Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Spar tid og penger med en pakkereise til Kyoto

Ta en ferie i Kyoto og opplev et sted utenom det vanlige, med flotte historiske og kulturelle attraksjoner og severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Kyoto

Det er svært lett å bestille både fly og hotell hos Expedia. Spar tid og penger ved å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Du kan forlenge oppholdet i i Kyoto takket være pengene du får til overs.

Kjøp en pakkereise hos oss, så kan du spare opptil $603.

Hos oss kan du søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

Se hvor mye tid og penger du kan spare med de gode prisene og tilbudene hos Expedia.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan endres uten at det påløper gebyrer.

Pakkereiser til Kyoto

Som besøkende i dette området i Kyoto bor du side om side med omkring 1 500 000 innbyggere.

Landets hovedstad, Tokyo, ligger 370 kilometer øst for Kyoto, mens Otsu ligger 16 kilometer lenger nordøst.

Iwatayama apepark og Arashiyama apekattpark er nydelige steder for litt kvalitetstid med barna dine. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Kyoto Studio Park og Omiyakotsu-parken gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til planteliv under vann, vet du aldri hva du kan oppdage på Kyoto akvarium.

Barna dine vil ha det kjempemoro sammen med de små og store dyrene på Kyoto kommunale zoologiske hage. Først kan du hente et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt kan finne dyrene du har lyst til å se.

Uansett om du er glad i øl eller ei, bør du dra ut til Suntory Kyoto bryggeri for en titt inne på fasilitetene. Her kan du observere bryggerne på jobb der de omformer malt, humle, vann og gjær til en nydelig, gyllen drikk.

Mange setter også pris på å utforske blomstene og plantene i Hakusha Son-so-hagen og Hakuryuen-hagen. Du kan nyte utvalget av blomster og planter som finnes her, når du tar en tur innom Kyoto prefekturs botaniske hage og Mizunomori vannbotaniske hage. Hvis du vil utforske de lokale blomsten og plantene, bør du ta en tur til Mizunomori vannbotaniske hage eller Hakusha Son-so-hagen.

I Maruyama-parken kan du ta en pause i skyggen av et tre. Det er også masse plass til å late seg ved Shoseien hage og Umekoji-parken.

Hvis du er interessert i bakgrunnsinformasjon om området rundt Kyoto, ta med noen brosjyrer på Kyoto turistinformasjon.

Takaragaike-parken er et hyggelig sted for både dyr og mennesker.

Trenger du en pause fra byens støy? Ta en utflukt til Atago-fjellet og Yabasekihan-øyen park. Naturinteresserte besøkende kan se frem til en flott opplevelse i Bamboo Forest Street og Kurama varme kilde. Bamboo Forest Street og Kurama varme kilde er også populære hos naturinteresserte besøkende.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mange museene i nærheten. Kyoto internasjonale mangamuseum og Kostymemuseum kan vise til en rekke interessante utstillinger. Andre interessante steder er Kyoto kaleidoskopmuseum og Kyoto Arashiyama orgelmuseum.

Du kan oppdage et interessant utvalg av gjenstander på utstilling på Otsu by vitenskapsmuseum og Astronomisk observatoriesenter, et par av de mest velansette vitenskapsmuseene. Otsu by vitenskapsmuseum og Astronomisk observatoriesenter er to gode muligheter hvis du interesserer deg for vitenskap.

Hvis du er interessert i arkeologi og historie, kan du dra til Biwa-innsjøen museum og Kyoto universitetsmuseum. Ta med deg familien for å se de flotte utstillingene på Biwa-innsjøen museum og Kyoto universitetsmuseum.

Kyoto myldrer av kunstnerisk aktivitet, og skilter med gallerilokaler hvor enn du snur deg. Omgi deg med den kule atmosfæren på Kyoto nasjonalmuseum og Kyoto nasjonalmuseum for moderne kunst. Hosomi kunstmuseum og Kyoto kommunale kunstmuseum er også vel verdt et besøk hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra flere år siden på Kyoto Museum of Traditional Crafts eller Shigureden. Kyoto kommunale museum for skolehistorie og Ryozen historiemuseum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Kyoto kommunale museum for skolehistorie og Ryozen historiemuseum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Universitetet i Kyoto eller Doshisha-universitetet, bare et par av de interessante historiske stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Taian tehus og Shugakuin Imperial Villa er også flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Ta deg tid til å besøke Togetsukyo-broen eller Uji-broen, to majestetiske konstruksjoner som går over byens kanaler. Ikke dra før du har fått sett et annet bemerkelsesverdig eksempel på god byggeteknikk ved Gion Tatsumi bro.

De majestetiske herregårdene og palassene i regionen er alltid populært blant de besøkende. Dine egne små prinser og prinsesser vil tro at de har havnet midt i en eventyrbok på Kyoto keiserpalass, Katsura Imperial Villa og Sento Imperial Palace.

