Bilutleie i Lanzarote

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Lanzarote

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Lanzarote

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Lanzarote
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Lanzarote?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer må endres på kort varsel. Derfor gir vi full refusjon for mange bestillinger hvis du informerer oss minimum seks timer i forkant av henting av bilen. Husk å sjekke leieavtalen, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Lanzarote?
Store, mellomstore eller kompakte biler … Sett deg i førersetet i den bilen du drømmer om! Økonomi er den foretrukne biltypen i Lanzarote. En økonomibil er smart, kjører langt på literen og er enkel å parkere, noe som gjør den til en drøm å dra på oppdagelsesferd med i byens travle gater. Og det kanskje aller beste er at prisen er overkommelig. Det betyr at du har mer du kan bruke på andre ting, for eksempel å utforske så mye av reisemålet som overhodet mulig
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Lanzarote hos Expedia?
Sjekk ut vårt omfattende utvalg av bilutleie, les kundevurderinger og sammenlign priser fra ledende leverandører. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne noen av de beste tilbudene på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Lanzarote og få enda større besparelser.
Hva trenger jeg for å leie bil i Lanzarote?
Førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Reglene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så les nøye gjennom avtalen.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Lanzarote?
Det kan du. Expedia samarbeider med pålitelige bilutleiebyråer som tilbyr ukentlig og månedlig utleie av ulike typer biler. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krik og krok av Lanzarote – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Lanzarote hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne du finner i Lanzarote. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du vite at mange krever ekstra betaling. Les deg opp på dette før du leier en bil.