 500 flyselskaper i verden, for at du skal kunne sette sammen en reise til Lanzarote etter dine behov.
Kan jeg reise til Lanzarote akkurat nå?
Du finner informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mer for Lanzarote ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.