Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Kyoto

Ta en ferie i Kyoto og opplev et sted utenom det vanlige, med flotte historiske og kulturelle attraksjoner og severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Kyoto

Det er svært lett å bestille både fly og hotell hos Expedia. Spar tid og penger ved å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Du kan forlenge oppholdet i i Kyoto takket være pengene du får til overs.

Kjøp en pakkereise hos oss, så kan du spare opptil $603.

Hos oss kan du søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

Se hvor mye tid og penger du kan spare med de gode prisene og tilbudene hos Expedia.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan endres uten at det påløper gebyrer.

Pakkereiser til Kyoto

Som besøkende i dette området i Kyoto bor du side om side med omkring 1 500 000 innbyggere.

Landets hovedstad, Tokyo, ligger 370 kilometer øst for Kyoto, mens Otsu ligger 16 kilometer lenger nordøst.

Iwatayama apepark og Arashiyama apekattpark er nydelige steder for litt kvalitetstid med barna dine. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Kyoto Studio Park og Omiyakotsu-parken gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til planteliv under vann, vet du aldri hva du kan oppdage på Kyoto akvarium.

Barna dine vil ha det kjempemoro sammen med de små og store dyrene på Kyoto kommunale zoologiske hage. Først kan du hente et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt kan finne dyrene du har lyst til å se.

Uansett om du er glad i øl eller ei, bør du dra ut til Suntory Kyoto bryggeri for en titt inne på fasilitetene. Her kan du observere bryggerne på jobb der de omformer malt, humle, vann og gjær til en nydelig, gyllen drikk.

Mange setter også pris på å utforske blomstene og plantene i Hakusha Son-so-hagen og Hakuryuen-hagen. Du kan nyte utvalget av blomster og planter som finnes her, når du tar en tur innom Kyoto prefekturs botaniske hage og Mizunomori vannbotaniske hage. Hvis du vil utforske de lokale blomsten og plantene, bør du ta en tur til Mizunomori vannbotaniske hage eller Hakusha Son-so-hagen.

I Maruyama-parken kan du ta en pause i skyggen av et tre. Det er også masse plass til å late seg ved Shoseien hage og Umekoji-parken.

Hvis du er interessert i bakgrunnsinformasjon om området rundt Kyoto, ta med noen brosjyrer på Kyoto turistinformasjon.

Takaragaike-parken er et hyggelig sted for både dyr og mennesker.

Trenger du en pause fra byens støy? Ta en utflukt til Atago-fjellet og Yabasekihan-øyen park. Naturinteresserte besøkende kan se frem til en flott opplevelse i Bamboo Forest Street og Kurama varme kilde. Bamboo Forest Street og Kurama varme kilde er også populære hos naturinteresserte besøkende.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mange museene i nærheten. Kyoto internasjonale mangamuseum og Kostymemuseum kan vise til en rekke interessante utstillinger. Andre interessante steder er Kyoto kaleidoskopmuseum og Kyoto Arashiyama orgelmuseum.

Du kan oppdage et interessant utvalg av gjenstander på utstilling på Otsu by vitenskapsmuseum og Astronomisk observatoriesenter, et par av de mest velansette vitenskapsmuseene. Otsu by vitenskapsmuseum og Astronomisk observatoriesenter er to gode muligheter hvis du interesserer deg for vitenskap.

Hvis du er interessert i arkeologi og historie, kan du dra til Biwa-innsjøen museum og Kyoto universitetsmuseum. Ta med deg familien for å se de flotte utstillingene på Biwa-innsjøen museum og Kyoto universitetsmuseum.

Kyoto myldrer av kunstnerisk aktivitet, og skilter med gallerilokaler hvor enn du snur deg. Omgi deg med den kule atmosfæren på Kyoto nasjonalmuseum og Kyoto nasjonalmuseum for moderne kunst. Hosomi kunstmuseum og Kyoto kommunale kunstmuseum er også vel verdt et besøk hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra flere år siden på Kyoto Museum of Traditional Crafts eller Shigureden. Kyoto kommunale museum for skolehistorie og Ryozen historiemuseum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Kyoto kommunale museum for skolehistorie og Ryozen historiemuseum.

Lær mer om områdets fortid med en tur til Universitetet i Kyoto eller Doshisha-universitetet, bare et par av de interessante historiske stedene her. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Taian tehus og Shugakuin Imperial Villa er også flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Ta deg tid til å besøke Togetsukyo-broen eller Uji-broen, to majestetiske konstruksjoner som går over byens kanaler. Ikke dra før du har fått sett et annet bemerkelsesverdig eksempel på god byggeteknikk ved Gion Tatsumi bro.

