Tias

Reiseguide
Puerto del Carmen strand som viser kyst, solnedgang og sandstrand
Reis til Tias for å finne fredelige landsbyer, store vulkanske sletter og Lanzarotes mest populære feriested.

På ferie i Tias kan du utforske de historiske landsbyene, store slettene og livlige kystområde. Prat med lokalbefolkningen i fredelige Villa Tias, se det utrolige området dekket med Lanzarotes lavastrømmer, eller slapp av ved sjøen når du er på ferie i Puerto del Carmen.

I en region som bare har noen få tusen innbyggere, fungerer Villa Tias som et administrativt senter. Selv om det er en liten landsby, finnes det en rekke restauranter og tapasbarer, og den fantastiske arkitekturen er gjennomsyret med tradisjonell Lanzarote-stil. Du kan finne flere engelske barer som sørger godt for den voksende mengden av briter som har slått seg ned her.

Se landsbyens fineste arkitektur i Candelaria-kirken med de karakteristiske spanske fasadene. I juni er folketeateret vertskap for arrangementer knyttet til folkemusikk og jazz.

En av de største attraksjonene i Tias, er Casa José Saramago. Dette er et museum som hyller livet til en av Lanzarotes største forfattere. Få omvisning i det tidligere hjemmet til José Saramago, se rommene der han fikk inspirasjon, og hør beretninger om livet hans fra en audioguide. Du kan kjøpe en dokumentar om livet hans i gavebutikken.

Lei en sykkel, og utforsk landskapet rundt. På sykkelturen kan du se pittoreske landbruksområder rundt de små grendene. Mot nordvest kan Timanfaya nasjonalpark by på omfattende flatland laget av vulkansk stein. Fotografer de store, golde slettene, eller nyt et måltid i restauranten i nasjonalparken.

Ønsker du å oppleve sol og sjø, kan du dra til Tias-kysten, bedre kjent som La Tiñosa. Dra sammen med andre sommerturister til Puerto del Carmen, et populært feriested som en gang var en fiskerlandsby. Sol deg på en hvit sandstrand, finn nye krefter på et spaanlegg, og dans hele natten på en strandbar. Pass på å utforske gamlebyen der du kan finne internasjonal mat i vakre bygninger rundt havnen.

Tias ligger sørøst på Lanzarote, og det tar 15-minutter å kjøre dit fra Arrecife. Langs kysten kan du spille golf, ta timer i brettseiling eller dra på dykketur til Playa Chica. Dette marine miljøet har små habitater av kanarisk fisk i spennende vulkanske steinformasjoner.

THB Flora Aparthotel
THB Flora Aparthotel
3 out of 5
Calle Reina Sofia 25, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Prisen er 1 583 kr per natt fra 14. feb. til 15. feb.
1 583 kr
per natt
14. feb.–15. feb.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Tias, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger og ...
4,1/5 Very Good! (446 anmeldelser)
Dette er et hotell jeg kommer tilbake til.
"Dette er et bra hotell. Rommet jeg fikk var pusset opp i 2019. Rom 228. Havutsikt og sol hele dagen fra terrassen. Litt støy fra ei vifte som tilhørte kjøkkenet, ikke veldig plagsomt. Veldig bra rengjøring hver dag. Frokost og middag var veldig bra. Middag kostet 11€ p dag. Den 8 gratis. Besøkt flere ..."

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2022

THB Flora Aparthotel
Seaside Los Jameos Playa
Seaside Los Jameos Playa
4 out of 5
Playa de los Pocillos s/n, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Prisen er 2 515 kr per natt fra 7. mar. til 8. mar.
2 515 kr
per natt
7. mar.–8. mar.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Tias, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 2 utendørsbassenger. ...
4,6/5 Exceptional! (303 anmeldelser)
Great stay
"The staff are so wonderful, friendly and helpful. It is what makes the hotel. The all inclusive foods and drinks are also excellent value and I can recommend. Gardens and pools are fabulous and really well maintained. Lots of sun beds and towel are provided. The only thing I think that can improve ..."

Anmeldelse skrevet 6. feb. 2023

Seaside Los Jameos Playa
Hotel Riu Paraiso Lanzarote - All Inclusive
Hotel Riu Paraiso Lanzarote - All Inclusive
4 out of 5
Calle Suiza, 4, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35519
Prisen er 2 367 kr per natt fra 18. feb. til 19. feb.
2 367 kr
per natt
18. feb.–19. feb.
Hvis du bor på dette overnattingsstedet ved stranden i Tias, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering ...
4,3/5 Excellent! (229 anmeldelser)
Beste all-inclusive
"Fineste og beste all-inclusive vi har vært på og vi har vært på mange."

Anmeldelse skrevet 13. mai 2017

Hotel Riu Paraiso Lanzarote - All Inclusive
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Apartamentos La Moraña
Apartamentos La Moraña
3.5 out of 5
Calle Guanapay, 2, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Tias, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et barnebasseng og parkeringsplasser. ...
4,1/5 Very Good! (236 anmeldelser)
Hyggelig opphold fra A til Å på Morana.
"Vi var godt fornøyd med oppholdet vårt på Morana nylig, I forkant hadde vi oppfattet at det skulle være begrenset renhold osv. Vi opplevde at dette var helt ok, to sengeskift, nok håndklær og tømming av søppel hver dag, og rent og pent overalt. Vi opplevde også at personalet var hyggelige og hjelpsomme. ..."

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Apartamentos La Moraña
Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote
Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote
3.5 out of 5
Calle Agonal, 16, Tias, Lanzarote, 35519
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Tias, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Lovely complex, friendly staff, immaculately clean. Would definitely stay again"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2022

Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote
Apartamentos Cinco Plazas
Apartamentos Cinco Plazas
3 out of 5
Calle Anzuelo,56, Tias, 35510
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Tias, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 3 utendørsbassenger ...
4,2/5 Excellent! (73 anmeldelser)
Kunne vært bedre!
"Litt dårlig renhold, lytt og ikke mulighet til å sette på varme når det ble kaldt på natten."

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2023

Apartamentos Cinco Plazas
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Tias