Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Kyoto

Ta en ferie i Kyoto og opplev et sted utenom det vanlige, med flotte historiske og kulturelle attraksjoner og severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Kyoto

Det er svært lett å bestille både fly og hotell hos Expedia. Spar tid og penger ved å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Du kan forlenge oppholdet i i Kyoto takket være pengene du får til overs.

Kjøp en pakkereise hos oss, så kan du spare opptil $603.

Hos oss kan du søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

Se hvor mye tid og penger du kan spare med de gode prisene og tilbudene hos Expedia.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan endres uten at det påløper gebyrer.

Pakkereiser til Kyoto

Som besøkende i dette området i Kyoto bor du side om side med omkring 1 500 000 innbyggere.

Landets hovedstad, Tokyo, ligger 370 kilometer øst for Kyoto, mens Otsu ligger 16 kilometer lenger nordøst.

Iwatayama apepark og Arashiyama apekattpark er nydelige steder for litt kvalitetstid med barna dine. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Kyoto Studio Park og Omiyakotsu-parken gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til planteliv under vann, vet du aldri hva du kan oppdage på Kyoto akvarium.

Barna dine vil ha det kjempemoro sammen med de små og store dyrene på Kyoto kommunale zoologiske hage. Først kan du hente et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt kan finne dyrene du har lyst til å se.

Uansett om du er glad i øl eller ei, bør du dra ut til Suntory Kyoto bryggeri for en titt inne på fasilitetene. Her kan du observere bryggerne på jobb der de omformer malt, humle, vann og gjær til en nydelig, gyllen drikk.

Mange setter også pris på å utforske blomstene og plantene i Hakusha Son-so-hagen og Hakuryuen-hagen. Du kan nyte utvalget av blomster og planter som finnes her, når du tar en tur innom Kyoto prefekturs botaniske hage og Mizunomori vannbotaniske hage. Hvis du vil utforske de lokale blomsten og plantene, bør du ta en tur til Mizunomori vannbotaniske hage eller Hakusha Son-so-hagen.

I Maruyama-parken kan du ta en pause i skyggen av et tre. Det er også masse plass til å late seg ved Shoseien hage og Umekoji-parken.

Hvis du er interessert i bakgrunnsinformasjon om området rundt Kyoto, ta med noen brosjyrer på Kyoto turistinformasjon.

Takaragaike-parken er et hyggelig sted for både dyr og mennesker.

Trenger du en pause fra byens støy? Ta en utflukt til Atago-fjellet og Yabasekihan-øyen park. Naturinteresserte besøkende kan se frem til en flott opplevelse i Bamboo Forest Street og Kurama varme kilde. Bamboo Forest Street og Kurama varme kilde er også populære hos naturinteresserte besøkende.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mange museene i nærheten. Kyoto internasjonale mangamuseum og Kostymemuseum kan vise til en rekke interessante utstillinger. Andre interessante steder er Kyoto kaleidoskopmuseum og Kyoto Arashiyama orgelmuseum.

Du kan oppdage et interessant utvalg av gjenstander på utstilling på Otsu by vitenskapsmuseum og Astronomisk observatoriesenter, et par av de mest velansette vitenskapsmuseene. Otsu by vitenskapsmuseum og Astronomisk observatoriesenter er to gode muligheter hvis du interesserer deg for vitenskap.

Hvis du er interessert i arkeologi og historie, kan du dra til Biwa-innsjøen museum og Kyoto universitetsmuseum. Ta med deg familien for å se de flotte utstillingene på Biwa-innsjøen museum og Kyoto universitetsmuseum.

Kyoto myldrer av kunstnerisk aktivitet, og skilter med gallerilokaler hvor enn du snur deg. Omgi deg med den kule atmosfæren på Kyoto nasjonalmuseum og Kyoto nasjonalmuseum for moderne kunst. Hosomi kunstmuseum og Kyoto kommunale kunstmuseum er også vel verdt et besøk hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra flere år siden på Kyoto Museum of Traditional Crafts eller Shigureden. Kyoto kommunale museum for skolehistorie og Ryozen historiemuseum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Kyoto kommunale museum for skolehistorie og Ryozen historiemuseum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Universitetet i Kyoto eller Doshisha-universitetet, bare et par av de interessante historiske stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Taian tehus og Shugakuin Imperial Villa er også flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Ta deg tid til å besøke Togetsukyo-broen eller Uji-broen, to majestetiske konstruksjoner som går over byens kanaler. Ikke dra før du har fått sett et annet bemerkelsesverdig eksempel på god byggeteknikk ved Gion Tatsumi bro.

De majestetiske herregårdene og palassene i regionen er alltid populært blant de besøkende. Dine egne små prinser og prinsesser vil tro at de har havnet midt i en eventyrbok på Kyoto keiserpalass, Katsura Imperial Villa og Sento Imperial Palace.