De majestetiske herregårdene og palassene i regionen er alltid populært blant de besøkende. Dine egne små prinser og prinsesser vil tro at de har havnet midt i en eventyrbok på Kyoto keiserpalass, Katsura Imperial Villa og Sento Imperial Palace.

Det finnes mange slott og festninger spredt rundt området. Du kan oppdage middelalderens eleganse og den innholdsrike historien på Nijo slott, Fushimi Castle og Kameyama slottsruiner.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Kiyomizu tempel eller Fushimi Inari-helligdom. Om du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du dra til Heian-helligdommen og Ryoanji-tempelet. Du kan også dra til Heian-helligdommen og Ryoanji-tempelet.

Ser du etter noe annerledes? Planlegg et besøk til Kaya No Sato Country, Otokoyama-fjellet gondolbane eller Kyoto kunstsenter. Hvis du føler at du har fått sett de mest berømte attraksjonene i Kyoto, kan du dra til Kaya No Sato Country, Otokoyama-fjellet gondolbane eller Kyoto kunstsenter.

Expedias hotellsider for Kyoto har hele 344 hoteller og leiligheter av både den eksklusive og rimeligere sorten, slik at det er lett for deg å finne det riktige overnattingsstedet i denne spennende byen.

To eksempler på velrenommerte hotellalternativer i Kyoto er The Ritz-Carlton, Kyoto i Kamogawa Nijo-Ohashi Hotori, Nakagyo-ku og Nazuna Kyoto Nijo-tei ~Service&Dedication~ i 580, Kusuriyacho.

Dersom disse ikke matcher behovene dine, er Ryokan Yoshida-sanso og Kujo Stays to billigere overnattingsalternativer som kan være et bedre valg.

Nijo slott er en viktig attraksjon for folk som besøker Kyoto, og å bo i nærheten er en flott måte å legge til rette for at du kan nyte attraksjonen til det fulle. Konruri-An Machiya Residence Inn ligger bare 1 kilometer unna. Et vel så populært valg er Fushizome-an Machiya Residence Inn.


Guide til Kyoto


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Kyoto

Vis alle de 2 633 overnattingsstedene i Kyoto
RIHGA Royal Hotel Kyoto 773 kr
Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019
Mer informasjon
 
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Fantastisk hotell med veldig bra personale! Anbefales!

  Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto 911 kr
  Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019
  Mer informasjon
   
  Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

  Daiwa Royal Hotel Grande Kyoto

    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott hotel i kort gangavstand fra tog stasjon. Hotellet fremstår som nytt og velholt. Japansk service på sitt ypperste med en intrnational resepsjon. Restauranten var mer enn godkjent.

   Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA  998 kr
   Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020
   Mer informasjon
    
   Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA 

   Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA 

     
    4,7 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    清潔感が素晴らしいです。

    Hotel Granvia Kyoto 1 031 kr
    Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Granvia Kyoto

    Hotel Granvia Kyoto

      
     4,6 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Walking distance from the train to the reception. This is important for most, since you don´t have to look for busses and local trains or taxi or whatever. No check-in until 3 pm, but they take care of your luggage so you can take a walk in between. Lived I 9th, and there were no view. So ask for ...

     CROSS HOTEL KYOTO 1 197 kr
     Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     CROSS HOTEL KYOTO

     CROSS HOTEL KYOTO

       
      4,7 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Nytt hotell, alt er fresht, topp beliggenhet og bra frokost. Anbefales

      The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo 849 kr
      Anmeldelse skrevet 28. mar. 2017
      Mer informasjon
       
      The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo

      The Royal Park Hotel Kyoto Sanjo

        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Meget bra hotell i sentrum. Moderne, rent og fint. Gåavstand til feks Kyoto Imperial Palace samt Gion distriktet.

       Kyoto Yura Hotel - MGallery 1 343 kr
       Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020
       Mer informasjon
        
       Kyoto Yura Hotel - MGallery

       Kyoto Yura Hotel - MGallery

       84 OHASHICHO, Kyoto
         
        4,7 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        酒吧需要找專業一些的人

        APA Hotel Kyoto Ekihigashi 503 kr
        Anmeldelse skrevet 13. feb. 2020
        Mer informasjon
         
        APA Hotel Kyoto Ekihigashi

        APA Hotel Kyoto Ekihigashi

          
         4,5 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         員工有禮,主動協助, 房間住宿清潔整齊 設施很好,地點相當適合 ,交通方便, 四周圍寧靜。 價錢合理。APA 全國周圍都有很方便。

         De beste tingene å gjøre i Kyoto

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Kyoto