Det finnes mange slott og festninger spredt rundt området. Du kan oppdage middelalderens eleganse og den innholdsrike historien på Nijo slott, Fushimi Castle og Kameyama slottsruiner.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Kiyomizu tempel eller Fushimi Inari-helligdom. Om du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du dra til Heian-helligdommen og Ryoanji-tempelet. Du kan også dra til Heian-helligdommen og Ryoanji-tempelet.

Ser du etter noe annerledes? Planlegg et besøk til Kaya No Sato Country, Otokoyama-fjellet gondolbane eller Kyoto kunstsenter. Hvis du føler at du har fått sett de mest berømte attraksjonene i Kyoto, kan du dra til Kaya No Sato Country, Otokoyama-fjellet gondolbane eller Kyoto kunstsenter.

Expedias hotellsider for Kyoto har hele 344 hoteller og leiligheter av både den eksklusive og rimeligere sorten, slik at det er lett for deg å finne det riktige overnattingsstedet i denne spennende byen.

To eksempler på velrenommerte hotellalternativer i Kyoto er The Ritz-Carlton, Kyoto i Kamogawa Nijo-Ohashi Hotori, Nakagyo-ku og Nazuna Kyoto Nijo-tei ~Service&Dedication~ i 580, Kusuriyacho.

Dersom disse ikke matcher behovene dine, er Ryokan Yoshida-sanso og Kujo Stays to billigere overnattingsalternativer som kan være et bedre valg.

Nijo slott er en viktig attraksjon for folk som besøker Kyoto, og å bo i nærheten er en flott måte å legge til rette for at du kan nyte attraksjonen til det fulle. Konruri-An Machiya Residence Inn ligger bare 1 kilometer unna. Et vel så populært valg er Fushizome-an Machiya Residence Inn.


Guide til Kyoto


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Kyoto

Vis alle de 2 833 overnattingsstedene i Kyoto
RIHGA Royal Hotel Kyoto 1 148 kr
Anmeldelse skrevet 10. des. 2019
Mer informasjon
 
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  We had a great stay at RIHGA Royal hotel Kyoto, large hotel with alot of different restaurants in the hotel itself. We ate at the teppanyaki-restaurant at the lower level of the hotel. It was great. Rooms were clean and staff were friendly and service minded :) I can recommend this hotel.

  Hotel Monterey Kyoto 630 kr
  Anmeldelse skrevet 2. mai 2018
  Mer informasjon
   
  Hotel Monterey Kyoto

  Hotel Monterey Kyoto

    
   4,4 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Very pleasant stay. Enjoyed it a lot. Close to all that we expected. Beds was a little hard, but this is normal in Japan.

   Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma 665 kr
   Anmeldelse skrevet 13. jul. 2015
   Mer informasjon
    
   Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma

   Daiwa Roynet Hotel Kyoto Shijo Karasuma

     
    4,5 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Impeccable, not much more to say. Had to stay one more night in Osaka due to flight cancellation, chose this one due to proximity to the train station.

    Kyoto Century Hotel 962 kr
    Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019
    Mer informasjon
     
    Kyoto Century Hotel

    Kyoto Century Hotel

      
     4,5 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Flott beliggenhet, moderne rom.

     Hyatt Regency Kyoto 2 916 kr
     Anmeldelse skrevet 26. jul. 2015
     Mer informasjon
      
     Hyatt Regency Kyoto

     Hyatt Regency Kyoto

       
      4,5 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Fint hotell, veldig god service og hyggelig betjening. God mat. Litt støy på rommet, dårlig lyddemping mellom rommene. Byttet rom og da ble det bedre. Totalt sett: anbefales!

      Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae 997 kr
      Anmeldelse skrevet 9. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae

      Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae

        
       4,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Good location

       APA Hotel Kyoto Ekihigashi 538 kr
       Anmeldelse skrevet 28. mar. 2020
       Mer informasjon
        
       APA Hotel Kyoto Ekihigashi

       APA Hotel Kyoto Ekihigashi

         
        4,4 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        ベッドもベッド下も広く室内、バスの隙間家具やフック等便利。温泉も気持ち良いし広い。リーズナブルだし駅近なのも良い。フロントは少し客への声がけが足りない。チェックインも機械に、慣れないのでスタッフの一言が欲しい。

        Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto 1 149 kr
        Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019
        Mer informasjon
         
        Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

        Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

          
         4,7 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Flott hotel i kort gangavstand fra tog stasjon. Hotellet fremstår som nytt og velholt. Japansk service på sitt ypperste med en intrnational resepsjon. Restauranten var mer enn godkjent.

         De beste tingene å gjøre i Kyoto

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Kyoto