Det finnes mange slott og festninger spredt rundt området. Du kan oppdage middelalderens eleganse og den innholdsrike historien på Nijo slott, Fushimi Castle og Kameyama slottsruiner.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Kiyomizu tempel eller Fushimi Inari-helligdom. Om du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du dra til Heian-helligdommen og Ryoanji-tempelet. Du kan også dra til Heian-helligdommen og Ryoanji-tempelet.

Ser du etter noe annerledes? Planlegg et besøk til Kaya No Sato Country, Otokoyama-fjellet gondolbane eller Kyoto kunstsenter. Hvis du føler at du har fått sett de mest berømte attraksjonene i Kyoto, kan du dra til Kaya No Sato Country, Otokoyama-fjellet gondolbane eller Kyoto kunstsenter.

Overnatting i Kyoto

Det vil ikke være vanskelig å bestille det beste overnattingsstedet i Kyoto. Expedia har så mange som 344 overnattingsalternativer på dette populære reisemålet.

Hiiragiya Ryokan i Nakahakusancho og Ryokan Yoshida-sanso i 59-1 Yoshida Shimo-ooji-cho, Sakyo-ku er to av de beste hotellalternativene i Kyoto. Bo på ett av dem, så er du garantert noen av de beste tilbudene for hotellgjester i byen. Blant de mer budsjettvennlige alternativene i Kyoto finnes også Oyama Guest House Kyoto og Station Ryokan Sparkling Dolphins Kyoto. Oyama Guest House Kyoto ligger i 31-7 Miyanogo-cho, mens Station Ryokan Sparkling Dolphins Kyoto ligger i 56 Kamigoryo-cho, Higashikujo.

Kyoto er der du finner den verdensberømte Kiyomizu tempel, og et annet alternativ er å bo i nærheten av denne kjente attraksjonen. Ishibekoji Ryugin ligger bare 0,8 kilometer unna. Gion Hatanaka, som ligger rundt 1 kilometer unna, er også et populært alternativ.


Guide til Kyoto


De beste hotelltilbudene i Kyoto

Vis alle de 2 028 overnattingsstedene i Kyoto
RIHGA Royal Hotel Kyoto 841 kr
Anmeldelse skrevet 30. sep. 2018
Mer informasjon
 
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Fint hotell i nærheten av Kyoto stasjon. Virket nytt og hadde god standard i forhold til mange andre hotell i Japan. Bodde der bare en natt, så fikk ikke sjekket ut fasilitetene, men er et av få hoteller i Kyoto som har treningsrom og basseng.

  Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto 956 kr
  Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019
  Mer informasjon
   
  Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

  Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott hotel i kort gangavstand fra tog stasjon. Hotellet fremstår som nytt og velholt. Japansk service på sitt ypperste med en intrnational resepsjon. Restauranten var mer enn godkjent.

   Hotel Granvia Kyoto 1 434 kr
   Anmeldelse skrevet 17. feb. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Granvia Kyoto

   Hotel Granvia Kyoto

     
    4,6 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Veldig fint hotell, bra lokasjon, fint rom og god frokost

    Kyoto Century Hotel 908 kr
    Anmeldelse skrevet 24. mar. 2019
    Mer informasjon
     
    Kyoto Century Hotel

    Kyoto Century Hotel

      
     4,4 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fint rom, god dyne og pute. Dessverre var renholdet på badet dårlig.

     Hotel Gran Ms Kyoto 382 kr
     Anmeldelse skrevet 14. apr. 2018
     Mer informasjon
      
     Hotel Gran Ms Kyoto

     Hotel Gran Ms Kyoto

       
      4,3 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Location wise this hotel is very nice, however the room we had was small, the window was frosted so could not look out or open to get fresh air. The air condition mode was locked so could not set it to cooling and allthough it wasnt very warm outside the room was hot. Compared to our other stays ...

      The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo 1 621 kr
      Anmeldelse skrevet 28. mar. 2017
      Mer informasjon
       
      The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo

      The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo

        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Meget bra hotell i sentrum. Moderne, rent og fint. Gåavstand til feks Kyoto Imperial Palace samt Gion distriktet.

       Kyoto Granbell Hotel 1 201 kr
       Anmeldelse skrevet 9. jan. 2019
       Mer informasjon
        
       Kyoto Granbell Hotel

       Kyoto Granbell Hotel

         
        4,5 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Fantastisk hotell sentralt i Kyoto med enkel tilgang til kollektiv transport til severdigheter. Herlig Pnsen som reddet såre ben etter mange opplevelser rundt om i byen. Kan anbefalles!

        Kyoto Tokyu Hotel 677 kr
        Anmeldelse skrevet 24. mai 2017
        Mer informasjon
         
        Kyoto Tokyu Hotel

        Kyoto Tokyu Hotel

          
         4,3 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Svært stilfullt moderne hotell 10 min. med gratis shuttlebuss fra togstasjonen. Rolig område selv om hovedgata ved inngangen har mye trafikk. Rask wi-fi på rommet.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.